Belga Étterem és Söröző (Győr) - Győr

Belga Étterem és Söröző (Győr) - söröző-étterem, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Belga Étterem és Söröző (Győr)

9021 Győr, Árpád út 34.

Belga Étterem és Söröző (Győr)
Árpád út 34. , 9021 Győr

A Belga Söröző és Étterem nem csak a győriek, de az idelátogatók kedvenc találkahelye is. A hangulatos térben kötetlen hangulatban kóstolhatjuk meg a konyhafőnök remekeit és a legkiválóbb belga söröket és helyi borokat. Az étlap és az itallap széles választékából biztosan mindenki megtalálja a kedvére való ételeket, italokat. A berendezés is különleges: a középen terpeszkedő hatalmas bárpult, a székek kimunkált míves faragásai, az ódon csillárok valódi békebeli kávéházi hangulatot árasztanak.

A Belgában idő- és ízutazás vár ránk, míg szemünk komótosan végigpásztázza a nagyanyáink korából való berendezési tárgyakat és elidőz a flamand és belga sörfőző mesterek ereklyéin.

A 110 férőhelyes, légkondicionált étterem ideális és különleges hangulatú helyszín családi, baráti, üzleti rendezvények lebonyolítására.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Belga Étterem és Söröző – Győr

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(67 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.2

"Értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Fantasztikus volt mindkét kipróbált menüsor, biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még ide!
Jóna Bálint - 2023. október 16., hétfő 09:04

"Elégedett"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A levesek talán túl különlegesek voltak a mi ízlésünknek, de a főételek és a desszertek isteniek voltak. A felszolgálók kedvesek, gyorsak voltak. A hely szuper, jó helyen van és kellemes hangulatú, tágas terekkel. Kár, hogy nem lehetett kombinálni a fogásokat.
S T - 2023. október 15., vasárnap 16:16

"Belga étterem és Söröző "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt, a kiszolgálás, az ételek, a személyzet jelen volt de egyáltalán nem tolakodoan. Igazi élmény volt. Ez volt az első vacsoránk itt de biztos, hogy ezután látogatni fogjuk a helyet.
Tiba Gábor - 2023. október 14., szombat 20:19

"Kedves kiszolgálás, finom ételek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételeket ettünk és nagyon kedves kiszolgálás.
Biegner-Völcz Dóra - 2023. október 13., péntek 05:59

"Tökéletes hely évfordulóhoz (is)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Győr belvárosában található étterem nagyon elbűvölő hangulatú hely. Mi az A és B menüt próbáltuk ki és persze mindketten mindent meg is kóstoltunk :). Minden nagyon ízletes volt, valamint rendkívűl gyorsan jöttek a fogások. Ezzel csak annyi volt a probléma, hogy a kiadós és ízletes ételek után alig bírtuk lábon elhagyni a helyet. :). Otthagyni egy falatot is viszont egyenesen bűn lett volna. A felszolgálás is kifogástalan és nagyon kedves volt. Szóval, ahogy a címben is említettem, tökéletes választás mindenkinek aki ünnepi helyszínt keres bármilyen apróság megünneplésére és emelett az általuk kínált kulináris élményt is ki szeretnék próbálni ;).
Endrefy Erika - 2023. október 12., csütörtök 08:25

"Szombat esti randi"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét "A" menüsorát választottam, a főételhez tartozó mártás számomra nagyon sós volt, nem ettem meg, ezt jeleztem is amiért elnézést kértek. A többi étel nagyon finom volt, párom "B" menüsort evett, elégedett volt ő is. 3. éve járunk ide az étteremhét keretén belül.
Ibolya - 2023. október 09., hétfő 08:39