The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel) - Budapest

The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.mysteryhotelbudapest.com/the-great-hall-restaurant-lounge/

The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel)

1064 Budapest, Podmaniczky utca 45.

The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel)
Podmaniczky utca 45. , 1064 Budapest

AZ ÉTTEREM CSAK ESŐS IDŐ ESETÉN VAN NYITVA!

A szálloda lelke THE GREAT HALL ÉTTEREM & BÁR.
A szálloda negyedik emeletén találjuk a lélegzetállító termet, a ‘The Great Hall’-t, mely a szálloda központja.
Ahogy a szabadkőművesek idején, most is ez a szíve a szálloda életének. Itt reggelizhetünk és egész nap bármikor visszatérhetünk vacsorára vagy egy ital erejéig is. Ez a terem volt valaha a szabadkőművesek csodálatosan egyiptomi stílusban megalkotott titkos terme. A terem meghatározó része az óriási csillár, az oszlopok, súlyos függönyök és a galériára vezető két vas csigalépcső, ami a Páholyba vezet. Az étterem teljes befogadóképessége 88 fő, melyből 64 főt a földszinten és 24 főt a Páholyban tudunk elhelyezni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(104 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az ételek kiválóak voltak gusztán szervirozva. A szombat esti élőzene is tetszett.
Farkas Inez - 2023. április 03., hétfő 11:37

"bika 69"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely varázslatos,nem megszokott,meglepő díszítőelemekkel.A vendégtér kialakítása pompázatos.Belépésünktől kezdve a kiszolgáló személyzet kimagaslóan teljesített (fogadás,asztalnál történő kiszolgálás). Öröm volt Őket szemmel követni.Az ételek az elejétől a végéig kifogástalan ízeket,állagot hoztak.Komoly kis ízelítő volt a séf és lelkes csapata ízvilágából.Megemlítenénk még a Lili & Miki zenészpáros fantasztikus teljesítményét amely nagymértékben hozzájárult az itt eltöltött nem kevés idő kellemessé tételéhez. Ha engedné a rendszer 6 csillagra jelölnénk a helyet!BRAVÓ!!!Ajánlom mindenkinek aki a minőséget helyezi előtérbe a vendéglátás terén. Köszönünk mindent!
BÉNYI GYULA - 2023. március 20., hétfő 21:17

"Viziló"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kiváló helyszín, kellemes, hangulatos környezet. Minden finom volt, ez alapján nagyszerű a konyha.
Ujváry Gábor - 2023. március 20., hétfő 15:58

"Izgalmas új helyszín, némi javítanivalóval"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étteremhét keretében mentünk el ebbe a (legalábbis számunkra) új étterembe. A Mystery Hotel egyik felső emeletén található szalonban kialakított tér impozáns látvánnyal fogadott, ugyanakkor elrendezése meglepő volt. Egyszerre tűnt bárnak, beszélgető és várótérnek, miközben a konkrét éttermi rész, azaz az asztalok a fal mellé volt "száműzve". A kiszolgálás gyors, kedves és korrekt volt. Első fogásnak egy kecskesajtos salátát és egy karalábélevest kértünk. Mindkettőt jóízűen fogyasztottuk - nem meglepő módon azért a leves több izgalmat rejtett magában. Az apró túrógombócok üdítően dobták fel a különleges krémlevet, amire a kapros tejfölhab tette fel a koronát. Főételnek szintén kétfélét kértünk: porkbelly szarvasgombás burgonyapürével és spárgával és kardamomos, glasszírozott répával, valamint rozé kacsamell daubhinoise almával, marinált sárga céklával, jus calvadosszal. Mindkét étel finom volt, ugyanakkor amellett nem tudunk jószívvel elmenni, hogy a kacsamell szeletek mekkorák voltak a tányéron. Ilyen kis adagot még Michelin-csillagos étteremben sem kaptunk. Ez különösen annak fényében volt megdöbbentő, hogy a kacsa az eredeti menüáron felül további 2500 forintba került. A desszertek közül a fehércsokoládé molleux és a mascarponés málna mousse is rendben voltak. Összességében úgy éreztük, hogy egy relatíve rejtett helyen lévő étterem (a Podmaniczky utca egyharmadánál, egy egyelőre nem közismert hotel felső emeletén) számára ez egy jó kezdet, de hosszútávon a konyhának ennél többre lesz szüksége akkor, ha belőtt magas árkategóriának szeretne megfelelni.
Mónos Balázs - 2023. március 20., hétfő 10:20

"Jó vacsora hangulatos élő zenével"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű étterem, kedves kiszolgálás, finom ételek.
Lázár Kristóf - 2023. március 19., vasárnap 11:13

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló volt a hangulat és az ételek is.
Csipkés Bernadett - 2023. március 19., vasárnap 10:35