Restaurant Tapassio in Budapest

Restaurant Tapassio - mediterranean, spanish / tapas food

Make an Online Reservation

Restaurant Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Welcome to our tapas restaurant.
Tapassio was created following our passion for Spanish tapas. We are not a traditional Spanish restaurant though, since we are offering also Hungarian, Italian and other Mediterranean dishes in tapas size.
When placing your order please consider that unlike in a usual restaurant we suggest ordering for the entire table and sharing it family style.
Sharing tasting size dishes has always been part of the dining culture of the Mediterranean. In Spain they call it tapas, in Greece you can find it in the ouzeries, in the Middle East you can enjoy their so called meze. Sharing dishes helps strike up conversations and create memorable evenings amongst friends.
We suggest trying 8-10 tapas for two persons for dinner depending on your appetite, accompanied by our carefully selected international and Hungarian wines and spirits.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tapassio – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(491 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.7

"Összességében jó"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Ha először jártunk volna az étteremben biztosan mindenre 5 csillagot adok, de mivel visszatérő vendégek vagyunk sajnos csalódásban volt részünk. A kiszolgálás és a hangulat kifogástalan volt viszont ahogy haladtunk előre a menüsorban úgy váltak egyre unalmasabbá az ételek. A mélypont a paella volt, aminek az volt a kisebbik baja, hogy hidegen érkezett, a nagyobbik, hogy semmi íze nem volt. Mivel a Tapassio pisztácia fagyija egy legenda önmagában, azt is kértünk még a menüsorhoz, de sajnos annak sem olyan intenzív íze volt mint amit megszoktunk. Remélem ez csak egy pillanatnyi kilengés az étterem életében.
S Kati - Monday 20/03/2023

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Igazi mediteran hangulatban töltöttünk el egy estét. Az ételek ízletesek a hely hangulatához híven akár Spanyolországban is lehettünk volna.
Ölvedy Ramóna - Monday 20/03/2023

"4 fős baráti társaság "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat , a gluténérzékenységem nem okozott gondot, rendkívül segítőkészek, udvariasak voltak. A bónuszként kapott pisztáciafagyi nagyon ízlett s a menüsor is!
Katalin - Monday 20/03/2023

"Great "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
It was a wonderful experience!
Egerszegi Jon-Erik - Monday 20/03/2023

"Szuper volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom ételek, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.
Krasznai-Király Szilvia - Monday 20/03/2023

"+++"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
+++
F z - Monday 20/03/2023