The Great Hall Restaurant & Bar (Mystery Hotel) in Budapest

The Great Hall Restaurant & Bar (Mystery Hotel) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.mysteryhotelbudapest.com/the-great-hall-restaurant-lounge/

The Great Hall Restaurant & Bar (Mystery Hotel)

1064 Budapest, Podmaniczky utca 45.

The Great Hall Restaurant & Bar (Mystery Hotel)
Podmaniczky utca 45. , 1064 Budapest

The soul of the hotel THE GREAT HALL RESTAURANT & LOUNGE.
Located on the fourth floor of the hotel, “The Great Hall” is not only a restaurant, but also the centre of the hotel’s life.
This breath-taking room, once kept as a secret place by the Freemasonry will now become the centre of the hotel’s life; opening its doors to welcome guests where all our patrons can enjoy dinner and return any time for a drink. This hall, built in Egyptian style, is characterized by its giant chandelier, its columns, heavy curtains and for the leadership of the two iron spiral staircases leading to the Loggia. “The Great Hall” seats up to 88 persons, of which 64 on the ground floor and an additional 24 persons in the Loggia.

Reserve your table online now for free through DiningCity: The Great Hall Restaurant & Bar (Mystery Hotel) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(104 értékelés)


food

4.7

service

4.9

ambience

4.8

"Kellemes hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Az ételek kiválóak voltak gusztán szervirozva. A szombat esti élőzene is tetszett.
Farkas Inez - Monday 03/04/2023

"bika 69"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely varázslatos,nem megszokott,meglepő díszítőelemekkel.A vendégtér kialakítása pompázatos.Belépésünktől kezdve a kiszolgáló személyzet kimagaslóan teljesített (fogadás,asztalnál történő kiszolgálás). Öröm volt Őket szemmel követni.Az ételek az elejétől a végéig kifogástalan ízeket,állagot hoztak.Komoly kis ízelítő volt a séf és lelkes csapata ízvilágából.Megemlítenénk még a Lili & Miki zenészpáros fantasztikus teljesítményét amely nagymértékben hozzájárult az itt eltöltött nem kevés idő kellemessé tételéhez. Ha engedné a rendszer 6 csillagra jelölnénk a helyet!BRAVÓ!!!Ajánlom mindenkinek aki a minőséget helyezi előtérbe a vendéglátás terén. Köszönünk mindent!
BÉNYI GYULA - Monday 20/03/2023

"Viziló"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Kiváló helyszín, kellemes, hangulatos környezet. Minden finom volt, ez alapján nagyszerű a konyha.
Ujváry Gábor - Monday 20/03/2023

"Izgalmas új helyszín, némi javítanivalóval"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Az Étteremhét keretében mentünk el ebbe a (legalábbis számunkra) új étterembe. A Mystery Hotel egyik felső emeletén található szalonban kialakított tér impozáns látvánnyal fogadott, ugyanakkor elrendezése meglepő volt. Egyszerre tűnt bárnak, beszélgető és várótérnek, miközben a konkrét éttermi rész, azaz az asztalok a fal mellé volt "száműzve". A kiszolgálás gyors, kedves és korrekt volt. Első fogásnak egy kecskesajtos salátát és egy karalábélevest kértünk. Mindkettőt jóízűen fogyasztottuk - nem meglepő módon azért a leves több izgalmat rejtett magában. Az apró túrógombócok üdítően dobták fel a különleges krémlevet, amire a kapros tejfölhab tette fel a koronát. Főételnek szintén kétfélét kértünk: porkbelly szarvasgombás burgonyapürével és spárgával és kardamomos, glasszírozott répával, valamint rozé kacsamell daubhinoise almával, marinált sárga céklával, jus calvadosszal. Mindkét étel finom volt, ugyanakkor amellett nem tudunk jószívvel elmenni, hogy a kacsamell szeletek mekkorák voltak a tányéron. Ilyen kis adagot még Michelin-csillagos étteremben sem kaptunk. Ez különösen annak fényében volt megdöbbentő, hogy a kacsa az eredeti menüáron felül további 2500 forintba került. A desszertek közül a fehércsokoládé molleux és a mascarponés málna mousse is rendben voltak. Összességében úgy éreztük, hogy egy relatíve rejtett helyen lévő étterem (a Podmaniczky utca egyharmadánál, egy egyelőre nem közismert hotel felső emeletén) számára ez egy jó kezdet, de hosszútávon a konyhának ennél többre lesz szüksége akkor, ha belőtt magas árkategóriának szeretne megfelelni.
Mónos Balázs - Monday 20/03/2023

"Jó vacsora hangulatos élő zenével"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Gyönyörű étterem, kedves kiszolgálás, finom ételek.
Lázár Kristóf - Sunday 19/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló volt a hangulat és az ételek is.
Csipkés Bernadett - Sunday 19/03/2023