Restaurant Tapassio in Budapest

Restaurant Tapassio - mediterranean, spanish / tapas food

Make an Online Reservation

Restaurant Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Welcome to our tapas restaurant.
Tapassio was created following our passion for Spanish tapas. We are not a traditional Spanish restaurant though, since we are offering also Hungarian, Italian and other Mediterranean dishes in tapas size.
When placing your order please consider that unlike in a usual restaurant we suggest ordering for the entire table and sharing it family style.
Sharing tasting size dishes has always been part of the dining culture of the Mediterranean. In Spain they call it tapas, in Greece you can find it in the ouzeries, in the Middle East you can enjoy their so called meze. Sharing dishes helps strike up conversations and create memorable evenings amongst friends.
We suggest trying 8-10 tapas for two persons for dinner depending on your appetite, accompanied by our carefully selected international and Hungarian wines and spirits.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tapassio – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(364 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.7

"Szuper, mint mindig"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás pedig rendkívül profi. Rendszeresen érdeklődtek, hogy minden rendben van-e, ízlenek-e a fogások, a kezdő kiszolgáló kollegára mindig figyeltek fél szemmel és segítettek neki, ha picit ügyetlenebb volt. Az egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhely, ahol jártam.
Lőrincz Tímea - Monday 04/04/2022

""

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Az étterem hét keretében töltöttünk el egy vacsorát a batátaimmal. A 10 fogás, még ha kis adagok is az egyes ételek, rajtunk kifogott. Az utolsó kör előtt megkértük a pincért, hogy tartsunk egy kis szünetet, mert már nem bírunk többet enni!😊 Korábban már jártunk az étteremben, nekünk 6 fogás is bőven elég volt. Ha már értékelés, akkor essen szó az ételekről, italokról is: minden körben megvoltak a kedvenceink, úgymint ciprusi padlizsánsaláta (hideg előétel), tokaszalonnába göngyölt királyrák hummusszal és tejszínes, fehérboros, tárlonyos gombafejek (meleg előételek), Diana hátszín konyakos erdei gombamártással (főétel), és végül panna cotta erdei gyümölcs öntettel, valamint a pisztáciafagylalt (desszert). Az ételekhez az étterem által javasolt borsort fogyasztottuk, ami nagyszerű választás volt! 😊 A pincérek is nagyon kedvesek voltak, jó kis estét töltöttünk el itt. Jó alapozás volt a pénteki buli előtt...
Varga Andrea - Sunday 03/04/2022

"Különleges élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A fogások nagyon különlegesek és finomak voltak, leginkább a tengeri ételek és a desszert ízlettek. 10 féle tapast kóstolhattunk meg, de nem mindenki lakott jól a társaságból.
Judit - Tuesday 29/03/2022

"V.Judit"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
Isteniek voltak az ételek!
Vrábel Judit - Tuesday 29/03/2022

"Romantikus ebéd"

3.5
food: 3 service: 4 ambience: 3
Az ételek néhol sótlanok, néhol túl sósak voltak, de talán ez adta meg az egyensúlyt az ételeknek. Összességében ízlettek az ételek, annak ellenére, hogy nem voltak tökéletesek.
LTT - Monday 28/03/2022

"Tapassio"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás. Finom ételek.
Kecskés Judit - Monday 28/03/2022