Avalon Ristorante (Miskolctapolca) - Miskolc

Avalon Ristorante (Miskolctapolca) - olasz, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Avalon Ristorante (Miskolctapolca)

3519 Miskolc, Iglói út 15.

Avalon Ristorante (Miskolctapolca)
Iglói út 15. , 3519 Miskolc

Az Avalon Ristorante 2015-ben nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy exkluzív, luxus környezetben, tradicionális olasz ízekkel nyújtson kulináris élményt vendégeinek. A Ristorantéban a fatüzelésű kemencében sült pizzától, a házi készítésű tésztán és a rizottón át, a friss, Olaszországból érkező sonkáig minden megtalálható, ami egy hamisítatlan olasz menühöz kell. Az étterem látványkonyhájában megcsodálhatjuk, hogy a kiváló alapanyagokból hogyan készülnek el a finomabbnál finomabb ételek, amelyeket a bár mixereinek különleges koktéljaival és az étterem professzionális cukrászcsapatának egyedi desszertjeivel tehetünk még komplexebb élménnyé.


Az Avalon Ristorantét nem csak ételkínálata teszi különlegessé. Az étterembe megálmodott luxus design sem mindennapi! A különleges belsőépítészeti megoldásokat felvonultató enteriőr egyedi kialakításának köszönhetően nagyobb létszámú csoportok fogadására is alkalmas, miközben megtartja olaszos, családias jellegét.

Mindezek fényében nem csoda, hogy az Avalon Ristorante 2016-ban az éttermek legrangosabb szakmai versenyén, a Gastro Design-on Vendéglátóipari Berendezés és Belsőépítészet – Zárt tér Hotel kategóriában arany fokozatú elismerésben részesült, illetve a legjobb pályázatnak járó Vendég & Hotel különdíjat is elnyerte.

Nemrégiben pedig egy újabb megtisztelő kitüntetés boldog tulajdonosa lett az étterem. Ezúttal azonban nem a szakmai zsűri, hanem a vendégek véleménye alapján. Az Avalon Ristorante a World Luxury Restaurant Awards díjátadón Közép-Európa legjobb olasz konyhája címet nyerte el, valamint bezsebelte a Közép-Európa legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező étterme címet is.

Mindez nem valósult volna meg az étterem sztárséfjeinek közreműködése nélkül! Albók Gyula és Szepesi Gábor bejárta a nagyvilágot Írországtól kezdve, Kanadán át egészen Spanyolországig, hogy szülőföldjükre visszatérve kamatoztathassák utazásaik során szerzett tapasztalataikat.
Szepesi Gábor creative chef mindene a konyha! Ezen kívül és persze „belül” is, az egészség rendkívül fontos számára. Rengeteg energiát fektet munkájába, amikor pedig ideje engedi, sportol, Spartan tornán vesz részt, majd visszasiet munkahelyére. Kiváló példát mutat vendégeinek, akik számára gondos odafigyeléssel alkotja meg az ínycsiklandozó fogásokat. A menüsorok megálmodásakor és az alapanyagok beszerzésekor is az egészség, a frissesség és a minőség jegyeit helyezi előtérbe.
Albók Gyula executive chef is nagy utat járt be, mire megtalálta a tökéletes helyet konyhaművészetének és kreativitásának kibontakoztatására. Utazásai során rengeteg tapasztalattal gazdagodott, melyeket immáron az Avalon Park olasz éttermében kamatoztat. A Ristorantéban megvalósította élete egyik legnagyobb álmát: a hobbijának él, miközben nap mint nap vendégek százait kápráztatja el nem mindennapi ételkülönlegességeivel.
A Ristorantéban egész évben színes programokkal és ismert fellépőkkel is várjuk kedves vendégeinket, hogy a gasztronómiai élmények mellett még élvezetesebb legyen a nálunk töltött idő.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Avalon Ristorante – Miskolctapolca

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(88 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Szép környezet, kedves kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendszeresen járunk az étterembe, de most kimondottan az étterem hétre készült menüt kóstoltuk. Gondosan összeállított, finom alapanyagokból készült ételek, nagyon kedves személyzet, csodás enteriőr és jó hangulat! A meglepetés előétel fantasztikus volt!
Kiszely Ágnes - 2023. március 20., hétfő 12:33

"Miskolctapolca"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem tágas kellemes mégis meghitt hangulatú, a kiszolgálás vendégközpontú gyors és figyelmes (mosolygós pincér),az ételek frissek gyorsan elkészülnek és még egy kis érdekes asztalnál elkészíthető étel élménybe is részünk volt. Köszönöm
Márjánovics Amália - 2023. március 20., hétfő 08:26

"Avalon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Simon Anett - 2023. március 16., csütörtök 07:22

"Étterem hét Avalon"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás és az ételek tálalása és készitése valóban nagyon dining, ami néha az íz és a fogyaszthatóság rovására ment. Az étterem hangulatos és a személyzet nagyon kedves.
Pető Ágnes - 2023. március 12., vasárnap 16:29

"Avalon értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, italok társaságában igazi kulináris élvezetben volt részünk. A kiszolgálás 5*, igazi profizmussal találkoztunk.
Kocsisné Ilona - 2023. március 11., szombat 07:33

"Székesfehérvárról"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kíváncsiak voltunk, mivel hallottunk korábban már az Avalon parkról. Diningcity oldal ajánlotta a parkban található éttermet, mely igényes, minőségi élmény volt. Jó szívvel ajánlom!
Erzsébet Ludvig - 2022. május 09., hétfő 13:00