Hosszú Tányér gourmet-ház (Hosszúhetény) - Hosszúhetény

Hosszú Tányér gourmet-ház (Hosszúhetény) - magyar konyha

Képek az étteremről

Hosszú Tányér gourmet-ház (Hosszúhetény)

7694 Hosszúhetény, Fő utca 162.

Hosszú Tányér gourmet-ház (Hosszúhetény)
Fő utca 162. , 7694 Hosszúhetény

A Hosszú Tányér a Michelin Guide által ajánlott étterem Hosszúhetényben. Otthonos környezetben fogadja vendégeit a séf, Horváth Attila és a tulajdonos, Hosszú Franciska. Az ország egyik legkisebb befogadóképességű és személyzetű étterme, ennek megfelelően családias a légkör is. A betérők maguk mögött hagyhatják a hétköznapi sürgést, forgást és feltöltődhetnek. Az ételek gondosan válogatott alapanyagokból készülnek, letisztultság, egyszerűség jellemzi őket. Az egyes fogásokat olyan kerámiákon teszik a vendég elé, amelyeket a séf tervez. Az étterem sajátossága, hogy stílusosan vegyítik a régi értékeket az újjal. Ez megjelenik a berendezésben és az ételekben egyaránt.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hosszú Tányér gourmet-ház – Hosszúhetény

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(21 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy ebédet tudtunk elfogyasztani a családomma, remek környezet kiválló kiszolgálás és magas színtű étel és borkinálattal, varázsoltak el bennünket. sok sikert !
Madarász Sándor - 2024. február 19., hétfő 07:09

"Absolute Spitze"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ein unvergleichlich gutes Abendessen durften wir im Tanyer genießen. Jeder Gang ausgewogen und spannend in der Zusammensetzung und Geschmack. Meiner Meinung nach, schlägt es sogar die besten Restaurants in Zürich. Ich hoffe sehr, dass ich dort bald einen zweiten Besuch machen kann.
Bär Bösel Elizabeth - 2023. október 21., szombat 12:21

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Xxx
Nagy Ibolya - 2022. október 18., kedd 04:28

"Várva várt alkalom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos környezet, fantasztikus ételek, rendkívüli kiszolgálás tették élménnyé az esténket.
Neumann Ádám - 2022. október 17., hétfő 16:54

"Tökéletes élményű vacsora. Köszönjük."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
2 éve terveztem elmenni hozzájuk, azóta (idén) nagy örömömre be kerültek a DiningGuide TOP100-ba is. Összehasonlítás: Pajta, Ikon, Lamerada, Macok, 67Sigma, Rosinante, 42Bistro, Palkonyha élményeivel összehasonlítva bőven megállja a helyét. Ételek: Elismerésem, nem értek a konyhaművészethez, de az ízek számomra nagyon is jók voltak. A borjú (feláras) elfogyott, viszont választhattunk helyette birkát, aminek jobban is örültem. A végén egyébként nem számoltak felárat a levesért és a főételért (ami 4000 Ft lett volna), mivel ugye nem volt borjú. A hozzáállás nagyon szimpatikus és ettől függetlenül borravaló gyanánt otthagytam az összeget, hiszen amúgy is számoltam vele. Együttműködés: Nagyon tetszik az, hogy helyi művészeket "felkarolnak" - pécsi könyvfestő csinálta az étlapokat, a séfhez köthető az edények, tányérok megalkotása (kerámia). Felszolgálás: Franciska, a tulajdonos volt az emberünk. Nagyon kedves, mosolygós, közvetlen ember, érződik, hogy szívvel-lélekkel vezetgeti a kis szerelemgyermekét. Hangulat: A hely egy chill mennyország. A rohanó hétköznapokból ide kell "menekülni". Franciska elnézést kért a várakozástért. Kedves Franciska én csak annyit tudok erre mondani, hogy az ott töltött idő minden percét élveztük és pont a chill miatt mentünk oda, így örültünk is, hogy el volt nyújtva az élmény. Mi 2,5 órát voltunk ott. Ajánlás: Inkább pároknak és baráti társaságoknak ajánlom. A gyerekek nem tudom mennyire tudják értékelni a fine dininget, plusz a gyerekzsivaj nem illik ehhez a helyhez. Érdemes akár az ország másik végéből is ezért az élményért ide látogatni. Remény: Remélem, hogy kitartanak ebben a gazdasági helyzetben és tovább tudják folytatni, azt amit most csinálnak. Mi még visszatérünk. Kitartást és minden jót kívánok!
Hajdu Örs - 2022. október 16., vasárnap 18:05

"Kitűnő konyha, kifogástalan hangulat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az összes fogás páratlanul finom volt, különleges ízek és csodálatos színek jellemezték a menüt. Kifogástalan volt az ebédünk, melyhez kedves felszolgálás társult. Kiemelkedik a többi étterem közül, máris visszavágyom!
Vas Veronika - 2022. október 10., hétfő 06:06