Émile - magyar konyha

Képek az étteremről

Émile

1026 Budapest, Orló utca 1.

Émile
Orló utca 1. , 1026 Budapest

Nevét Émile Gerbeaud-ról, a 161 éves Gerbeaud cukrászda és kávéház egyik alapítójáról kapta. A pasaréti villában szinte mindent megtalálunk: a földszinti pult Gerbeaud desszerteket és péksüteményeket rejt, míg az elegáns emeleti szalon tökéletes helyszín egy ráérős reggelihez, vagy teadélutánhoz, üzleti vagy családi eseményhez. Jó időben Émile mesés kertjében lehet élvezni a napsütést egy frissítő smoothie vagy finom koktél mellett. Séfünk, Frideczky András gondoskodik róla, hogy vendégeinket hétről-hétre izgalmas ízekkel és minőségi hozzávalókkal nyűgözze le.
Az Émile ház földszintjén újonnan nyíló Cacao pékségben friss péksütiket, kovászos kenyereket, finom szendvicseket, egészséges reggeliket és smoothie-kat kínálunk. Az első osztályú pékárut a Gerbeaud Termelőműhelyében készítik remek cukrászaink és pékeink, akik a Gerbeaud cukrászda és kávéház, az Onyx étterem és az Émile kifogástalan süteményeiért, péksüteményeiért, csokoládéiért, macaronjaiért és kenyereiért, mostantól pedig Cacao kínálatáért is felelősek. A péktermékek színvonaláról és a pékcsapat összefogásáról Tóth Ágnes, Executive Chefünk gondoskodik.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Émile – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(46 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Az egyik kedvenc helyem lesz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Imádtam minden pillanatát! Nagyon kedves volt a fogadtatás, végtelenül uvariasak a pincérek, isteni finom és különleges volt a menü és mindezeket hatását fokozta az élő zene:) Az egyik kedvenc helyünk lesz, akár még egy sütire is, köszönöm szépen a felejthetetlen hangulatot.
Hajnal - 2020. február 15., szombat 13:18

"Tökéletes Valentin napi este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt! Köszönjük!
Kanel Ágnes - 2020. február 15., szombat 10:19

"Valentin napi nyugodt romantikus vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a menüsor összeállítása is igazán jól eltalált volt. Továbbá a felszolgálók is nagyon udvariasak voltak.
Sanyi - 2020. február 15., szombat 08:40

"Étterem hét"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kiszolgálás lassú volt, és a rendelésünket is összecserélték, ezektől függetlenül pozitív élményekkel távoztunk. Az ételek minősége kiváló volt ,a hely is nagyon hangulatos.
Betti - 2020. február 15., szombat 07:30

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Nem jutott el hozzank a hir, hogy megsem lesz libanapi kinalat!
Polik-Gombos Emoke - 2019. november 11., hétfő 20:48

"Remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű design, kedves kiszolgálás, jó étkek
Németh Marika - 2019. november 11., hétfő 15:33