Tapassio - mediterrán, spanyol / tapas konyha

Képek az étteremről

Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Üdvözöljük tapas éttermünkben.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál.
Rendeléskor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az ételeket családiasan, az asztal közepére helyezve szolgáljuk fel, melyeket aztán spanyolosan, közösen fogyaszthatnak el.
A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

Étvágyuktól függően, két fő részére 8-10 tapas kipróbálását ajánljuk, társítva hozzájuk az általunk gondosan kiválogatott magyar és nemzetközi borokat és párlatokat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tapassio – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(364 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Szuper, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás pedig rendkívül profi. Rendszeresen érdeklődtek, hogy minden rendben van-e, ízlenek-e a fogások, a kezdő kiszolgáló kollegára mindig figyeltek fél szemmel és segítettek neki, ha picit ügyetlenebb volt. Az egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhely, ahol jártam.
Lőrincz Tímea - 2022. április 04., hétfő 11:58

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem hét keretében töltöttünk el egy vacsorát a batátaimmal. A 10 fogás, még ha kis adagok is az egyes ételek, rajtunk kifogott. Az utolsó kör előtt megkértük a pincért, hogy tartsunk egy kis szünetet, mert már nem bírunk többet enni!😊 Korábban már jártunk az étteremben, nekünk 6 fogás is bőven elég volt. Ha már értékelés, akkor essen szó az ételekről, italokról is: minden körben megvoltak a kedvenceink, úgymint ciprusi padlizsánsaláta (hideg előétel), tokaszalonnába göngyölt királyrák hummusszal és tejszínes, fehérboros, tárlonyos gombafejek (meleg előételek), Diana hátszín konyakos erdei gombamártással (főétel), és végül panna cotta erdei gyümölcs öntettel, valamint a pisztáciafagylalt (desszert). Az ételekhez az étterem által javasolt borsort fogyasztottuk, ami nagyszerű választás volt! 😊 A pincérek is nagyon kedvesek voltak, jó kis estét töltöttünk el itt. Jó alapozás volt a pénteki buli előtt...
Varga Andrea - 2022. április 03., vasárnap 15:17

"Különleges élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogások nagyon különlegesek és finomak voltak, leginkább a tengeri ételek és a desszert ízlettek. 10 féle tapast kóstolhattunk meg, de nem mindenki lakott jól a társaságból.
Judit - 2022. március 29., kedd 19:04

"V.Judit"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Isteniek voltak az ételek!
Vrábel Judit - 2022. március 29., kedd 13:07

"Romantikus ebéd"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek néhol sótlanok, néhol túl sósak voltak, de talán ez adta meg az egyensúlyt az ételeknek. Összességében ízlettek az ételek, annak ellenére, hogy nem voltak tökéletesek.
LTT - 2022. március 28., hétfő 23:54

"Tapassio"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás. Finom ételek.
Kecskés Judit - 2022. március 28., hétfő 17:54