High Note SkyBar - Budapest

High Note SkyBar - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

High Note SkyBar

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.

High Note SkyBar
Hercegprímás utca 5. , 1051 Budapest

A Condé Nast Traveler a világ legjobb rooftop bárjai között listázza az Aria Hotel Budapest tetején található High Note SkyBart. Az egész évben nyitva tartó skybar a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációja, páratlan kilátást nyújt a városra letisztult, modern környezetben. A széles italválaszték részeként izgalmas fine drinking koktélokat is kínálnak, remekül harmonizáló barfood menüvel.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: High Note SkyBar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(150 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"A “Csodazongora” élménye "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A különleges zongora és kellemes énekélmény egyedivé varázsolta a magas szintű konyha és a fiatal, őszinte, végtelenül kedves felszolgáló csapat nyújtotta étkezés örömét. Köszönjük!
Erika - 2022. február 14., hétfő 08:40

"High Note Sky Bar értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitünően éreztük magunkat a hangulatos környezetben, csodás panorámával. A kiszolgálás előzékeny volt, kérdéseinkre informatív válaszokat kaptunk. A konyha kiemelkedő, harmonikus ízek, szemet gyönörködtető tálalás és a borok is nagyszerűek. Kellemes kora estét töltöttünk ott.
Ábrahám Anna - 2021. augusztus 17., kedd 08:26

"Szuper hely, remek felszolgálás!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fantasztikus volt. Jeleztem, hogy gluténérzékeny vagyok, és gond nélkül felsorolták mely ételeket fogyaszthatom. Rendelkeztek külön gm kenyérrel, ami számomra nagyon pozitív volt. Az étel és a felszolgálás remek volt. Ugyan az kicsit zavaró érzést keltett amikor egyszerre több pincér is nézte az asztalokat/vendégeket, de ezt leszámítva mindennel meg voltunk elégedve. A kilátás pedig bármelyik részről csodás. Bátran ajánlom mindenkinek! ☺️
Takács Ágnes - 2021. augusztus 16., hétfő 20:34

"High Note Skybar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias, kedves kiszolgálás, hangulatos hely, kíváló konyha!
Guba Gábor - 2021. augusztus 16., hétfő 16:51

"Csodás naplementés élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper élményben volt részünk. A vegán opciók is isteniek.
Steiner Luca - 2021. augusztus 16., hétfő 14:24

"Magasan; minden szinten"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon rég volt részünk ennyire jó éttermi élményben. A megérkezés pillanatában már lehet érezni, hogy itt valami nem mindennapiban lesz része az embernek. A kilátás lélegzetelállító. Már csak a helyszín különlegessége miatt érdemes lenne ide eljönni, de ezt felülmúlja a konyha teljesítménye. A menü kifogástalan, letisztult, nem volt semmi a tányéron, ami nem illett volna oda(sokszor tapasztaltuk már, hogy a séf valami újat szeretne mutatni, ami végül pont nincs harmóniában a fogással). Az adagok mérete is pont megfelelő, a három fogás után jóllakottan, de nem túltömve távoztunk. A kiszolgálás tökéletes, a pincérek felkészültek és készségesek, minden kérdésünkre tudtak válaszolni. Erre a helyre mindeképpen el kell menni és utána, amikor csak teheti az ember, visszatérni.
Horváth Dániel - 2021. augusztus 16., hétfő 10:02