Restaurant Aranybástya in Budapest

Restaurant Aranybástya - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Restaurant Aranybástya

1015 Budapest, Csónak utca 1.

Aranybástya
Csónak utca 1. , 1015 Budapest

We aim to create an atmosphere that fosters invigorating conversation, and to play host to intimate dinners and events, against the backdrop of a magical panorama. Our selection of food and drinks will undoubtedly prove irresistible to both the eye and the palate.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Aranybástya – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(147 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.9

"Teljesen rendben van"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sajnos a választék nem az én szám íze szerint alakult teljesen,, de amit csináltak, az amúgy egész jó volt, nem lehet rá pamasz.
Keresztes Péter - Wednesday 10/04/2024

""

4.2
food: 2 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű az étterem, a felszolgálás is kifogástalan volt, de az ételek megnevezése többet sejtettek, mint, amit nyújtottak.
Szabolcs Lovas - Monday 25/03/2024

"Gyönyörű kilátás"

3.7
food: 4 service: 3 ambience: 4
Jó nagy adagokat adnak. Finoman voltál készítve. A tisztasággal voltak problémák meg a kiszolgálással is.
Glasz Csilla - Monday 25/03/2024

"Vacsora vélemény "

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étterem mesés, viszont a konyha nem üti meg ezt a magas színvonalat. Előételek hangzatosnak tűntek - báránycomb, (tulajdonképpen egy húsgolyó volt panírozott bundában) - A padlizsán schnitzel, (mirelit edesburgonya hasabbal), tetején majonéz szerű szósszal, vizuálisan is és ízvilág an méltatlan volt a helyhez mérten. Egyes főételek - marha oldalas - nagyon finoman volt elkészítve. Desszertek is rendben voltak.
Taskó Szabolcs - Monday 25/03/2024

"Gyönyörű helyen egy hozzá még nem méltó étterem"

4.2
food: 3 service: 5 ambience: 4
Nagyon örültünk, hogy ellátogathattunk az étteremhét keretein belül ebbe az étterembe. A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételekkel kapcsolatban annyi megjegyzést tennék, hogy a marha oldalas finom lett volna, de kissé túl volt sütve így a külseje mint éles tüske fúródott az első harapásnál az ember ínyébe. Illetve illik odafigyelni, hogy az előételek mennyisége ugyan akkora legyen.
Gecse Dóra - Monday 25/03/2024

"Étterem hét vacsora "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazán impozáns étterem, gyönyörű képekkel a falakon (Sávolt Karolina festményei láthatóak). A vacsora tökéletes volt, az előételtől a desszertig, gyönyörű szép tálalás, az ízek harmóniában voltak egymással. A kilátás is szemet gyönyörködtető. A kiszolgálás rendkívül figyelmes, nem tolakodó. Azt hiszem megtaláltuk az új kedvenc éttermünket, erre a helyre minden évszakban érdemes eljönni, a környezet mindig más arcát mutatja és az étterem is az évszakhoz igazítja a terasz kihasználhatóságát.
Hrivnyák Eszter - Sunday 24/03/2024