DNB Budapest (Marriott Hotel) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Jótékonysági hónap - Szeptember 1-től 30-ig. Érvényes: 2019. szeptember 1. - 2019. szeptember 30.

JÓTÉKONYSÁGI HÓNAP - Szeptemberben minden elfogyasztott ebéd vagy vacsora után 1€-val támogatjuk az SOS Gyermekfalvakat!

Elitéttermek a rászoruló fiatalokért
Négy hazai Marriott hotel részvételével folytatódik a „You eat, We give” kampány

Idén is megvalósul a Marriott International “You eat, we give” kampánya, amelynek keretében a lánc budapesti és kecskeméti szállodái segítik a rászoruló fiatalokat. A Marriott Európa-szintű „World of Opportunity” programjában helyet kapó kezdeményezés fő célja a fiatalok munkanélküliségének csökkentése a kiválasztott jótékonysági partnerszervezeteken keresztül.

A program részeként szeptember folyamán a három budapesti, valamint egy kecskeméti Marriott csoporthoz tartozó hotel éttermei minden felszolgált ebéd és vacsora után 1 euróval támogatják az SOS Gyermekfalvak tevékenységét. Emellett idén először, a nemzetközi akcióval párhuzamban, a lánc hazai vendégei karkötők megvásárlásával is hozzájárulhatnak a program sikeréhez. A hotelenként összesen 150 ékszer értékesítéséből befolyó összeggel a lánc szintén az SOS Gyermekfalvakat segíti.

Az akcióban idén másodjára a DNB Budapest (a Budapest Marriott Hotel étterme), az Oléo Pazzo Mediterranean Bistro (Courtyard by Marriott Budapest City Center) és a Bistorant (Four Points by Sheraton Kecskemét) mellett a The Ritz-Carlton-hoz tartozó Kupola Lounge is részt vesz.

A Marriott ezzel a kezdeményezéssel a rászoruló fiatalok önálló élet- és karrierkezdését támogatja.

Az SOS Gyermekfalvak napi működése során több mint 63 000, 14 évesnél idősebb fiatal számára nyújt segítséget olyan hétköznapi területeken, mint az oktatás, a munka világára való felkészülés, a lakhatás, a szociális és életvezetési készségek, valamint a mentális egészség.

A két szervezet együttműködése nem újkeletű: a program 2012-es indulása óta a Marriott Európa-szerte több mint 3 millió euró adománnyal támogatta a karitatív szervezet közel 400 programot magába foglaló tevékenységét. A vállalat dolgozói mindemellett 70000 önkéntes órában segédkeztek abban, hogy támogassák a fiatalok karrierépítési terveit.

Foglaljon most

DNB Budapest (Marriott Hotel)

1052 Budapest, Duna korzó 1.

DNB Budapest (Marriott Hotel)
Duna korzó 1. , 1052 Budapest

A Budapest belvárosában található DNB Budapest várja azokat, akik pezsgő hangulatú, stílusos éttermi élményre vágynak izgalmas nemzetközi konyhával, tradicionális hazai ízekkel és évszakonként megújuló étlappal. Fontos számunka környezetünk, így a felhasznált alapanyagok tudatos gazdaságokból 100km-en belülről származnak.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: DNB Budapest (Budapest Marriott Hotel) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(37 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Lunch with my friens"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
My friends and I were very pleased with the nice environment and the service was excellent. Unfortunately the food didn't cover our expectations; The starter was simple, but corre ct; crayfish cocktail.The mai ndish; grilled Balatoni heck was dry, the fried potatoes were soggy. Dessert and coffee were ok.
Kunszt Birgitta - 2019. szeptember 17., kedd 06:15

"DNB Budapest"

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Az ételek minősége kifogástalan volt, talán a mennyiség lehetett volna több. Az étterem nagyon hangos, zajos volt, minden iskolai menza, olyan volt a hangulat.
Posztós Zsigmond - 2019. július 21., vasárnap 15:26

"Vacsi kilátással "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bőséges adagok Kissé szokatlan hozzávaló párosítások, jó végeredménnyel. Rendkívül kedves pincérnő
Mikulán Rita - 2019. július 16., kedd 16:45

"Vacsora kilátással"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Udvarias kiszolgálás, különleges ételek, szép kilátás a budai oldalra. Kicsit lazábban, take it easy
Hohoho - 2019. július 15., hétfő 14:07

"Kellemes hely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól sikerül az új brand. Picit lassú a kiszolgálás.
Ágnes - 2019. július 15., hétfő 03:42

"Kulináris élmény a Duna partján. "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, figyelmes kiszolgáló pincér. A Dining City vendégei ötletes, kitűnő fogásokat élvezhettek. Hangulatos a Duna Korzó és a Duna partja. Kulináris élmény : füstölt pisztráng karalábé kockákkal. Kürtős kalács variáció.
Lajos Zoltán - 2019. július 13., szombat 20:30