The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel) - Budapest

The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel)

1064 Budapest, Podmaniczky utca 45.

The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel)
Podmaniczky utca 45. , 1064 Budapest

A szálloda lelke THE GREAT HALL ÉTTEREM & BÁR.
A szálloda negyedik emeletén találjuk a lélegzetállító termet, a ‘The Great Hall’-t, mely a szálloda központja.
Ahogy a szabadkőművesek idején, most is ez a szíve a szálloda életének. Itt reggelizhetünk és egész nap bármikor visszatérhetünk vacsorára vagy egy ital erejéig is. Ez a terem volt valaha a szabadkőművesek csodálatosan egyiptomi stílusban megalkotott titkos terme. A terem meghatározó része az óriási csillár, az oszlopok, súlyos függönyök és a galériára vezető két vas csigalépcső, ami a Páholyba vezet. Az étterem teljes befogadóképessége 88 fő, melyből 64 főt a földszinten és 24 főt a Páholyban tudunk elhelyezni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: The Great Hall Étterem & Bár (Mystery Hotel) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(73 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves felszolgálók, finom étel és kellemes hangulat. Szeretettel ajánlom.
M Réka - 2021. október 21., csütörtök 18:56

"Izgalmas helyszín, kedves kiszolgálás"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon tetszett a hely, igazi kincs a belvárosban. Az ételek kifogástalanok voltak, bár az ízek számomra nem voltak annyira izgalmasak. A hangulat miatt szívesen visszatérnék, bár akkor lehet, hogy már csak a bárba. A koktélok nagyon ízletesek.
Király Kinga - 2021. október 12., kedd 14:23

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztem magam, az alkalmazottak nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, az ételek nagyon finomak voltak. Kifogástalan volt az ellátásunk.
Mester Viktória - 2021. október 11., hétfő 16:53

"Varázslatos környezet, finom ételek, pazar kiszolgálás"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem tényleg varázslatos, hosszú percekig lehet csodálni a díszítés részleteit. A kiszolgálás nagyon előzékeny, az ételválasztás idejére kapott kenyerek és a fűszervaj is finom volt, a választott menü elemei (Marokkói pastilla, Erdei gombaleves, Báránycomb, Lazac, Eszterházy-torta, Szilvás csoki mousse) szinte minden átlagon felüliek voltak, a vacsora mellé kitalált borsor is tökéletesen passzolt, sőt, még kokélt is próbáltunk. Az egyetlen kilógás a menüben talán annyi volt, hogy a szilva még kicsit zöld volt a csoki-moussen-ban, legalábbis a mi ízlésünknek. Az este sajnos egy negatív élménnyel ért véget: bár a honlapon is kint van az hogy elfogadják az összes SZÉP-kártyát, fizetéskor azt a választ kaptuk, hogy K&H SZÉP kártyát sajnos mégsem tudunk használni. Végülis nem jelentett nagy gondot, volt nálam másik kártya is, de akkor is egy hangsúlyos kellemetlenség lett a végén, amivel hazaindultunk. Ettől függetlenül a visszatérésre még van esély. :)
Harczi Róbert - 2021. október 11., hétfő 12:19

"Kimagasló minőség minden szempontból"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Mystery Hotel Great Hall étterme gyönyörű és elegáns. Az éttermi szolgáltatással, a vacsorával maximálisan elégedettek voltunk. Kimagasló minőséget tapasztaltunk minden szempontból.
Pati András - 2021. október 11., hétfő 12:16

"CSodálatos este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az etelek nagyon finomak,illetve a felszolgalas es a hangulat is 5*. Nagyon elegans,de nem kellemetlenul. Kiemelnem meg a borparositast,az kulon szuper jo volt. Visszajovunk!
F P - 2021. október 11., hétfő 08:45