High Note SkyBar - international food

Make an Online Reservation

High Note SkyBar

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.

High Note SkyBar
Hercegprímás utca 5. , 1051 Budapest

The High Note SkyBar is located at the top of Aria Hotel Budapest, an award-winning luxury boutique hotel in Hungary’s capital. This full-service, lushly landscaped rooftop garden was named as one of the Top 10 Best Rooftop Bars in the World by Condé Nast Traveler in 2018. The skybar offers fine-drinking cocktails, exciting barfood selection and extensive wine list, all while granting a breathtaking view of Budapest and a front-row ticket to St. Stephen’s Basilica.

Reserve your table online now for free through DiningCity: High Note SkyBar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(150 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.9

"A “Csodazongora” élménye "

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
A különleges zongora és kellemes énekélmény egyedivé varázsolta a magas szintű konyha és a fiatal, őszinte, végtelenül kedves felszolgáló csapat nyújtotta étkezés örömét. Köszönjük!
Erika - Monday 14/02/2022

"High Note Sky Bar értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kitünően éreztük magunkat a hangulatos környezetben, csodás panorámával. A kiszolgálás előzékeny volt, kérdéseinkre informatív válaszokat kaptunk. A konyha kiemelkedő, harmonikus ízek, szemet gyönörködtető tálalás és a borok is nagyszerűek. Kellemes kora estét töltöttünk ott.
Ábrahám Anna - Tuesday 17/08/2021

"Szuper hely, remek felszolgálás!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden fantasztikus volt. Jeleztem, hogy gluténérzékeny vagyok, és gond nélkül felsorolták mely ételeket fogyaszthatom. Rendelkeztek külön gm kenyérrel, ami számomra nagyon pozitív volt. Az étel és a felszolgálás remek volt. Ugyan az kicsit zavaró érzést keltett amikor egyszerre több pincér is nézte az asztalokat/vendégeket, de ezt leszámítva mindennel meg voltunk elégedve. A kilátás pedig bármelyik részről csodás. Bátran ajánlom mindenkinek! ☺️
Takács Ágnes - Monday 16/08/2021

"High Note Skybar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Udvarias, kedves kiszolgálás, hangulatos hely, kíváló konyha!
Guba Gábor - Monday 16/08/2021

"Csodás naplementés élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szuper élményben volt részünk. A vegán opciók is isteniek.
Steiner Luca - Monday 16/08/2021

"Magasan; minden szinten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon rég volt részünk ennyire jó éttermi élményben. A megérkezés pillanatában már lehet érezni, hogy itt valami nem mindennapiban lesz része az embernek. A kilátás lélegzetelállító. Már csak a helyszín különlegessége miatt érdemes lenne ide eljönni, de ezt felülmúlja a konyha teljesítménye. A menü kifogástalan, letisztult, nem volt semmi a tányéron, ami nem illett volna oda(sokszor tapasztaltuk már, hogy a séf valami újat szeretne mutatni, ami végül pont nincs harmóniában a fogással). Az adagok mérete is pont megfelelő, a három fogás után jóllakottan, de nem túltömve távoztunk. A kiszolgálás tökéletes, a pincérek felkészültek és készségesek, minden kérdésünkre tudtak válaszolni. Erre a helyre mindeképpen el kell menni és utána, amikor csak teheti az ember, visszatérni.
Horváth Dániel - Monday 16/08/2021