Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred) - Miskolc

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred) - hal / tenger gyümölcsei, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.vendegloapisztrangoshoz.hu

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred)

3517 Miskolc, III. Ker. Újmassa 01177/1 hrsz.

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred)
III. Ker. Újmassa 01177/1 hrsz. , 3517 Miskolc

Az 1932-ben megépült első pisztrángtelepet a Magyar Királyi Erdőigazgatóság építette, amit 1982 óta vezetünk. Mára az akkor átvett halmennyiség hatvanszorosát termeljük. A halaink nagyszerű ízének, és a kiváló hús minőségének titka az, hogy a tavakat kristálytiszta forrásvíz táplálja (a bükki Margit-forrás), a hagyományos tenyésztési technológia és, hogy Európa egyik legjobb minőségű takarmányát etetjük halainkkal. Valamint, hogy Közép-Európában egyedülálló víztisztító rendszert üzemeltetünk. A vevő itt mindig frissen fogott halat kap.
A telephez tartozik Mályinkán egy kis halfeldolgozó, ahol 2004 óta folyik a pisztráng feldolgozás. A feldolgozóban előállított termékeink három Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, a halászati késztermék kategóriában első díjat nyert.
A Lillafüredi Pisztrángtelepen 1991 óta működtetünk szezonálisan egy kis Erdei Halsütödét, amely mára már országos hírűvé vált és szinte kinőtte kereteit. Ezért gondoltuk, hogy tovább lépnénk és egy minőségi, négy évszakos halas éttermet szeretnénk nyitni.
Ez lett a Vendéglő a Pisztrángoshoz, ahol filézett, szálkátlanított pisztránggal és más halakkal (ponty, kecsege, harcsa) örvendeztetjük meg vendégeinket.
Itt mindent saját kezűleg készítünk, a desszerteket, köreteket, friss salátákat is. Saját füstölt halaink kerülnek az asztalokra, az ételek ízesítéshez pedig fűszerkertünkből használjuk a növényeket.
Úgy gondoljuk és hisszük, hogy jó minőségű, friss alap- és segédanyagok felhasználásával, korszerű gépek segítségével, kellő szaktudással és lelkiismeretességgel, jól szervezett munkával kiváló minőségű ételeket tudunk vendégeink részére tálalni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vendéglő a Pisztrángoshoz – Miskolc-Lillafüred

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(11 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"Nagy fenék kerítve a semminek."

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Túl kedves kiszolgálás, az újragondolt halászlé nagy csalódás volt. nem halászlé volt, hanem hallé amibe kb 5 deka valami volt. Amit még rendeltünk a pisztrángot, az finom volt de kevés. Jól nem lehet lakni, az étlapon a választék elég gyenge.12000 ft ért egy kicsit többet vártam volna.
Deli Tamás - 2020. június 07., vasárnap 17:01

"Remek és különleges fogások halból"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Feleségemmel látogattunk el ide. Szeretjük a pisztrángot és remek nem hétköznapi fogásokkal találkoztunk itt. Ajánljuk mindenkinek.
Kiss Gergő - 2020. március 16., hétfő 09:48

"DiningCity"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximális a hozzáértés!
Dancs Andrea - 2020. március 15., vasárnap 22:09

"Értékelés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló étterem!
Dr.Gyurcsik András - 2020. március 15., vasárnap 07:50

"Prémium minőségi étel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos, családias helyszínen, kedves, figyelmes kiszolgálással tudtam kiváló ízvilágú ételeket fogyasztani. Különleges, egyedi kínálatból választhattam. Szemetgyönyörködtető tálalás mellett a beltartalom is prémium minőségű volt. Nagyon jól éreztem magam különleges és eredeti volt.
Borbély Erika - 2020. március 15., vasárnap 07:41

"Csalódás"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hangulatos hely, profi kiszolgálás, de gyenge tatárbeefsteak és desszert.
Valaki - 2020. március 14., szombat 23:23