Tapassio - mediterrán, spanyol / tapas konyha

Képek az étteremről

Tapassio

1053 Budapest, Hercegprímás utca 13.

Tapassio
Hercegprímás utca 13. , 1053 Budapest

Üdvözöljük tapas éttermünkben.
A spanyol tapasok iránti szenvedélyünk vezetett minket, mikor megszületett a Tapassio, mely ellentétben a megszokott spanyol éttermekkel magyar, olasz és más mediterrán ételeket is tapasként kínál.
Rendeléskor kérjük, vegyék figyelembe, hogy az ételeket családiasan, az asztal közepére helyezve szolgáljuk fel, melyeket aztán spanyolosan, közösen fogyaszthatnak el.
A mediterrán gasztronómiában mindig fontos szerepe volt a kóstoló méretű ételeknek és azok közös elfogyasztásának. Spanyolországban tapas, Görögországban ouzeries, a Közel-Keleten pedig meze néven ismertek. Az ételmegosztás jó módja a társalgások felpezsdítésének és az emlékezetes baráti estek megteremtésének.

Étvágyuktól függően, két fő részére 8-10 tapas kipróbálását ajánljuk, társítva hozzájuk az általunk gondosan kiválogatott magyar és nemzetközi borokat és párlatokat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tapassio – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(738 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"SzépségTapaszok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal kettesben ebédeltünk itt a DiningCity, Étteremhét keretében. Az ételek finomak,ízletesek voltak. Kimondottan nagyon ízlett a kagylós tétel. Udvarias kiszolgálás, figyelmes személyzet. Hangulatos hely. Szívesen visszatérünk legközelebb is.
Kucsa Tibor - 2024. október 21., hétfő 20:20

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Étteremhét keretében szülinapot ünnepeltünk. Nagyon finom, sokszínű menü, figyelmes, barátságos kiszolgálásban volt részünk.
Dávid Ildikó - 2024. október 21., hétfő 10:55

"Varázslatos élmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás, a pincérek szuper udvariasak, kedvesek és profik voltak. Az ételek minősége is remek volt. A hely jó helyen van és hangulatos. Nagyon jól éreztük magunkat.
Barsvári Tímea - 2024. október 21., hétfő 08:08

"Fantasztikus élmény"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Négyen ettünk itt. Kiváló és figyelmes felszolgálásban volt részünk. Az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Nagyon jó borokat szolgáltak fel az ételek mellé. Élőzene is gazdagította az élményünket. Biztosan fel fogjuk máskor is keresni ezt a kiváló éttermet.
Lendvai Gyula - 2024. október 21., hétfő 08:03

"Minőség, harmonia, gasztro-élmény"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nem voltunk egyszerű kliensek, hárman három féle igénnyel léptünk fel, de a vendéglátóinkon nem tudtunk kifogni. A menűt rugalmasan alakították, és a 3 ott töltött óra valódi élménnyé vált
Nagy Gyöngyi - 2024. október 21., hétfő 07:21

"Finom ételek, kiváló kiszolgálás és jó hangulat"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az eredeti menüsort ettük végig. Minden remek volt. Kiemelném az oldalast, ami tökéletesen volt elkészítve. Az apróhalak lehettek volna egy picit frissebbek, de tudom, hogy nehéz eltalálni az elkészítését. Az én ízlésemnek az előételek között felszolgált saláta volt a gyenge pont, de az asztalnál mindenki más dicsérte. A desszertnél nem is tudtunk dönteni, hogy a torta vagy a fagylalt nyerte el jobban a tetszésünket. A kiszolgálás kiváló volt. Folyamatosan rajtunk volt a figyelem és nem nekünk kellett a pincérek után futni. A hely hozza a mediterrán hangulatot. Egy látogatást mindenképpen megér, ha valaki szereti a déli ízeket! Köszönjük!
Katona Nikolett - 2024. október 21., hétfő 06:09