ARZ Lebanese Restaurant in Budapest

ARZ Lebanese Restaurant - lebanese food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://hu.arzrestaurant.hu

ARZ Lebanese Restaurant

1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.

ARZ Lebanese Restaurant
Apáczai Csere János utca 12-14. , 1052 Budapest

Step into the world of Lebanese culture and culinary delights at the newly opened ARZ Lebanese Restaurant at InterContinental Budapest.
Located in the perfect setting with incredible views onto the historical Castle District, right on the banks of the River Danube, ARZ is the place to be to experience authentic Lebanese dining.
Indulge in a wide selection of hot & cold Mezze, flavoursome Kofta dishes, grilled meat platters or delicious sweet delights whilst enjoying true hospitality.

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(43 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Remek volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az előételeket pazar mennyiségben és minőségben szolgálták fel, a főételek igazán ízletesek voltak, bárcsak lett volna lehetőség arra, hogy egy másik napon fogyasszuk el a desszerteket...
Fekete István - Monday 17/10/2022

"Elegáns étterem gyönyörű kilátással"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Régóta vágytunk arra, hogy újra élvezhessük a libanoni konyhát. Ez maradéktalanul sikerült egy elegáns étteremben. Gyönyörű volt a kilátás a Dunára, a korzóra, és a budai nevezetességekre! Akár utolsó pillanatban megírt kérésünket is teljesítették! Köszönjük a kulináris és egyéb élményeket!
Mahler István - Sunday 16/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jó ételek udvarias felszolgálás
Levicsek - Sunday 16/10/2022

"Libanoni ízek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étterem hét keretében voltunk. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes volt. Az adagok összességében bőségesek és az ízek fantasztikusak. Aki járt már libanoni helyen és szereti itt sem fog csalódni, csak ajánlani tudom.
Puskás Imre - Sunday 16/10/2022

"Pont az, amit elkepzeltem"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kedves fogadtatás, udvarias mosolygós személyzet. Finom, ízletes, bőséges vacsora. Gratisz egy kávé. Máskor is ellatogaunk Amit hianyoltunk az autentikus arab zene, de így is minden szuper volt. A panoráma emelte az est fenypontjat
Anna L - Sunday 16/10/2022

"Értékelés"

3.7
food: 3 service: 5 ambience: 2
Zsolt a pincér, nagyon kedves volt még úgy is hogy a párom késett egy félórát.Nem idegeskedett, hogy foglaljuk az asztal, velem ellentétben. Mind az italokhoz mind az ételekhez elmondta, amit érdemes tudni róluk.
Zelenka Kristóf - Saturday 15/10/2022