Restaurant Tapassio in Budapest

Restaurant Tapassio - mediterranean, spanish / tapas food

Make a Online Reservation

Restaurant Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Welcome to our tapas restaurant.
Tapassio was created following our passion for Spanish tapas. We are not a traditional Spanish restaurant though, since we are offering also Hungarian, Italian and other Mediterranean dishes in tapas size.
When placing your order please consider that unlike in a usual restaurant we suggest ordering for the entire table and sharing it family style.
Sharing tasting size dishes has always been part of the dining culture of the Mediterranean. In Spain they call it tapas, in Greece you can find it in the ouzeries, in the Middle East you can enjoy their so called meze. Sharing dishes helps strike up conversations and create memorable evenings amongst friends.
We suggest trying 8-10 tapas for two persons for dinner depending on your appetite, accompanied by our carefully selected international and Hungarian wines and spirits.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tapassio – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(29 értékelés)


food

4.9

service

5.0

ambience

4.8

"Meditárran hangulat a belváros közepén"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Dining city keretében voltunk 9 fogásos tálat próbáltunk, nagyon finomak voltak, a kenyér is, bruschetta, és gnocchi is....
Simon Sára - Monday 10/08/2020

"Tökéletes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kellemes, elegáns, mediterrán, környezet, kényelmes, praktikus berendezés fogadott minket. A kedves, udvarias és talpraesett felszolgáló ismertette velünk a menüsort és röviden beszélt az étteremről is. Az étteremnek magyar, olasz és spanyol séfje is van, és mindehárman meg tudták csillogtatni a tudásukat az összellított ételsoron keresztül. Az ételsorhoz választott borok egytől egyik kiválóak voltak, az első egy Tűzkő Pinot Grigio volt, nagyon jól ment a paradicsomos kagylóhoz és a sajtkrémes tonhal tatárhoz. A második egy olasz vörös volt, roppant gyümölcsös (Anticaia, Negromamaro, San Donaci), azt hittem ezt a bort nem lehet majd felülmúlni, de a következő bornak sikerült (Gibalbin, Barbadillo, Cádiz borvidékéről). Ebből a végén kértünk még egy-egy pohárral... A vörösboros marhapörkölt volt a kedvencem az egész ételsorból, de ez semmit sem von le a többi étel érdemeiből! A végén egy csodás katalánkrém és némi fagyi (a mangóóóó!), hozzá egy nagyon finom Szamorodni. Még annyit hozzátennék, hogy az estét a vendéglátóink szakértelme tette igazán tökéletessé. Köszönjük!
Horváth Andrea - Monday 10/08/2020

"Hogy elégedettek voltunk-e? Mi az hogy!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Változatos, ízletes menüsor, minden volt az asztalon mi szem-szájnak ingere. A felszolgálók is nagyon kedvesek, köszönjük, jól éreztük magunkat.
K. Zoltán - Monday 10/08/2020

"Perfecto"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló menü sor igazán finoman elkeszitve. Remekül illeszkedő borok. Színvonalas tapasozó vacsoránk volt.
Kanalas Tibor - Monday 10/08/2020

"Remek hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, és még arra is figyeltek, hogy akinek ételallergiája van, valami alternatív fogást is kapjon. A kiszolgálás barátságos és figyelmes, nem kellett sokat várnunk az ételekre sem. A hely hangulatos, biztosan megyünk még valamikor. A végén az ajándék fagyinak külön örültünk.
Vkk - Monday 10/08/2020

"Egy szuper menü sor"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás kifogástalan, tiszta, nagyon tetszett hogy 9 féle tapaszt kóstolhattunk:) mindenkinek szívesen ajánlom!
Németh Jánosné - Sunday 09/08/2020