KATA PEST lactose & gluten free restaurant in Budapest

KATA PEST lactose & gluten free restaurant - international, lactose and gluten free food

Make an Online Reservation

KATA PEST lactose & gluten free restaurant

1065 Budapest, Hajós utca 27.

KATA PEST lactose & gluten free restaurant
Hajós utca 27. , 1065 Budapest

Kata Pest is located in the heart of the city and await its guests with food intolerance in an elegant atmosphere. We create our menu from premium quality, cross-contamination free, tested, 100% gluten and lactose free ingredients that our guests with gluten and lactose intolerance can choose without any unpleasant surprise and anxiety. From irresisteble international dishes to traditional Hungarian food everyone can find their own favourite. Beside our wide selection a weekly lunch menu is also available in our restaurant.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: KATA Pest lactose & gluten free restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(165 értékelés)


food

4.4

service

4.6

ambience

4.5

"Mark"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Rég ettem ilyen jót, köszönöm!
Major Márk - Monday 25/03/2024

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper ki étterem. Gluténmentes és laktózmentes táplálkozáson vagyok,nem hóbortból. Szuper volt, hogy nem kellett válogatnom, gondolkodnam, hogy mi az amit ehetek. Kellemes volt az étterem és a felszolgálás. Köszönöm!
Havasi Horváth Krisztina - Monday 25/03/2024

"Szerda koraesti vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szerda esti vacsoránk alkalmával nem volt teltház, ami valószínűleg sokat hozzáadott az élményhez - a pincér iszonyú illedelmes volt, a zene lágyan, egyáltalán nem zavaróan szólt, a kiszolgálás üteme pedig épp kellemes tempójú volt, nem kellett a fogásokra sokat várni, de nem is sürgettek minket (a vacsora végeztével is nyugodtan maradhattunk még élvezni az étterem hangulatát). Az ételek minőségre csillagos ötösök, változatos összetevőkkel dolgoznak nagyon ízlésesen, néha meglepő kombinációkat kipróbálva (avokádós-limeos sajttorta) - remek élményt szolgáltattak. A fogások mérete inkább közepesnek nevezhető, különösen a főétellel érkező köret mennyisége volt határeset. Ezt leszámítva abszolút hibátlan élményben volt részünk.
Lajtos Lénárd - Sunday 24/03/2024

"Sokkal jobbra számítottam..."

2.7
food: 2 service: 3 ambience: 3
Az előétel semmilyen különlegességet nem nyújtott amiért ki tudnám emelni. A rókagombás főételnél a csirke ízetlen volt, az egyik gombán meg maradt egy kis föld vagy valami ami sercegett a fogam alatt. Feketeerdő szeletben apró kemény csonthéjas darabok voltak fellelhetők. Összességében nekem nem jött be.
M P - Sunday 24/03/2024

"Vacsora"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
Szuper volt
Forgács-Fábián Sára - Sunday 24/03/2024

"Kellemes vacsora teljes biztonsággal"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes vacsorát fogyasztottunk el. Minden étel és ital nagyon finom volt. Nagy könnyebbség számomra, hogy lisztérzékenyként nem kell aggódnom, hogy valóban gluténmentes ételeket kapok-e. Illetve szuper érzés, hogy az étlapról mindent választhatok.
Horváth Hanna - Friday 22/03/2024