Tapassio - mediterrán, spanyol / tapas konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.tapassio.com

Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Üdvözöljük tapas éttermünkben.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál.
Rendeléskor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az ételeket családiasan, az asztal közepére helyezve szolgáljuk fel, melyeket aztán spanyolosan, közösen fogyaszthatnak el.
A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

Étvágyuktól függően, két fő részére 8-10 tapas kipróbálását ajánljuk, társítva hozzájuk az általunk gondosan kiválogatott magyar és nemzetközi borokat és párlatokat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tapassio – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(132 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás fantasztikus volt! A pincér nagyon figyelmes volt, és kedves. Az ételek és az étterem hangulata is tökéletes volt. Azért választottuk ezt az éttermet, mert nagyon szeretjük a spanyol kultúrát, és a konyhát is.
Bernáth Máté - 2020. november 17., kedd 16:04

"Ráadásként is szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szurkoltunk, hogy nyerjen az étterem, hogy visszajöhessünk még egyszer végigenni ezt a csodálatos ételsort, hozzá a fantasztikus borokkal. Ugyanolyan profi volt minden, mint a 'verseny' során. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek köszönjük, és ha vége ennek a rémálomnak, mi biztosan jövünk!!! Tartsatok ki, nagyon jó csapat vagytok!!!!
Horváth Nóra - 2020. november 13., péntek 20:58

"Agnes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi vendéglátás!
Kovacs Agnes - 2020. november 10., kedd 10:30

"Jól éreztük magunkat"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon-nagyon kedves és rugalmas szeméylzet. Finom, változatos ételek.
Tibor - 2020. november 09., hétfő 20:19

"Nagyon finom válogatás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Örültünk, hogy ilyen sokféle ételt tudtunk megkóstolni. Kifejezetten tetszett, hogy a pincérek mindenhez mondtak egy két szót, például mitől különleges az amit éppen felszolgálnak. Első alkalommal jártunk az étteremben, de szeretnénk mèg visszatérni.
Daniella Hajmási - 2020. november 09., hétfő 16:28

"Kitűnő kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak a felszolgálók, végig figyeltek ránk, de mégsem voltak tolakodóak. Először próbáltam ki a spanyol konyhát, nekem nem nyerte el a tetszésemet, de ez nem von le az étterem értékéből, ezért is értékeltem max. pontszámmal mindegyik kategóriában. Más éttermek rengeteget tanulhatnának tőlük... Köszönjük az élményt!
Sz. Zsu - 2020. november 09., hétfő 16:18