Restaurant DNB Budapest (Marriott Hotel) in Budapest

Restaurant DNB Budapest (Marriott Hotel) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant DNB Budapest (Marriott Hotel)

1052 Budapest, Duna korzó 1.

DNB Budapest (Marriott Hotel)
Duna korzó 1. , 1052 Budapest

With the most amazing view in the heart of Budapest, a new dining sensation is born. Our amazing chefs shook up our life and brought a great vibe with fantastic Hungarian and authentic food into our every days.

Reserve your table online now for free through DiningCity: DNB Budapest (Budapest Marriott Hotel) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(153 értékelés)


food

4.4

service

4.4

ambience

4.4

"Csalódás"

2.3
food: 2 service: 3 ambience: 2
Nem volt meggrillezve a grillezett sajt, égett volt a hal, másik főétel ehetetlen sós volt. Desszert közepes. De legalább egy ajándék italt kaptunk cserébe. :/ Mondjuk simán hagyták volna, hogy éhesen menjek haza, mert külön kellett kérnem, hogy a visszaküldött tál helyett egy ehetőt azért kérnék. :D Enyhén lenézőek voltak mert Dining City vendégek voltunk és nem sima fizető vendégek.. de a “luxi” felárat azért szemrebbenés nélkül gondolják alapnak. :( Nem ajánlom.
Vass Viktória - Monday 17/10/2022

"Udvariatlanság"

1.5
food: 3 service: 0 ambience: 1
A teremfőnök/főpincér döbbenetesen durva és udvariatlan stílusban kommunikált velünk. Soha nem tapasztaltam még hasonlót semmilyen étteremben.
Sophie - Monday 17/10/2022

"Jó ételek, kedves staff és szép panoráma"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
A diningcity hét keretében volt a Marriott éttermébe foglalásom 1 fő részére hétköznap 14.00-ra. Kicsit korábban érkeztem, láttam, hogy fut a ház. Rövid téblábolásom után egy kedves magas hölgy az ablak melletti asztalomhoz vezetett. Elmondta, hogy a szokásosnál lehet, hogy tovább tart az ebéd, mert hirtelen nagyon sokan akartak itt enni (szép napsütéses péntek volt). A megrázkódtatásra gyorsan kértem egy korsó csapolt sört, majd a Budai Vár nyújtotta panorámát csodáltam. Pár perccel később a korzó felől le is zárták az éttermet. Hogy a várakozásom perceit megkönnyítsék vajat és kenyeret hoztak, amiből egy szelet le is csúszott. Előételem kecskesajt volt zöldsalátával és szilvával. Ízlett. Főételem hal volt gombás tésztával. Nekem ez is bejött. A desszert az étlapon hagyományos dobostortaként szerepelt, de a tányéron már egy újragondolt változattal találkoztam. Finom volt ez is, így aztán megdicsértem. Az étkezés végén még kértem egy eszpresszót, ami inkább csak ristrettö volt. A hely korrekt volt, a személyzet kedves és a hangulat is jó, továbbá – az előzetesen jelzettel szemben - az étkezés is csak alig több mint egy órát vett igénybe. Jól éreztem itt magam. (étel 4, személyzet 4, hangulat 4)
Nagy Tibor - Saturday 15/10/2022

"Csodálatos étterem "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos helyszín, berendezés, az ételek kiválóak.
Badenszki Barbara - Thursday 13/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyors korrekt kiszolgálás Isteni finom előétel
Siklós Hedvig - Monday 10/10/2022

"Illúzióromboló"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Az ételel minősége korántsem volt összhangban a hely szintjén elvártakkal (száraz, égett csirke, szálkás halfilé, ízetlen köret) De a kiszolgálás teljesen korrekt volt
Zsálek Zsófi - Monday 10/10/2022