Aranybástya - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Aranybástya

1015 Budapest, Csónak utca 1.

Aranybástya
Csónak utca 1. , 1015 Budapest

Az Aranybástya mai modern formájában őrzi az évszázadokat is felölelő emlékeit. Arra vágyunk, hogy feledhetetlen helyszínt és vendégvárást biztosítsunk, valamint kiállításokkal és különböző kulturális programokkal pezsdítsük fel a hazai és külföldi érdeklődők életét! Alkalmat szeretnénk teremteni inspiráló, izgalmas beszélgetésekre, és helyszínt adni varázslatos panorámával és környezettel bensőséges vacsoráknak, eseményeknek és rendezvényeknek. Egy csodálatos helyszínen eltöltött vacsorát, egy koktélt vagy egy délutáni süteményt kínálni, mely ellenállhatatlan a szemnek és feledhetetlen élmény vendégeinknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Aranybástya – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(147 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Teljesen rendben van"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sajnos a választék nem az én szám íze szerint alakult teljesen,, de amit csináltak, az amúgy egész jó volt, nem lehet rá pamasz.
Keresztes Péter - 2024. április 10., szerda 22:47

""

4,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű az étterem, a felszolgálás is kifogástalan volt, de az ételek megnevezése többet sejtettek, mint, amit nyújtottak.
Szabolcs Lovas - 2024. március 25., hétfő 16:33

"Gyönyörű kilátás"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Jó nagy adagokat adnak. Finoman voltál készítve. A tisztasággal voltak problémák meg a kiszolgálással is.
Glasz Csilla - 2024. március 25., hétfő 12:07

"Vacsora vélemény "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem mesés, viszont a konyha nem üti meg ezt a magas színvonalat. Előételek hangzatosnak tűntek - báránycomb, (tulajdonképpen egy húsgolyó volt panírozott bundában) - A padlizsán schnitzel, (mirelit edesburgonya hasabbal), tetején majonéz szerű szósszal, vizuálisan is és ízvilág an méltatlan volt a helyhez mérten. Egyes főételek - marha oldalas - nagyon finoman volt elkészítve. Desszertek is rendben voltak.
Taskó Szabolcs - 2024. március 25., hétfő 10:37

"Gyönyörű helyen egy hozzá még nem méltó étterem"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon örültünk, hogy ellátogathattunk az étteremhét keretein belül ebbe az étterembe. A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételekkel kapcsolatban annyi megjegyzést tennék, hogy a marha oldalas finom lett volna, de kissé túl volt sütve így a külseje mint éles tüske fúródott az első harapásnál az ember ínyébe. Illetve illik odafigyelni, hogy az előételek mennyisége ugyan akkora legyen.
Gecse Dóra - 2024. március 25., hétfő 08:23

"Étterem hét vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazán impozáns étterem, gyönyörű képekkel a falakon (Sávolt Karolina festményei láthatóak). A vacsora tökéletes volt, az előételtől a desszertig, gyönyörű szép tálalás, az ízek harmóniában voltak egymással. A kilátás is szemet gyönyörködtető. A kiszolgálás rendkívül figyelmes, nem tolakodó. Azt hiszem megtaláltuk az új kedvenc éttermünket, erre a helyre minden évszakban érdemes eljönni, a környezet mindig más arcát mutatja és az étterem is az évszakhoz igazítja a terasz kihasználhatóságát.
Hrivnyák Eszter - 2024. március 24., vasárnap 09:36