Restaurant DNB Budapest (Marriott Hotel) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

St. Martin's Day - On 6th November. 25,900 HUF/person Valid until 6 November 2025

ST. MARTIN'S DAY - We await our Guests with a sumptuous buffet dinner and special wines from the Bock Winery.

St. Martin's Day Bock Dinner
Celebrate St. Martin's Day with a goose feast and the finest wines of the Bock Winery. Indulge in a sumptuous buffet dinner offering traditional Hungarian meals from locally grown ingredients.

Buffet dinner:

Carving station
Roasted goose with braised red cabbage and apple jus • Prawns with chili and garlic

Cold buffet
Selection of marinated grilled vegetables • Waldorf salad with smoked duck breast • Finest selection of Hungarian cured meats • Duck liver pate with Mako onions • Goose rillettes on sourdough bread • Hungarian beef tartare • Oven-roasted beetroot salad with aged goat cheese • Autumn salad leaves with pumpkin pear and arugula • Lentil salad with winter vegetables and mustard tarragon dressing • Home-smoked salmon with sour cream • Selection of bruschetta with charcoaled eggplant, tomatoes and ajvar • Selection of sushi • Selection of International cheese served with its condiments

Soups
St Marton’s goose soup with matzo dumplings and winter vegetables

Hot buffet
Pike perch with ginger lemon relish •Oven-baked handpicked roots with butter and thyme • Pan-fried duck breast with pumpkin and apple puree • Hungarian forest deer stew with porcini mushrooms • "Sólet" with oak smoked goose breast and neck • Oven-roasted rosemary potatoes

From our kitchen pass
Smoked “Tihany” cheese and potato croquettes • Mini "Ludaskása" • Goose spring rolls with plum chutney • Roasted pumpkin with maple syrup and thyme • Roasted goose liver •Slow roasted pork belly with apple jus

Desserts
"Lúdláb" cake • Dill and cottage cheese pie • Birch apple and pecan tart • Sour cherry trifle • Chestnut and pear cake • Basque cheesecake • Chocolate fudge bites • Plum dumpling with vanilla and cinnamon sauce • Selection of sliced fruits

Featured Wines:
- Marcell Brut Nature 2020
- Rosé 2025
- PortaGéza 2025
- Essencia Villányi Franc 2019
- Bock Cuvée 2017
- Capella 2011

Host of the event: József Bock, multi-award-winning Hungarian vintner

Price: 25.900 HUF/person
The price is in Hungarian Forint, per person, and includes taxes. A discretionary 15% service charge will be added to your bill. The price includes unlimited soft drinks, local waters, coffee and tea.

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Restaurant DNB Budapest (Marriott Hotel)

1052 Budapest, Duna korzó 1.

DNB Budapest (Marriott Hotel)
Duna korzó 1. , 1052 Budapest

With the most amazing view in the heart of Budapest, a new dining sensation is born. Our amazing chefs shook up our life and brought a great vibe with fantastic Hungarian and authentic food into our every days.

Reserve your table online now for free through DiningCity: DNB Budapest (Budapest Marriott Hotel) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(278 értékelés)


food

4.5

service

4.6

ambience

4.5

"Csabesz"

4.0
food: 5 service: 3 ambience: 4
A kiszolgálás kellemesen közvetlen volt! Egy "kissé" csúszott az előetel,de az ízek kárpótoltak! A tonhal tatár kitűnő,a kacsacomb puha és omlós,a köret jól harmonizált az összes összetevővel! A fehércsokis desszert megkoronázta az egészet! Köszönjük!
Tóth Csabi - Monday 20/10/2025

"Újra pazar élmény "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos a hely, remek ételekkel, megfelelő ételadagokkal, így igen jó ár-értékaránnyal. Ezért járok vissza minden évben.
Deáki Tímea - Sunday 12/10/2025

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Always good service and excellent food here. We were satisfied, thank you very much!
Pienimaa Merja - Sunday 12/10/2025

"Great food and service"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
The food was great, we had beed carpaccio and tuna tartare as starters, confit duck leg for main and the deserts were also very nice: the plum cake and the white chocolate, poppy seeds with cherry mouse.
Little Gourmand - Sunday 12/10/2025

"Nem ajánlom"

1.7
food: 2 service: 1 ambience: 2
Étteremhét keretein belül voltunk,azonban tőlünk volt,aki az alap menüből evett. Az így kóstolt ételek és az alap menüs ételek között nagyon nagy a különbség. Az étteremhetes ételek hidegen jöttek,nem voltak számomra egy nagy gasztronómiai élmény. A főétel kacscomb hideg volt,de ízre elment. A leves es a desszert rossz volt. A kiszolgálás pedig katasztrófa volt. Egy ilyen színvonalhoz nagyon nem illő volt. Az ételek kihozásában semmilyen koncepció nem volt. Egymás után halmozódtak az ételek az asztalon persze,amivel végeztünk az ott maradt egy óráié meg az asztalunkon. Az italokért bárkinek intettünk nem jöttek az asztalhoz, fizetni is csak úgy tudtunk,hogy felálltunk az asztalról.. es így mar végre valahogy odajöttek. A konyhának a nem éttermi hetes kínálatainak lehet adnék meg egy esélyt,de a kiszolgáláson meg bőven van mit javítani..
Berk Merve - Saturday 11/10/2025

"Finom ételek. Kedves kiszolgálás. Dunai panoráma."

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Az étterem személyzetének tagjai nagyon kedvesek, előzékenyek, figyelmesek voltak velünk. Az ételek jóízűek, finomak voltak. A tálalás esztétikus. A hely atmoszférája elegáns és hangulatos. Foglaláshoz a naplementét közvetlenül megelőző időpontokat javaslom!
Varga Brendon Marcell - Tuesday 07/10/2025