Divinus Étterem (Debrecen) - Debrecen

Divinus Étterem (Debrecen) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Divinus Étterem (Debrecen)

4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 1.

Divinus Étterem (Debrecen)
Nagyerdei krt. 1. , 4032 Debrecen

A Hotel Divinus***** Superior Divinus Éttermében olyan gasztronómiai remekműveket készítenek, amelyek gyönyörködtetik az érzékeket. A kreatív fogások magas színvonalon ötvözik a tradicionális gasztronómiai remekműveket a fiatalos, könnyed eleganciával és a modern konyhára jellemző elemekkel. Így a Hajdúságra és a Hortobágyra jellemző specialitások mellett a finom nemzetközi ételek is megtalálhatóak az étlapon, melyek közül kiemelt hangsúlyt kapnak a mediterrán és az olasz konyha jegyeit felvonultató különlegességek.

A Nagyerdő szívében a grill ételek és az a´ la carte étlapról választható ételek elfogyasztása mellett hűsítőként koktélok, csapolt sörök, pezsgők, pálinkák, nemzetközi és hazai borok szerepelnek a kínálatban.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Divinus Étterem – Debrecen

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(12 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"5 csillagos fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy régi ismeretség miatt látogattunk el a Divinus étterembe, nem kis megrökönyödöttséget kiváltva a kollégáim részéről, hiszen egy konferencia vacsorája helyett választottuk a Divinus éttermet! Egy fantasztikus 5 csillagos vacsorában volt részünk egy elegáns környezetben elhelyezkedő étteremben. Az ételek íze és az ételkészítés művészete minden elképzelhető módon kápráztattak el bennünket. A felszolgáló József, ha jól emlékszem a nevére, profizmusa, udvariassága, nagyban hozzájárult, hogy a vacsora emlékezetessé váljon! Molnár László és csodálatos csapata egyedülálló élményé tette az esténket, mely felejthetetletlen marad részünkre!Legközelebb biztos, hogy a szállásunkat is ebben a csodálatos szállodában fogjuk lefoglalni! Gratulálok a szálloda tulajdonosának és a szálloda vezetőségének! Dr. Papp Zoltán
Papp Zoltán - 2024. március 30., szombat 20:31

"Fantasztikus gasztró élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Napokban voltunk egy este vacsorázni a baráti társaságunkkal. A la carte étkeztünk. Az ételek fantasztikusak voltak, mind izvilágban, mind tálalásban. A felszolgló szakmai tudása, figyelmessége pedig lenyűgöző volt. Kellemes, hangulatos, nem hivlkodó étterem! Ajánlani tudom mindenkinek
Kiss Gábor - 2024. március 25., hétfő 12:47

"Divinus étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Legközelebb is megyünk :-)
Zsignár Zsolt - 2024. március 14., csütörtök 10:03

"Nagyerdő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menüsor jól összeválasztott, finoman illeszkedő ízek, gyönyörű tálalás. A pincér nagyon udvarias, segítőkész, kedvesen tájékoztat, ajánl. Minden nagyon finom volt. A hely hangulata alkalmas csendes beszélgetére a letisztultan elegáns környezetben.
Dr. Major Marianna - 2024. március 14., csütörtök 06:54

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Nagyon udvarias, profi kiszolgalas. Ízletes kulonleges etelek. Kenyelmes karosszékek es megnyugtato hangulat. Kifinomult belső design nem tul hivalkodó de elegans éppen olyan hogy nyugodtan ki lehessen kapcsolódni. Mindenkeppen visszamegyünk es nyugodt szívvel tudom ajanlani.
Szollosi Rita - 2024. március 12., kedd 06:13

"3 fogásos ebéd (éttermek hete)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben, nagyon jó kiszolgálás mellett kóstolhattuk meg a 3 fogásos menüsort. Mindkettőnk megtalálta, amit szeret, pedig válogatósak vagyunk. Nagyon szépen tálalva érkeztek a fogások, amelyek nagyon finomak voltak.
Dancsi László - 2024. március 11., hétfő 11:30