Restaurant Hosszú Tányér gourmet-house (Hosszúhetény) in Hosszúhetény

Restaurant Hosszú Tányér gourmet-house (Hosszúhetény) - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Hosszú Tányér gourmet-house (Hosszúhetény)

7694 Hosszúhetény, Fő utca 162.

Hosszú Tányér gourmet-house (Hosszúhetény)
Fő utca 162. , 7694 Hosszúhetény

Hosszú Tányér is a restaurant in Hosszúhetény recommended by the Michelin Guide. Chef Attila Horváth and the owner Franciska Hosszú welcome their guests in a homely environment. It is one of the smallest restaurants in the country with capacity and staff, and the atmosphere is accordingly family friendly. Visitors can leave the everyday hustle and bustle behind and recharge their batteries here. The dishes are made from carefully selected ingredients and are characterized by neatness and simplicity. The specialty of the restaurant is that they stylishly mix the old values with the new. This shows in both the interior and the food.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hosszú Tányér gourmet-house - Hosszúhetény

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


5.0

(21 értékelés)


food

5.0

service

5.0

ambience

5.0

"---"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy ebédet tudtunk elfogyasztani a családomma, remek környezet kiválló kiszolgálás és magas színtű étel és borkinálattal, varázsoltak el bennünket. sok sikert !
Madarász Sándor - Monday 19/02/2024

"Absolute Spitze"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ein unvergleichlich gutes Abendessen durften wir im Tanyer genießen. Jeder Gang ausgewogen und spannend in der Zusammensetzung und Geschmack. Meiner Meinung nach, schlägt es sogar die besten Restaurants in Zürich. Ich hoffe sehr, dass ich dort bald einen zweiten Besuch machen kann.
Bär Bösel Elizabeth - Saturday 21/10/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Xxx
Nagy Ibolya - Tuesday 18/10/2022

"Várva várt alkalom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos környezet, fantasztikus ételek, rendkívüli kiszolgálás tették élménnyé az esténket.
Neumann Ádám - Monday 17/10/2022

"Tökéletes élményű vacsora. Köszönjük."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
2 éve terveztem elmenni hozzájuk, azóta (idén) nagy örömömre be kerültek a DiningGuide TOP100-ba is. Összehasonlítás: Pajta, Ikon, Lamerada, Macok, 67Sigma, Rosinante, 42Bistro, Palkonyha élményeivel összehasonlítva bőven megállja a helyét. Ételek: Elismerésem, nem értek a konyhaművészethez, de az ízek számomra nagyon is jók voltak. A borjú (feláras) elfogyott, viszont választhattunk helyette birkát, aminek jobban is örültem. A végén egyébként nem számoltak felárat a levesért és a főételért (ami 4000 Ft lett volna), mivel ugye nem volt borjú. A hozzáállás nagyon szimpatikus és ettől függetlenül borravaló gyanánt otthagytam az összeget, hiszen amúgy is számoltam vele. Együttműködés: Nagyon tetszik az, hogy helyi művészeket "felkarolnak" - pécsi könyvfestő csinálta az étlapokat, a séfhez köthető az edények, tányérok megalkotása (kerámia). Felszolgálás: Franciska, a tulajdonos volt az emberünk. Nagyon kedves, mosolygós, közvetlen ember, érződik, hogy szívvel-lélekkel vezetgeti a kis szerelemgyermekét. Hangulat: A hely egy chill mennyország. A rohanó hétköznapokból ide kell "menekülni". Franciska elnézést kért a várakozástért. Kedves Franciska én csak annyit tudok erre mondani, hogy az ott töltött idő minden percét élveztük és pont a chill miatt mentünk oda, így örültünk is, hogy el volt nyújtva az élmény. Mi 2,5 órát voltunk ott. Ajánlás: Inkább pároknak és baráti társaságoknak ajánlom. A gyerekek nem tudom mennyire tudják értékelni a fine dininget, plusz a gyerekzsivaj nem illik ehhez a helyhez. Érdemes akár az ország másik végéből is ezért az élményért ide látogatni. Remény: Remélem, hogy kitartanak ebben a gazdasági helyzetben és tovább tudják folytatni, azt amit most csinálnak. Mi még visszatérünk. Kitartást és minden jót kívánok!
Hajdu Örs - Sunday 16/10/2022

"Kitűnő konyha, kifogástalan hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az összes fogás páratlanul finom volt, különleges ízek és csodálatos színek jellemezték a menüt. Kifogástalan volt az ebédünk, melyhez kedves felszolgálás társult. Kiemelkedik a többi étterem közül, máris visszavágyom!
Vas Veronika - Monday 10/10/2022