ARZ Lebanese Restaurant in Budapest

ARZ Lebanese Restaurant - lebanese food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://hu.arzrestaurant.hu

ARZ Lebanese Restaurant

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.

ARZ Lebanese Restaurant
Apáczai Csere János utca 12-14. , 1052 Budapest

Step into the world of Lebanese culture and culinary delights at the newly opened ARZ Lebanese Restaurant at InterContinental Budapest.
Located in the perfect setting with incredible views onto the historical Castle District, right on the banks of the River Danube, ARZ is the place to be to experience authentic Lebanese dining.
Indulge in a wide selection of hot & cold Mezze, flavoursome Kofta dishes, grilled meat platters or delicious sweet delights whilst enjoying true hospitality.

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(185 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.8

"Remek vacsora!"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon kedves kiszolgálás, ügyes és felkészült felszolgálók és isteni finom ételek. Külön köszönöm, hogy figyeltek az allergiámra, így én is mindent kipróbálhattam. Kicsit erősen fújt a légkondi, de ezt leszámítva nagyon jó élmény volt az egész társaságnak.
Hanna - Saturday 20/04/2024

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom étel, nagy adag és kedves kiszolgálás.
Kun Mátyás - Saturday 20/04/2024

"Dining week"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Nagyon kedvesek voltak az urak, a felszolgalasnal figyelembe vettek, hogy gyerekekkel vagyunk, es ennek megfeleloen teritettek! A limonade nagy sikert aratott es az eloetelek is. A kiszolgalas alapvetoen szuper volt, viszont az eloetelt kovetoen kb 30 percet vartunk a foetelre, mig mindenki korulottunk megkapta mar a foetelt, annak ellenere hogy kesobb erkezett, es ennek kapcsan szolnunk kellett, mert senki nem informalt minket, hogy mi a gond. A foeteleknel: a krumplipure es baranyborda nagyon jol sikerult, viszont az egyik csirke saslik elegetodott. Ugy nezett ki, hogy ujra melegitett verziot kaptunk. A desszerteknel a safranyos rizst nagyon ajanljuk, viszont a csokipiskota szarazra sikerult.
File Agster - Saturday 20/04/2024

"Zenés, táncos vacsora"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 4
Barátnős vacsira mentünk az étterembe. Nekem kissé túl közel volt a szomszéd asztal, nem éreztem a kettes asztalok közötti kellően intim távolságot. Megpróbálták ezt az asztalok kis léptékű eltolásával megteremteni, kevés sikerrel. Az ételek nagyon finomak, kiadósak voltak, különösen a többfogásos előételek. A libanoni limonádé káprázatos. Csodálatos, autentikus tálalással és hastáncos bemutatóval leptek meg bennünket a vacsora alatt. Kicsit talán hosszabb idő telt el a fogások felszolgálása között, de mi rászántuk az időt, így remekül szórakoztunk. Az étterem méltón nyerte el a legjobb konyha díját, melyhez ezúton is szívből gratulálunk.
Alexx - Friday 19/04/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Finom ételek és kedves kiszolgálás
Weininger Fatima - Friday 19/04/2024

"Mindenkinek ajánlani tudom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt és a kiszolgálás is TOP volt.
H N - Friday 19/04/2024