KATA PEST laktóz- és gluténmentes étterem - Budapest

KATA PEST laktóz- és gluténmentes étterem - nemzetközi, laktóz- és gluténmentes konyha

Képek az étteremről

KATA PEST laktóz- és gluténmentes étterem

1065 Budapest, Hajós utca 27.

KATA PEST laktóz- és gluténmentes étterem
Hajós utca 27. , 1065 Budapest

A belváros szívében, a Hajós utcában található Kata Étterem elegáns környezetben várja az ételintoleranciával küzdő vendégeket. Minőségi, keresztszennyeződés mentes, bevizsgált 100%-ban glutén- és laktózmentes alapanyagokból készítjük ételeinket, hogy kellemetlen meglepetések nélkül, nyugodt szívvel válogathassanak vendégeink kínálatunkból. Az ellenállhatatlan nemzetközi fogásoktól a hagyományos magyar ételek újragondolt változatáig mindenki megtalálhatja saját kedvencét. A széles étlapkínálat mellett hetente változó ebédmenüvel találkozhatnak a hozzánk betérők.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: KATA Pest laktóz- és gluténmentes étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(166 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"לא מומלץ"

2,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 1
מסעדה ללא גלוטן, שהורידו בה מוצרים ללא גלוטן ולקטוז, אבל ללא תחליפים. ממילא שזאת מסעדה ללא תחליפים גם האוכל לא טוב. הזמנו טפסים מנה לזוג. קיבלנו דוריטוס עם מטבל של הקופסא של דוריטוס, ממרח בטעם מיונז ומטבל נוסף חביב. מנה של 70 שח, שבעיקרה זה מנת סופר. הזמנו סלט אספרגוס של אספרגוס ששכח איך נראה אספרגוס עם תפוח אדמה בתנור. מונה של סלט סלק שהיה חתיכות סלק ספק אם לא מאריזת ואקום ללא תיבול .ומעליהן קממבר ללא לקטוז שהומס שאר המנות הן בעצם מנות שאפשר למצוא בכל מסעדה טובה שבעיקרן הן ללא גלוטן, כמו ריזוטו, סלמון עם פירה וכו' .. אם לא אלרגים לגלוטן עדיף לאכול במקום אחר ולקחת מנות ללא גלוטן. אכזבה
ענבל Lugassy - 2024. június 02., vasárnap 06:06

"Mark"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rég ettem ilyen jót, köszönöm!
Major Márk - 2024. március 25., hétfő 08:13

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ki étterem. Gluténmentes és laktózmentes táplálkozáson vagyok,nem hóbortból. Szuper volt, hogy nem kellett válogatnom, gondolkodnam, hogy mi az amit ehetek. Kellemes volt az étterem és a felszolgálás. Köszönöm!
Havasi Horváth Krisztina - 2024. március 25., hétfő 07:37

"Szerda koraesti vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szerda esti vacsoránk alkalmával nem volt teltház, ami valószínűleg sokat hozzáadott az élményhez - a pincér iszonyú illedelmes volt, a zene lágyan, egyáltalán nem zavaróan szólt, a kiszolgálás üteme pedig épp kellemes tempójú volt, nem kellett a fogásokra sokat várni, de nem is sürgettek minket (a vacsora végeztével is nyugodtan maradhattunk még élvezni az étterem hangulatát). Az ételek minőségre csillagos ötösök, változatos összetevőkkel dolgoznak nagyon ízlésesen, néha meglepő kombinációkat kipróbálva (avokádós-limeos sajttorta) - remek élményt szolgáltattak. A fogások mérete inkább közepesnek nevezhető, különösen a főétellel érkező köret mennyisége volt határeset. Ezt leszámítva abszolút hibátlan élményben volt részünk.
Lajtos Lénárd - 2024. március 24., vasárnap 20:36

"Sokkal jobbra számítottam..."

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az előétel semmilyen különlegességet nem nyújtott amiért ki tudnám emelni. A rókagombás főételnél a csirke ízetlen volt, az egyik gombán meg maradt egy kis föld vagy valami ami sercegett a fogam alatt. Feketeerdő szeletben apró kemény csonthéjas darabok voltak fellelhetők. Összességében nekem nem jött be.
M P - 2024. március 24., vasárnap 12:35

"Vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Szuper volt
Forgács-Fábián Sára - 2024. március 24., vasárnap 07:08