Restaurant Tapassio in Budapest

Restaurant Tapassio - mediterranean, spanish / tapas food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.tapassio.com

Restaurant Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Welcome to our tapas restaurant.
Tapassio was created following our passion for Spanish tapas. We are not a traditional Spanish restaurant though, since we are offering also Hungarian, Italian and other Mediterranean dishes in tapas size.
When placing your order please consider that unlike in a usual restaurant we suggest ordering for the entire table and sharing it family style.
Sharing tasting size dishes has always been part of the dining culture of the Mediterranean. In Spain they call it tapas, in Greece you can find it in the ouzeries, in the Middle East you can enjoy their so called meze. Sharing dishes helps strike up conversations and create memorable evenings amongst friends.
We suggest trying 8-10 tapas for two persons for dinner depending on your appetite, accompanied by our carefully selected international and Hungarian wines and spirits.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tapassio – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(132 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

"Értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás fantasztikus volt! A pincér nagyon figyelmes volt, és kedves. Az ételek és az étterem hangulata is tökéletes volt. Azért választottuk ezt az éttermet, mert nagyon szeretjük a spanyol kultúrát, és a konyhát is.
Bernáth Máté - Tuesday 17/11/2020

"Ráadásként is szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szurkoltunk, hogy nyerjen az étterem, hogy visszajöhessünk még egyszer végigenni ezt a csodálatos ételsort, hozzá a fantasztikus borokkal. Ugyanolyan profi volt minden, mint a 'verseny' során. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek köszönjük, és ha vége ennek a rémálomnak, mi biztosan jövünk!!! Tartsatok ki, nagyon jó csapat vagytok!!!!
Horváth Nóra - Friday 13/11/2020

"Agnes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazi vendéglátás!
Kovacs Agnes - Tuesday 10/11/2020

"Jól éreztük magunkat"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nagyon-nagyon kedves és rugalmas szeméylzet. Finom, változatos ételek.
Tibor - Monday 09/11/2020

"Nagyon finom válogatás "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Örültünk, hogy ilyen sokféle ételt tudtunk megkóstolni. Kifejezetten tetszett, hogy a pincérek mindenhez mondtak egy két szót, például mitől különleges az amit éppen felszolgálnak. Első alkalommal jártunk az étteremben, de szeretnénk mèg visszatérni.
Daniella Hajmási - Monday 09/11/2020

"Kitűnő kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedvesek voltak a felszolgálók, végig figyeltek ránk, de mégsem voltak tolakodóak. Először próbáltam ki a spanyol konyhát, nekem nem nyerte el a tetszésemet, de ez nem von le az étterem értékéből, ezért is értékeltem max. pontszámmal mindegyik kategóriában. Más éttermek rengeteget tanulhatnának tőlük... Köszönjük az élményt!
Sz. Zsu - Monday 09/11/2020