ARZ Libanoni Étterem - Budapest

ARZ Libanoni Étterem - libanoni konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://hu.arzrestaurant.hu

ARZ Libanoni Étterem

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.

ARZ Libanoni Étterem
Apáczai Csere János utca 12-14. , 1052 Budapest

Lépjen be a libanoni kultúra és a kulináris élvezetek világába az újonnan megnyílt  ARZ Libanoni Étteremben, mely az InterContinental Budapest szálloda földszintjén, a pezsgő Dunakorzón található.
Éttermünk tökéletes környezetben található, hihetetlen kilátással a történelmi várnegyedre, közvetlenül a Duna partján.
Élvezze a meleg és hideg Mezze, ízletes Kofta ételek, grillezett hústálak vagy  édes finomságok széles választékát  és engedje, hogy az ízek magukkal ragadják.

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(198 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Remek hangulat, ízletes ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper környezetben nagyon bőséges és ízletes ételeket fogyaszthattunk az étteremben. Külön kiemelnénk a kiszolgálást, Péter nevű felszolgálónk kedvességét és humorát. Csak ajánlani tudjuk az éttermet!
Andrea - 2024. április 24., szerda 20:40

"ARZ extra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyszerű volt, a kiszolgálás tökéletes, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a pincérek. Amikor jeleztem, hogy laktózérzékeny vagyok, az előétel tejes fogását kicserélték. Az ételek nagyon finomak voltak, az egész élmény fantasztikus volt.
Biró Flóra - 2024. április 23., kedd 08:41

"Kiváló, külömleges"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Bőséges és különleges ételek.
Frank Jenő - 2024. április 22., hétfő 17:28

"Finom ételek, kifogástalan kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, a mezze különösen. A főételek közül ettük a kebabot és a csirkét is , mindegyik ízlett. A desszert átlagos volt és talán az egyetlen kis hiba, hogy rizspudingot nem kaptunk, mert nem volt kész. A pincérek rendkívül udvariasak, gyorsak voltak. A kilátás gyönyörű. Összességében nagyon elégedettek voltunk, biztosan vissza fogunk térni még.
Csányi Rita - 2024. április 22., hétfő 15:15

"Fantasztikus ételek, kiszolgálás, helyszín"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már a helyszín hangulata csodálatos, kilátás a várra és a korzóra, a személyzet leírhatalanul udvarias, figyelmes és segítőkész, de ami az ételeke illeti... leírhatalanul fantasztikus ízek, változatosság és látvány, valamint az menü bőségessége is váratlanul nagy volt. Köszönjük az élményt!
Péter Tamás - 2024. április 22., hétfő 07:48

"Többet vártam"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az étteremnek alapvetően "hotel" hangulata van, a zenét leszámítva semmi nem emlékeztetett Libanonra. Szép a kilátás viszont a Dunára. Kiszolgálás figyelmes, előzékeny volt (bár a fizetésnél az indokltnál picit többet kellett várni). Az ételek finomak voltak és bőven jól lehetett lakni, különösen az előételek voltak kiemelkedők (bár egyel több pita mondjuk elfért volna). A grillezett Shish Taouk rendben volt, de semmi szokatlant nem tapasztaltam fűszerezésben, nem volt sokkal nagyobb elmény, mint a strandon egy sültkrumpli grillnyárs menü. A desszertek érdeksek, finomak voltak, nem kóstoltam még máshol hasonlót. A libanoni limonádé finom, frissítő volt, de talán egy kicsit túl savanyú. Összességében a helyszín (Dunapart, 5csillagos szálloda) indokolja a magas árat, az ételeket olcsóbb árkategóriába tenném.
Mészáros Bence - 2024. április 22., hétfő 06:05