Aranybástya - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Aranybástya

1015 Budapest, Csónak utca 1.

Aranybástya
Csónak utca 1. , 1015 Budapest

Az Aranybástya mai modern formájában őrzi az évszázadokat is felölelő emlékeit. Arra vágyunk, hogy feledhetetlen helyszínt és vendégvárást biztosítsunk, valamint kiállításokkal és különböző kulturális programokkal pezsdítsük fel a hazai és külföldi érdeklődők életét! Alkalmat szeretnénk teremteni inspiráló, izgalmas beszélgetésekre, és helyszínt adni varázslatos panorámával és környezettel bensőséges vacsoráknak, eseményeknek és rendezvényeknek. Egy csodálatos helyszínen eltöltött vacsorát, egy koktélt vagy egy délutáni süteményt kínálni, mely ellenállhatatlan a szemnek és feledhetetlen élmény vendégeinknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Aranybástya – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(117 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Aranybástya"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiválasztott ételek mind ízletesek voltak és minden fogásban találtam valami igazán izgalmas élményt. A gombakrémleves a krutonnal és a fürjtojással kifejezetten ínycsiklandóan festett. Az omlós nyúlpaprikás és a túrós tészta ízvilága nekem nagyon passzolt egymáshoz, a narancsos-karamellás desszerttel pedig nagyon jól harmonizált szerintem a kekszmorzsával (?) tálalt sóskaramella fagylalt. A helyszín kellemes és elegáns volt, kicsit kicsik sajnos a 2 fős asztalok. Illetve sajnáltam, hogy olyan csúnya, őszi időt fogtunk ki, szuper lett volna a panorámás teraszon ebédelni...
Dóri - 2023. október 19., csütörtök 11:40

"Mozgássérülteknek egy Kálvária"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem csak 2 emeletnyi lépcsősoron megközelíthető! Nagyszerű ételsor, egyetlen egy hiba csúszott bele: az erőleves langyos volt, sem a felszolgáló csésze, sem a tányér nem volt előmelegítve. A proseccoikat ajánlom, nagyon élveztük!
Dobó Kata - 2023. október 19., csütörtök 09:50

"Hegyi Gáborné Vera"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes kiszolgálás kedves személyzettel. Az étel nagyon finom volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Örülök hogy ismét egy kellemes estét tölthettem el az étteremben.
Hegyi Gáborné - 2023. október 16., hétfő 08:02

""

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű helyen, ízlésesen berendezett, kellemes hangulatú étterem. A főételt felcserélték egy másik asztallal, emiatt 10 percet kellett várni, hogy készüljön egy következő adag.Segítőkész a személyzet, de még nem gyakorlott. Az ételek??? A leves nem elég meleg, és nem is ízes. Az újra gondolt tészta vághatatlan. A desszert finom.
H Zs - 2023. október 16., hétfő 06:38

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Az étterem és a kilátás nagyon szép. Profi kiszolgálás.
Faltusné Sánta Krisztina - 2023. október 15., vasárnap 05:24

"Különleges hely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az épület gyönyörű tele különleges megoldásokkal. Kívülről látható egy lélegzetelállító zöldtető az épületen ami felett a város talán legszebb panorámája látható. Ez később a teraszról is elénk tárul. Az épület kivilágítva mesés. Ami nekem még külön tetszett az a férfi mosdóban található dzsungel. A kiszolgálás nagyszerű volt, és az ételek is finomak voltak. Egy költemény volt minden tányér azonban, én több merészségre számítanék egy ilyen helytől. Mindenképp érdemes elmenni! Mindenkinek Ajánlom!
Végh András - 2023. október 14., szombat 06:31