Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred) - Miskolc

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred) - hal / tenger gyümölcsei, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred)

3517 Miskolc, III. Ker. Újmassa 01177/1 hrsz.

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred)
III. Ker. Újmassa 01177/1 hrsz. , 3517 Miskolc

Az 1932-ben megépült első pisztrángtelepet a Magyar Királyi Erdőigazgatóság építette, amit 1982 óta vezetünk. Mára az akkor átvett halmennyiség hatvanszorosát termeljük. A halaink nagyszerű ízének, és a kiváló hús minőségének titka az, hogy a tavakat kristálytiszta forrásvíz táplálja (a bükki Margit-forrás), a hagyományos tenyésztési technológia és, hogy Európa egyik legjobb minőségű takarmányát etetjük halainkkal. Valamint, hogy Közép-Európában egyedülálló víztisztító rendszert üzemeltetünk. A vevő itt mindig frissen fogott halat kap.
A telephez tartozik Mályinkán egy kis halfeldolgozó, ahol 2004 óta folyik a pisztráng feldolgozás. A feldolgozóban előállított termékeink három Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, a halászati késztermék kategóriában első díjat nyert.
A Lillafüredi Pisztrángtelepen 1991 óta működtetünk szezonálisan egy kis Erdei Halsütödét, amely mára már országos hírűvé vált és szinte kinőtte kereteit. Ezért gondoltuk, hogy tovább lépnénk és egy minőségi, négy évszakos halas éttermet szeretnénk nyitni.
Ez lett a Vendéglő a Pisztrángoshoz, ahol filézett, szálkátlanított pisztránggal és más halakkal (ponty, kecsege, harcsa) örvendeztetjük meg vendégeinket.
Itt mindent saját kezűleg készítünk, a desszerteket, köreteket, friss salátákat is. Saját füstölt halaink kerülnek az asztalokra, az ételek ízesítéshez pedig fűszerkertünkből használjuk a növényeket.
Úgy gondoljuk és hisszük, hogy jó minőségű, friss alap- és segédanyagok felhasználásával, korszerű gépek segítségével, kellő szaktudással és lelkiismeretességgel, jól szervezett munkával kiváló minőségű ételeket tudunk vendégeink részére tálalni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vendéglő a Pisztrángoshoz – Miskolc-Lillafüred

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(30 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hihetetlenül kifinomult ízharmónia jellemzi az ételeket! Kedves, közvetlen, gyors kiszolgálás! Nyugodt, tiszta, hangulatos légkör! Egy gyöngyszem a Bükk-hegységben!
Venczel Katalin - 2024. február 15., csütörtök 14:35

"."

1,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Éppen Lillafürede kirándultunk négy barátommal és beszerettünk volna ülni ebbe az étterembe. Mikor beléptünk a felszolgálók ránk se néztek, illetve a pult mögött lévő "kedves' hölgyek köszönésre sem voltak hajlandóak. Udvariasan megkérdeztük, hogy esetleg letudnánk-e ülni most, de az sem lenne probléma ha később kellene visszajönnünk. A válasz egy egyszerű nem volt, majd a felszolgáló azonnal hátat is fordított. Őszintén, egy étteremben sem találkoztam még ennyire udvariatlan kiszolgáló személyzettel és egyáltalán nem is tudtuk hova tenni, hogy mi történik itt. Sajnáljuk, hogy az ételeket nem tudtuk megkóstolni, de ez az emberinek abszolút nem mondható bánásmód nagyon nagy csalódás volt számunkra.
Balogh Ágnes - 2024. január 15., hétfő 15:14

"Értékelésem"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Ízletes étel, kellemes légkör, jó kiszolgálás!
Vigh Sándor - 2022. november 21., hétfő 04:36

"Miskolc"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedvesek, figyelesek, nem a szokványos ízek, sok friss hal, szép környezet.
Drágar Valéria - 2022. október 18., kedd 08:04

"Vendéglő a pisztrángoshoz"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Finomak voltak az ételek, csodálatos ízek, csodálatos látvánnyal. Picit sokat kellett várni az ételekre, de teltház volt. Elégedettek voltunk mindennel.
Viki Andrea - 2022. október 17., hétfő 07:34

"Elégedettség "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus kompozíciók, kiemelkedő élményt nyújtottak mind kulináris, mind esztétikai szempontból!
Tóth Éva - 2022. október 17., hétfő 06:16