Tapassio - mediterrán, spanyol / tapas konyha

Képek az étteremről

Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Üdvözöljük tapas éttermünkben.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál.
Rendeléskor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az ételeket családiasan, az asztal közepére helyezve szolgáljuk fel, melyeket aztán spanyolosan, közösen fogyaszthatnak el.
A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

Étvágyuktól függően, két fő részére 8-10 tapas kipróbálását ajánljuk, társítva hozzájuk az általunk gondosan kiválogatott magyar és nemzetközi borokat és párlatokat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tapassio – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(29 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.8

"Meditárran hangulat a belváros közepén"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Dining city keretében voltunk 9 fogásos tálat próbáltunk, nagyon finomak voltak, a kenyér is, bruschetta, és gnocchi is....
Simon Sára - 2020. augusztus 10., hétfő 10:29

"Tökéletes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, elegáns, mediterrán, környezet, kényelmes, praktikus berendezés fogadott minket. A kedves, udvarias és talpraesett felszolgáló ismertette velünk a menüsort és röviden beszélt az étteremről is. Az étteremnek magyar, olasz és spanyol séfje is van, és mindehárman meg tudták csillogtatni a tudásukat az összellított ételsoron keresztül. Az ételsorhoz választott borok egytől egyik kiválóak voltak, az első egy Tűzkő Pinot Grigio volt, nagyon jól ment a paradicsomos kagylóhoz és a sajtkrémes tonhal tatárhoz. A második egy olasz vörös volt, roppant gyümölcsös (Anticaia, Negromamaro, San Donaci), azt hittem ezt a bort nem lehet majd felülmúlni, de a következő bornak sikerült (Gibalbin, Barbadillo, Cádiz borvidékéről). Ebből a végén kértünk még egy-egy pohárral... A vörösboros marhapörkölt volt a kedvencem az egész ételsorból, de ez semmit sem von le a többi étel érdemeiből! A végén egy csodás katalánkrém és némi fagyi (a mangóóóó!), hozzá egy nagyon finom Szamorodni. Még annyit hozzátennék, hogy az estét a vendéglátóink szakértelme tette igazán tökéletessé. Köszönjük!
Horváth Andrea - 2020. augusztus 10., hétfő 08:58

"Hogy elégedettek voltunk-e? Mi az hogy!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Változatos, ízletes menüsor, minden volt az asztalon mi szem-szájnak ingere. A felszolgálók is nagyon kedvesek, köszönjük, jól éreztük magunkat.
K. Zoltán - 2020. augusztus 10., hétfő 08:38

"Perfecto"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló menü sor igazán finoman elkeszitve. Remekül illeszkedő borok. Színvonalas tapasozó vacsoránk volt.
Kanalas Tibor - 2020. augusztus 10., hétfő 05:27

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, és még arra is figyeltek, hogy akinek ételallergiája van, valami alternatív fogást is kapjon. A kiszolgálás barátságos és figyelmes, nem kellett sokat várnunk az ételekre sem. A hely hangulatos, biztosan megyünk még valamikor. A végén az ajándék fagyinak külön örültünk.
Vkk - 2020. augusztus 10., hétfő 04:14

"Egy szuper menü sor"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás kifogástalan, tiszta, nagyon tetszett hogy 9 féle tapaszt kóstolhattunk:) mindenkinek szívesen ajánlom!
Németh Jánosné - 2020. augusztus 09., vasárnap 16:29