Restaurant Émile in Budapest

Restaurant Émile - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Émile

1026 Budapest, Orló utca 1.

Émile
Orló utca 1. , 1026 Budapest

It was named after Émile Gerbeaud, one of the founders of the Gerbeaud Confectionery and Café. The villa is located at Pasarét providing a wide range of indulgence: cakes and pastries in the ground floor counter, elegant salons on the first floor for leisure a breakfast or afternoon tea, corporate and family events too. Our cosy garden is a perfect place enjoying a smoothie or a cocktail. Our chef, András Frideczky is careful to bring harmony on your plate and we are always up to date with the actual trends.
At the newly opened Cacao bakery on the ground floor of Émile house we offer fresh patries, sourdough breads, delicious sandwiches, healthy breakfasts and smoothies. Our first class bakery products are provided by the Gerbeaud manufacture, where the perfect cakes, pastries, chocolates, macarons and breads of Gerbeaud Confectionery and Café, Onyx restaurant and Émile are also created. The Executive Chef of Gerbeaud, Ágnes Tóth garantees the constant quality of our products and the successful management of our baker team.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Émile – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(81 értékelés)


food

4.7

service

4.6

ambience

4.8

"Hangulatos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nyugodt,kelkemes környezet.
Ágnes - Saturday 30/12/2023

"Émile kávé"

4.5
food: 5 service: 3 ambience: 5
A választott étel kiváló volt. A kávékhoz viszont nem kaptunk vizet és egy ilyen árfekvésű helytől elvártuk volna, hogy a kávéhoz többféle cukrot és cukorhelyettesítőt is hozzanak ki az asztalhoz, hogy legyen miből választani. (Valami elemi méretü édesség is lehetett volna a kávéhoz, de nem volt.) A kávé lehetett volna melegebb is.
Megygyesi Edina - Monday 14/02/2022

"Vasárnapi brunch"

4.0
food: 4 service: 3 ambience: 4
Amiért kénytelen vagyok lepontozni az a következő: A fehér abrosz (friss) foltos volt, ami nagy fokú figyelmetlenségre vall. A valentin napi brunch menü desszertje elfogyott vasárnap 13h-ra, ami számunkra egészen érthetetlen, hiszen ennek keretében foglaltunk asztalt. Ala carte étalpról rendeltem előételt (édesburgonya püré), de végül valamiért töltött édes burgonyát kaptam. (nagyon éhes voltam, így inkább megettem) Többször voltam már itt, de most kifejezetten csalódtam.
Illár Eszter - Monday 14/02/2022

"Kis csalódás...,nagy igyekezet..! "

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Étlap választék kevés, és az is eltért a netes felületen irtaktól, ezért nem azt ettük, amit szerettünk volna.., CSALÓDÁS..,, Amúgy a konyha lehetne kiváló, noha az ételek mennyisége igencsak picike.., italok kifejezetten drágák.., felszolgálás sem az igazi..!
Ts - Monday 03/01/2022

"Remek környezet, kiváló konyha"

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Először jártunk itt, de bizonyára nem utoljára! Kellemes, egyedi, hangulatos belső térben - kicsit hosszúra nyúlt várakozás után - végül szépen szervírozott, remek fogásokat kóstolhattunk. A francia hagymaleves egészen kitűnő volt, a halétel nem annyira, a desszertek és a bor is finom volt. Jól éreztük magunkat, igazán kellemes élmény volt.
Éva és társasága - Monday 16/03/2020

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy hibát nem tudok említeni. Rendkívül figyelmes pincérek, az ételek egyszerűen tökéletesek, ízletesek, gratulálok!
Hanna - Monday 16/03/2020