Émile - magyar konyha

Képek az étteremről

Émile

1026 Budapest, Orló utca 1.

Émile
Orló utca 1. , 1026 Budapest

Nevét Émile Gerbeaud-ról, a 161 éves Gerbeaud cukrászda és kávéház egyik alapítójáról kapta. A pasaréti villában szinte mindent megtalálunk: a földszinti pult Gerbeaud desszerteket és péksüteményeket rejt, míg az elegáns emeleti szalon tökéletes helyszín egy ráérős reggelihez, vagy teadélutánhoz, üzleti vagy családi eseményhez. Jó időben Émile mesés kertjében lehet élvezni a napsütést egy frissítő smoothie vagy finom koktél mellett. Séfünk, Frideczky András gondoskodik róla, hogy vendégeinket hétről-hétre izgalmas ízekkel és minőségi hozzávalókkal nyűgözze le.
Az Émile ház földszintjén újonnan nyíló Cacao pékségben friss péksütiket, kovászos kenyereket, finom szendvicseket, egészséges reggeliket és smoothie-kat kínálunk. Az első osztályú pékárut a Gerbeaud Termelőműhelyében készítik remek cukrászaink és pékeink, akik a Gerbeaud cukrászda és kávéház, az Onyx étterem és az Émile kifogástalan süteményeiért, péksüteményeiért, csokoládéiért, macaronjaiért és kenyereiért, mostantól pedig Cacao kínálatáért is felelősek. A péktermékek színvonaláról és a pékcsapat összefogásáról Tóth Ágnes, Executive Chefünk gondoskodik.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Émile – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(81 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.8

"Hangulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nyugodt,kelkemes környezet.
Ágnes - 2023. december 30., szombat 10:12

"Émile kávé"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
A választott étel kiváló volt. A kávékhoz viszont nem kaptunk vizet és egy ilyen árfekvésű helytől elvártuk volna, hogy a kávéhoz többféle cukrot és cukorhelyettesítőt is hozzanak ki az asztalhoz, hogy legyen miből választani. (Valami elemi méretü édesség is lehetett volna a kávéhoz, de nem volt.) A kávé lehetett volna melegebb is.
Megygyesi Edina - 2022. február 14., hétfő 12:12

"Vasárnapi brunch"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Amiért kénytelen vagyok lepontozni az a következő: A fehér abrosz (friss) foltos volt, ami nagy fokú figyelmetlenségre vall. A valentin napi brunch menü desszertje elfogyott vasárnap 13h-ra, ami számunkra egészen érthetetlen, hiszen ennek keretében foglaltunk asztalt. Ala carte étalpról rendeltem előételt (édesburgonya püré), de végül valamiért töltött édes burgonyát kaptam. (nagyon éhes voltam, így inkább megettem) Többször voltam már itt, de most kifejezetten csalódtam.
Illár Eszter - 2022. február 14., hétfő 07:36

"Kis csalódás...,nagy igyekezet..! "

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Étlap választék kevés, és az is eltért a netes felületen irtaktól, ezért nem azt ettük, amit szerettünk volna.., CSALÓDÁS..,, Amúgy a konyha lehetne kiváló, noha az ételek mennyisége igencsak picike.., italok kifejezetten drágák.., felszolgálás sem az igazi..!
Ts - 2022. január 03., hétfő 04:40

"Remek környezet, kiváló konyha"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Először jártunk itt, de bizonyára nem utoljára! Kellemes, egyedi, hangulatos belső térben - kicsit hosszúra nyúlt várakozás után - végül szépen szervírozott, remek fogásokat kóstolhattunk. A francia hagymaleves egészen kitűnő volt, a halétel nem annyira, a desszertek és a bor is finom volt. Jól éreztük magunkat, igazán kellemes élmény volt.
Éva és társasága - 2020. március 16., hétfő 14:13

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy hibát nem tudok említeni. Rendkívül figyelmes pincérek, az ételek egyszerűen tökéletesek, ízletesek, gratulálok!
Hanna - 2020. március 16., hétfő 10:45