Émile - magyar konyha

Képek az étteremről

Émile

1026 Budapest, Orló utca 1.

Émile
Orló utca 1. , 1026 Budapest

Nevét Émile Gerbeaud-ról, a 161 éves Gerbeaud cukrászda és kávéház egyik alapítójáról kapta. A pasaréti villában szinte mindent megtalálunk: a földszinti pult Gerbeaud desszerteket és péksüteményeket rejt, míg az elegáns emeleti szalon tökéletes helyszín egy ráérős reggelihez, vagy teadélutánhoz, üzleti vagy családi eseményhez. Jó időben Émile mesés kertjében lehet élvezni a napsütést egy frissítő smoothie vagy finom koktél mellett. Séfünk, Frideczky András gondoskodik róla, hogy vendégeinket hétről-hétre izgalmas ízekkel és minőségi hozzávalókkal nyűgözze le.
Az Émile ház földszintjén újonnan nyíló Cacao pékségben friss péksütiket, kovászos kenyereket, finom szendvicseket, egészséges reggeliket és smoothie-kat kínálunk. Az első osztályú pékárut a Gerbeaud Termelőműhelyében készítik remek cukrászaink és pékeink, akik a Gerbeaud cukrászda és kávéház, az Onyx étterem és az Émile kifogástalan süteményeiért, péksüteményeiért, csokoládéiért, macaronjaiért és kenyereiért, mostantól pedig Cacao kínálatáért is felelősek. A péktermékek színvonaláról és a pékcsapat összefogásáról Tóth Ágnes, Executive Chefünk gondoskodik.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Émile – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(77 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.8

"Remek környezet, kiváló konyha"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Először jártunk itt, de bizonyára nem utoljára! Kellemes, egyedi, hangulatos belső térben - kicsit hosszúra nyúlt várakozás után - végül szépen szervírozott, remek fogásokat kóstolhattunk. A francia hagymaleves egészen kitűnő volt, a halétel nem annyira, a desszertek és a bor is finom volt. Jól éreztük magunkat, igazán kellemes élmény volt.
Éva és társasága - 2020. március 16., hétfő 14:13

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy hibát nem tudok említeni. Rendkívül figyelmes pincérek, az ételek egyszerűen tökéletesek, ízletesek, gratulálok!
Hanna - 2020. március 16., hétfő 10:45

"Számlázási problémák, 2 alkalommal is"

2,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Az étteremhéten 2 alkalommal is jártunk az étteremben. Első alkalommal egy sütit ütöttek fel duplán, jeleztem és végül megoldották. Második alkalommal 3 dl narancsjuice helyett 2 dl-t hoztak, de a számlán 3 dl szerepelt. A múltkori után már nem volt hangulatunk ezt is megreklamálni, inkább csak elkönyveltük hogy nem fogjuk látogatni az éttermet (egyébként étteremhéten kívül is visszatérő vendégek voltunk, csak eddig sajnos nem figyeltük a számlát - lehet kellett volna). Az ételek egyébként finomak voltak, a lecsókrém és a palacsinta is kiváló volt, bár a kiszolgálás lassú, és a pelenkázási lehetőségre is közel 20 percet kellett várnunk mert a pelenkázó melletti teremben a saját csapatuknak megbeszélést tartottak, ami nem értem miért akadályozza hogy átpelenkázhassam a babámat.
ZMA - 2020. március 15., vasárnap 08:12

"kellemes hely"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Ötletesen berendezett elegáns hely, Az ételek finomak, a kiszolgálás udvarias, de lassú.
Anikó - 2020. március 14., szombat 21:24

"Minden tökéletes..! "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ragyogó, kitűnő, pazar konyhai.., kiszolgálás kiváló..! Csak tovább ezen az úton..!
Ts - 2020. március 14., szombat 18:42

"Minden tökéletes - mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Reggelizni szoktunk járni az Émile - be. Ebédhez helyileg kiesik, de most kiprobaltuk. Remek választás volt! A tökéletes nem is kifejezés az ételekre. A hely és a kiszolgálás a szokásos magassagokban. Az ételek az első fogastol az utolsóig hibatlanok és mennyeiek voltak.
Korvin-Bene Zita - 2020. március 14., szombat 07:04