Trattoria Serafina - Budapest

Trattoria Serafina - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Trattoria Serafina

1115 Budapest, Bártfai utca 52/b.

Trattoria Serafina
Bártfai utca 52/b. , 1115 Budapest

A Serafinában a dolce vita kedvelői a kézzel készült, kövön sütött olasz pizzák és friss tészták, a hagyományos ételek és olasz desszertek közül választhatnak. Kínálatunkban válogatott borok, pezsgők, különleges gin-tonicok, szörpök és más frissítők találhatók, melyeket jó idő esetén akár a teraszunkon is fogyaszthatnak vendégeink.
Újbudán, a Bikás park zöld környezetében várjuk Önöket!

Éttermünk családbarát, szeretettel várjuk a legkisebbeket is: színezővel, etetőszékkel, gyerekmenüvel és sok türelemmel készülünk! Nálunk az idősebb családtagok is jól érzik magukat, mindent megteszünk az ő kényelmükért is.
A Serafina kiváló helyszín rendezvényekre, családi eseményekre, osztálytalálkozókra vagy kisebb esküvőkre is, ezekre az alkalmakra egyedi ajánlattal készülünk. A környéken számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre, illetve rövid sétával elérhető a 4-es metró állomása és buszok, villamosok is.
Várjuk azokat a vendégeinket, akik az igazi trattoria-életérzést keresik: barátságos, közvetlen hangulat, minőségi ételek és kellemes olasz zene.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Trattoria Serafina – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(136 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Csak ajánlani tudom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fogás nagyon finom volt, jó volt a választék is. Az italok is nagyon jók voltak, valamint a felszolgalas kifejezetten nagyon tetszett!
Szoboszlai Dániel - 2024. március 25., hétfő 14:06

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak, kiszolgálás is kiváló. Ajánlott.
Györe Soma - 2024. március 23., szombat 09:03

"Garnéla piri-piri"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kellemesek voltak az ételek és a koktélok is.
Schmidt Dorottya - 2024. március 11., hétfő 09:45

"Sajnos csalódás"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az étteremben eddig inkább pizzát ettünk, ami mindig kiemelkedően finom volt, így a menüsortól is sokat vártunk. A előételek rendben voltak, bár 40 perc várakozás utánkaptuk meg, pedig harmadikként értünk az étterembe és elvileg menüből rendeltünk nem pedig az alacarte étlapról. A főétel már messze nem érte el a várt szintet, a sült csirke száraz és ízetlen volt (és elég kis adag is), minimális szósszal. A borjú bécsi nem volt rossz, de puha sem, a korábbi rántott hús díjjal számolva többet vártunk. Az uborkasaláta színe sem volt bíztató és ízre sem egy remekmű. A desszert tiramisuja ízlett, a madártej már nem volt nagy szám. A kiszolgálásnál ketté kell vennem az udvarias és profi felszolgálókat és a főételre 1 órás és desszettel együtt 1,5 órás elfogadhatatlan várakozási időt. Ahogy már említettem harmadiknak érkeztünk az étterembe és menüsorból rendeltünk. Ár/érték arányban messze nem érte meg, a borjú bécsis menüt 7990+1500-al, a száraz csirkés menüt a rákos előétellel 7990+1000-al + italok drágáltuk. Mindkét menüt azonnal elcseréltem volna 1-1 pizzáért, persze nem ezen az áron...
Pataky Péter - 2023. október 15., vasárnap 08:40

"Finom!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomat ettünk, kellemes hangulatú hely.
Matusek Helga - 2023. október 14., szombat 07:46

"Serafina"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek.Nagy választék.Tökéletes kiszolgálás!Esetleg a főnők költhetne a egy kicsit az étterem belső helyére+mosdó!
Sós Lajos - 2023. október 14., szombat 06:17