Belga Restaurant and Brasserie (Győr) in Győr

Belga Restaurant and Brasserie (Győr) - brasserie, international food

Make an Online Reservation

Belga Restaurant and Brasserie (Győr)

9021 Győr, Árpád út 34.

Belga Restaurant and Brasserie (Győr)
Árpád út 34. , 9021 Győr

The Belgian Pub and Restaurant is a favourite meeting place not just for people who live in Győr but for those visiting it as well. In a friendly, laid-back atmosphere, you can enjoy the head chef’s special culinary creations, and sample some great Belgian beers and outstanding local wines. The wide selection of food and drinks on the menu assures that everyone will find something to their taste. The furnishings are also special: the huge bar counter that stretches out in the middle of the room, the elaborate carvings of the chairs, and the antique chandeliers create a genuine pre-war coffeehouse feel.

The Belgian awaits you with a journey through time and taste as your eyes leisurely scan the furnishings from the era of our grandmothers and linger over the relics of Flemish and Belgian master brewers.

The air-conditioned restaurant with capacity for 110 people is an ideal and special venue for informal gatherings and business events alike.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Belga Restaurant and Brasserie – Győr

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(67 értékelés)


food

4.4

service

4.5

ambience

4.2

"Értékelés"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Fantasztikus volt mindkét kipróbált menüsor, biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még ide!
Jóna Bálint - Monday 16/10/2023

"Elégedett"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
A levesek talán túl különlegesek voltak a mi ízlésünknek, de a főételek és a desszertek isteniek voltak. A felszolgálók kedvesek, gyorsak voltak. A hely szuper, jó helyen van és kellemes hangulatú, tágas terekkel. Kár, hogy nem lehetett kombinálni a fogásokat.
S T - Sunday 15/10/2023

"Belga étterem és Söröző "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt, a kiszolgálás, az ételek, a személyzet jelen volt de egyáltalán nem tolakodoan. Igazi élmény volt. Ez volt az első vacsoránk itt de biztos, hogy ezután látogatni fogjuk a helyet.
Tiba Gábor - Saturday 14/10/2023

"Kedves kiszolgálás, finom ételek"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Finom ételeket ettünk és nagyon kedves kiszolgálás.
Biegner-Völcz Dóra - Friday 13/10/2023

"Tökéletes hely évfordulóhoz (is)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Győr belvárosában található étterem nagyon elbűvölő hangulatú hely. Mi az A és B menüt próbáltuk ki és persze mindketten mindent meg is kóstoltunk :). Minden nagyon ízletes volt, valamint rendkívűl gyorsan jöttek a fogások. Ezzel csak annyi volt a probléma, hogy a kiadós és ízletes ételek után alig bírtuk lábon elhagyni a helyet. :). Otthagyni egy falatot is viszont egyenesen bűn lett volna. A felszolgálás is kifogástalan és nagyon kedves volt. Szóval, ahogy a címben is említettem, tökéletes választás mindenkinek aki ünnepi helyszínt keres bármilyen apróság megünneplésére és emelett az általuk kínált kulináris élményt is ki szeretnék próbálni ;).
Endrefy Erika - Thursday 12/10/2023

"Szombat esti randi"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét "A" menüsorát választottam, a főételhez tartozó mártás számomra nagyon sós volt, nem ettem meg, ezt jeleztem is amiért elnézést kértek. A többi étel nagyon finom volt, párom "B" menüsort evett, elégedett volt ő is. 3. éve járunk ide az étteremhét keretén belül.
Ibolya - Monday 09/10/2023