Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred) - Miskolc

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred) - hal / tenger gyümölcsei, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred)

3517 Miskolc, III. Ker. Újmassa 01177/1 hrsz.

Vendéglő a Pisztrángoshoz (Miskolc-Lillafüred)
III. Ker. Újmassa 01177/1 hrsz. , 3517 Miskolc

Az 1932-ben megépült első pisztrángtelepet a Magyar Királyi Erdőigazgatóság építette, amit 1982 óta vezetünk. Mára az akkor átvett halmennyiség hatvanszorosát termeljük. A halaink nagyszerű ízének, és a kiváló hús minőségének titka az, hogy a tavakat kristálytiszta forrásvíz táplálja (a bükki Margit-forrás), a hagyományos tenyésztési technológia és, hogy Európa egyik legjobb minőségű takarmányát etetjük halainkkal. Valamint, hogy Közép-Európában egyedülálló víztisztító rendszert üzemeltetünk. A vevő itt mindig frissen fogott halat kap.
A telephez tartozik Mályinkán egy kis halfeldolgozó, ahol 2004 óta folyik a pisztráng feldolgozás. A feldolgozóban előállított termékeink három Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon, a halászati késztermék kategóriában első díjat nyert.
A Lillafüredi Pisztrángtelepen 1991 óta működtetünk szezonálisan egy kis Erdei Halsütödét, amely mára már országos hírűvé vált és szinte kinőtte kereteit. Ezért gondoltuk, hogy tovább lépnénk és egy minőségi, négy évszakos halas éttermet szeretnénk nyitni.
Ez lett a Vendéglő a Pisztrángoshoz, ahol filézett, szálkátlanított pisztránggal és más halakkal (ponty, kecsege, harcsa) örvendeztetjük meg vendégeinket.
Itt mindent saját kezűleg készítünk, a desszerteket, köreteket, friss salátákat is. Saját füstölt halaink kerülnek az asztalokra, az ételek ízesítéshez pedig fűszerkertünkből használjuk a növényeket.
Úgy gondoljuk és hisszük, hogy jó minőségű, friss alap- és segédanyagok felhasználásával, korszerű gépek segítségével, kellő szaktudással és lelkiismeretességgel, jól szervezett munkával kiváló minőségű ételeket tudunk vendégeink részére tálalni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vendéglő a Pisztrángoshoz – Miskolc-Lillafüred

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(16 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Székesfehérvárról"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kirándulós, túrázós hétvégi kikapcsolódást kötöttük össze egy gasztro élménygyűjtéssel. Diningcity oldalán találtam rá az étteremre, minden szempontból kiváló élmény volt. Jó szívvel ajánlom!
Erzsébet Ludvig - 2022. május 09., hétfő 12:51

"Kulináris élmény a Bükkben."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak, profi kiszolgálás és pazar környezet.
Ignácz Zsolt - 2022. február 28., hétfő 13:16

"meglepő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, a kiszolgálás remek, Az újragondolt ételek meglepetést okoztak, különleges és finom. Nem csak valami étel a konyhából éljen a gasztronómia! Köszönjük szépen!
Szabó Ferencné - 2021. október 24., vasárnap 15:34

"vasárnapi családi ebéd"

1,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Hosszú volt a várakozási idő. Az ételek minősége alul maradt az elvárásainkon. A halászlevek (korhely és bársonyos) meg sem közelítették a halászléről eddig kialakult véleményünket, tapasztalatunkat. A kancsóból a tányérba készített halgolyókra, tésztaropogósra, citromos tejfölre öntött hal leves nagyon messze van az igazi halászlétől. A kacsa comb salátán: gírosz állagú huscafatok ismeretlen növényeken állítólag narancs olajjal leöntve keserű és élvezhetetlen volt. Az ár messze meghaladja azt az értéket amit kaptunk. A fizetésnél viszont felhívták a figyelmet, hogy a számla a szervíz díjjat nem tartalmazza, pedig ebbe az árba bőven beleférne.
M Ferenc - 2021. július 25., vasárnap 19:21

"Teljesen pozitív meglepetés "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Előzetesen több helyen utánolvasva az étteremnek kíváncsian, de enyhe kétkedéssel indultunk el, viszont - lehet azért, mert kevésbé frekventált időpontban (ebéd) mentünk - semmi okunk nincs panaszra. A kiszolgálás a hőség ellenére is segítőkész és rendben volt, s bár nem voltunk túl bonyolult vendégek, de volt extra kérdésünk/kérésünk. A fogások méretére sem tudok/tudunk panaszkodni és ízletesek is voltak. Az egyetlen zavaró az út közvetlen mellette, ahol időnként teherautók és buszok is mennek, de ez a hely adottsága.
Budai S. - 2021. június 25., péntek 08:29

"Nagy fenék kerítve a semminek."

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Túl kedves kiszolgálás, az újragondolt halászlé nagy csalódás volt. nem halászlé volt, hanem hallé amibe kb 5 deka valami volt. Amit még rendeltünk a pisztrángot, az finom volt de kevés. Jól nem lehet lakni, az étlapon a választék elég gyenge.12000 ft ért egy kicsit többet vártam volna.
Deli Tamás - 2020. június 07., vasárnap 17:01