DiVin Porcello Sonkabár - Budapest

DiVin Porcello Sonkabár - spanyol / tapas, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

DiVin Porcello Sonkabár

1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 7.

DiVin Porcello Sonkabár
Apáczai Csere János utca 7. , 1051 Budapest

A legfinomabb spanyol-olasz-magyar sonkák, felvágottak és sajtok egyenesen származási helyükről! Helyben készült pékáruk, különleges borok és kellemes hangulat. Egy hely azoknak, akik szeretik a mediterrán életérzést, a spanyol Tapas bárokat, az olasz Aperitivokat és a hazai gourmet termékeket.
A DiVin Porcello egy Sonkabár a belváros szívében, ahol három (spanyol-olasz-magyar) gasztrokultúra találkozik. Éttermünket 2012. decemberében nyitottuk meg azzal a céllal, hogy egy formabontó helyet hozzunk létre, egy helyet, ahol egyaránt jól érezheti magát aki, csak falatozni szeretne a három nemzet sonkáiból, sajtjaiból vagy éppen egy klasszikus magyar gulyást enne ropogós házi kovászos kenyérrel. Valamint betekintést nyerhet az olasz tészták világába is a magyar és spanyol gasztronómia jellegzetes ízvilága mellett.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: DiVin Porcello Sonkabár – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(67 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.4

"kellemes hely, finom ételek "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
finom ételek, rugalams hozzáállás az egyéni ízléshez / preferenciához . Kedves, figyelmes felszolgálás.
Szénási Zsuzsanna - 2024. március 24., vasárnap 09:14

"Remek ebéd volt"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom ételek, remek sonkák, kitűnő konyha. A desszertben nem erős... Kiszolgálás udvarias, kicsit lassú.
Sz József - 2024. március 22., péntek 07:54

"Nagyon hangulatos hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép az étterem, nagyon tetszett a dekoráció. Az ételek ízletesek és bőségesek voltak. A sonka válogatás a lehető legjobb választás. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, a kiszolgálás zökkenőmentes.
Dajka Diána - 2024. március 20., szerda 08:41

"Tökéletes este"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét keretein belül mentem el. Kellemes este, jó zene, hangulat. Egyedüli probléma az előétel, ami a kacsapástétom lett. A pástétomon kívüli köret ízetlen vagy túlfűszerezett volt. Ezen kívül le a kalappal, Isteni volt <3
Barna Dániel - 2024. március 19., kedd 22:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden, kedves kiszolgálás, hamar elkészültek az ételek. Összességében nekünk nagyon tetszett
Recsnik Ferencné - 2024. március 17., vasárnap 09:04

"Sonkásabbra számítottam"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Négyes alá! A hely maga nekem tetszett - , olasz spanyol és magyar sonkák és sajtok, az enteriőrben magyarul és angolul leírva egyik másik híresebb sajt eredetét és ízvilágát, mint a burráta, vagy a manchego, a pultban hatalmas, érlelt sajtok és sonkák, nekem tetszik, tényleg sonkabár jellege van. Mindez pedig beékelődve a spanyol Zenit hotel tövébe, de hát ez már csak ilyen. Lehet kérni elvitelre is szeleteltetni frissiben különleges sonkákat, biztos jó árban van, de mi nincs manapság jóárban? A kiszolgálás figyelmes és előzékeny, egyetlen furcsaság, hogy egyedül vagyunk délután négykor. A marhahúsleves világbajnok, top 3-ba nálam bekerült pedig különösen szeretem a leveseket, egyetlen baja, hogy csak két canelloni van benne, pedig négy lenne az igazi, ilyen finom vargányát életemben nem ettem, igazi ízorgazmus volt, ahogy szétrobbant a számban. A tálalás pedig igazán ötletes és látványos volt. A supreme csirkemell ehhez képes már csak szimplán jó, ami igazán feldobja az a kéksajtos krokett, és az édesburgonyapüré. A zöldre festett gnocci felszívja a paradicsommártást, ami így elveszik a kompozícióban, a San Daniele sonka finom, csak kevés, de legalább sonka. A két desszert sjanos kimeríti az átlag fogalmát, ide valami olaszosabb kellett volna, hát ha valaből lehet válogatni az olaszoknál, azok a különféle édességeket. Mangós citromtorta, meg joghurtos cloud cake, epervelő, ami fagyi hagyjuk már ezt. A menüben is jobban dominálhatott volna a sonkás ízvilág, ha már ez a fő profiljuk és van egy felsőkategóriás szeletelőjük. Mindenesetre már a levesért megérte eljönni, a sonkatálaikért még tuti visszajövök, kíváncsi vagyok mi minden fér rá arra a tálra.
Magyar Tibor - 2024. március 16., szombat 00:17