ARZ Lebanese Restaurant in Budapest

ARZ Lebanese Restaurant - lebanese food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://hu.arzrestaurant.hu

ARZ Lebanese Restaurant

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.

ARZ Lebanese Restaurant
Apáczai Csere János utca 12-14. , 1052 Budapest

Step into the world of Lebanese culture and culinary delights at the newly opened ARZ Lebanese Restaurant at InterContinental Budapest.
Located in the perfect setting with incredible views onto the historical Castle District, right on the banks of the River Danube, ARZ is the place to be to experience authentic Lebanese dining.
Indulge in a wide selection of hot & cold Mezze, flavoursome Kofta dishes, grilled meat platters or delicious sweet delights whilst enjoying true hospitality.

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(17 értékelés)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.3

"Figyelmes kiszolgálás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Egy más kultúra ízei nagyon izgalmassá tették a vacsorát. Különösen a meze-k voltak különlegesek.
A Józsefné - Wednesday 13/10/2021

"A LEGJOBB AZOK KÖZÜL AHOL JÁRTUNK!!!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves Mindenki, A LEGJOBB AZOK KÖZÜL AHOL JÁRTUNK!!! nem véletlenül használtam ezt a kifejezést mert tényleg az . Mondjuk amiről az étterem nem tehet az a környékbeli parkolás nehézkes, tehát aki teheti az a világörökség részét képező 2 villamost használja inkább :), Étterem tiszta hangulatos , csodás kilátás panoráma.Kiszolgálás a csillagos 5 fölött valahol , mert odafigyelés volt nem csak a mi pincérünk de mindenki részéről, minden kérdésre kaptunk válasz.Szeretjük a nemzetközi konyhát de még Libanonival nem találkoztunk.Ételek nagyon finomak , különlegesek erre mondják meg kell kóstolni!!!!Mindent még a kenyerüket is helyben készítik ez is plusz pont. A tálalás is fotóalbumba való.Mindent le fotóztunk és csak nézem milyen élethűek nem kell "rá segíteni" így is elmennének konyha és egyéb magazinokba is.Menükártyán kicsi volt a szórás először meg is lepődtünk aztán rá jöttünk miért mert ily is lehet nagyszerű és jót kínálni.Meg is kóstoltuk mindent !!!Férjemmel és Fiammal voltunk két igen kritizálós férfi de még ők is el ismerték , hogy ez nagyon jó választás volt és nagyon jókat ettünk , megyünk máskor is!!! Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget és a személyzetnek az élményt. egy nagyon kritikus étterem látogató, Móni
BARTUS MÓNIKA - Monday 11/10/2021

"csalódás"

1.7
food: 2 service: 1 ambience: 1
Étterem héten voltunk, amire nem voltak felkészülve. Lassú volt a kiszolgálás, kétszer kaptunk előételt, kétszer jöttek vissza megkérdezni, hogy pontosan mit is rendeltünk (3 féle főétel volt), a végszámla összegét átnézve láttuk, hogy plusz tételek is szerepelnek az asztalunknál, a felszolgálók nem akartak vagy nem mertek rászólni a szomszéd asztalnál lévő külföldi nagycsaládosokra, ahol a gyerekek ordíbáltak, műanyag játékokkal dobálóztak, fel alá rohangáltak. Az ételek pedig számomra átlagosak voltak. Egy ennyire felpozícionált étterem ezt nem engedhetné meg magának.
Molnár Ádám - Monday 11/10/2021

"ARZ"

4.3
food: 4 service: 5 ambience: 4
Profi kiszolgálás, Mezze elmarad a várakozásoktól.
Sz A - Sunday 10/10/2021

"Csodás este"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étterem szállodához méltó: kényelmes székek, szép étkészlet, finom fehér abrosz és csodás kilátás. Ablak mellé szólt a foglalásunk, sajnos kevés vendég volt. A pincérek nagyon figyelmesek voltak, segítettek a döntésben mind bor, mind étel vonatkozásában. Bőséges adagok, finom ízek - ezentúl szeretjük a bárányt :) Ajánlom!
Andrea Andrea - Sunday 10/10/2021

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tökéletes kiszolgálás, kifogástalan ételek, kellemes, a helyhez illő halk zene.
Gyula Tóth - Saturday 09/10/2021