Pesti Chutney indiai étterem - Budapest

Pesti Chutney indiai étterem - Ázsiai, indiai konyha

Képek az étteremről

Pesti Chutney indiai étterem

1085 Budapest, Bródy Sándor utca 21.

Pesti Chutney indiai étterem
Bródy Sándor utca 21. , 1085 Budapest

Allen Diwan az étterem séfje, aki 2000 óta az indiai konyha egyik ismert alakja Budapesten. Kuvaitban született, pakisztáni család gyermekeként, aki később az Egyesült Királyságban telepedett le. Eredetileg a Semmelweis Orvostudományi Egyetem hallgatójaként érkezett Budapestre, 1998-ban. Hamar rájött, hogy más kihívás vár rá az életben. 2000 óta az indiai gasztronómiával foglalkozik, ennek csúcspontja volt az az időszak, amikor Londonban, az indiai Michelin csillagos séf, Atul Kochhar tanítványaként gyarapította tudását.
A Pesti Chutney étteremben az egyszerű indiai ízeket szeretné bemutatni a vendégeknek. A meglévő étterem trendet elhagyva, a több oldalas étlap helyett, rövidebb és kedvezőbb árú menüvel várja látogatóit.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Pesti Chutney indiai étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,2

(40 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.0

Hangulat

4.0

"Zoltán"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek, kedves kiszolgálás.
Szamosvölgyi Zoltán - 2021. december 24., péntek 07:20

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom az éttermet, az étel kitűnő, a felszolgálás kedves barátságos.
Kovács Norbert - 2021. október 27., szerda 07:35

"Wouldn't go back"

2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
I had to wait a long time for everything. Waiters weren't attentive at all...after I ordered they never passed by to ask if I needed anything else. Food is good but nothing crazy. The dessert was delicious though. The presentation of the plates is nice. The atmosphere is not very exciting, no music, plain tables, the bar is quite messy. I saw the chef coming out of the kitchen a few times in super dirty clothes which was a bit off putting. At the end I asked for a doggy bag and they gave me some else's left overs. I was quite disappointed and wouldn't recommend it.
Ana V - 2021. október 11., hétfő 13:41

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mennyei volt az étel, kedves a kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat.
Hajdu Eva - 2021. október 11., hétfő 10:40

"Vegyes elmenyek"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
A hely hangulata nekunk tetszett de voltak dolgok amikben fejlodhetne az etterem..nagy fejetlenseg volt, eloszor nem talaltak a foglalasunkat, meg kellett mutatnom a visszaigazolast hogy hajlandoak legyenek odaadni az etteremhetes menut, ez nem volt valami szimpatikus. Mar az eloteltelre is sokat kellett varni, viszont az erkezes es a foetel szervirozasa kozott csaknem 2 ora telt el. Raadasul varakozas kozben odajottek hogy nem akarjuk-e atadni az asztalunkat egy ujonnan erkezo nagyobb tarsasagnak (2en ultunk egy 4 szemelyes asztalnal). Hat bocsi de nem, ha idoben kihozzak a kajat, mar reg ott se lettunk volna..amugy a kaja nem volt rossz, attol eltekintve hogy a leves langyos volt es az etel nagyon megulte a gyomrunkat. Nem hinnem hogy visszaterunk.
Emese T - 2021. október 09., szombat 20:09

"vélemény "

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kedves kiszolgálás, finom ételek, autentikus hangulat
Tóth Mónika - 2021. október 09., szombat 09:48