DiVin Porcello - Ham Bar in Budapest

DiVin Porcello - Ham Bar - spanish / tapas, international food

Make an Online Reservation

DiVin Porcello - Ham Bar

1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 7.

DiVin Porcello - Ham Bar
Apáczai Csere János utca 7. , 1051 Budapest

The most delicious Spanish-Italian-Hungarian hams, cold cuts and cheeses straight from their place of origin! Locally made baked goods, special wines and a pleasant atmosphere. A place for those who love the Mediterranean feeling, the Spanish Tapas bars, the Italian Aperitivos and the Hungarian gourmet products.
DiVin Porcello is a Ham Bar in the heart of the city center of Budapest, where three (Spanish-Italian-Hungarian) gastronomies meet. We opened our restaurant in December 2012 with the aim of creating a form-breaking place, a place where you can have a good time if you just want to have a snack of the ham and cheese selection of the three nations or if you just want to eat a traditional Hungarian goulash with homemade crispy sourdough bread. You can also get an insight into the world of Italian pasta in addition to the typical tastes of Hungarian and Spanish gastronomy.

Reserve your table online now for free through DiningCity: DiVin Porcello Ham Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(35 értékelés)


food

4.3

service

4.3

ambience

4.2

"Erősen túlértékelt, önértékelési zavarban lévő hely"

2.8
food: 3 service: 3 ambience: 2
Átlagos hangulatú, minőségű hely. Az ételek jók lennének, de az étlap alapján többet várnánk. Pl. A sonkalevesben a babon kívül nem volt más zöldség; A sonkatálhoz legalább valami kis zöldséget vagy valamit adhattak volna, legalább díszítésként; A túrós csusza tésztája kőkemény volt és úszott a zsírban/olajban, a pirított szalonna alig volt megsütve, így élvezhetetlen volt; A desszertek kiválók lettek volna, de hiányzott a mascarpones Túrófánkhoz a ribizli vagy valami kis savasság. Sajnos a konyhán kifogyott és a szakács szerint egyébként sincs rá szükség, mert csak dísz. Amit ettünk: Előételnek: Bükkfán füstölt sonkaleves babbal, zöldséggel, zománcos edényben és Nemzetközi sonkatál házi kovászos kenyérrel; - Főételnek: Marhapofa vadasan, pirított szalvétagombóccal, roppanós zöldségekkel és Házi túrós csusza, grillezett harcsacsíkokkal Desszertnek: Túrófánk mascarpone szósszal, ribizlivel és Almás rétes pohárban, vanília fagylalttal. Az étlapon meghirdetett hortobágyi húsos palacsinta nem volt.
B. L. - Tuesday 21/06/2022

"dining city - új étlap"

3.3
food: 3 service: 4 ambience: 3
Nem szeretek rosszat írni, így csak annyit írnék, hogy számunkra mindenben középszerű volt az étterem, az étel és az élmény.
B. Balázs - Monday 20/06/2022

"Vizimadar"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon hangulatos vintage környezet. A kiszolgálás gyors, udvarias és kedves. A háromfogásos menüsor kiváló volt! A felszolgált adagok bőségesen elegendőek voltak. A parkolás egy kicsit nehézkes, de érdemes rászánni az időt. Biztosan megyünk még hozzájuk.
Lajti József - Friday 17/06/2022

"Családi ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon figyelmes kellemes kiszolgálás jó ételek jó áron
Kecskes Marianna - Friday 17/06/2022

"Kriszta"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hibátlan volt😇
Hartmann Krisztina - Thursday 16/06/2022

"Vélemény"

3.2
food: 3 service: 4 ambience: 2
Az egész étteremben nagyon hideg volt bantóan. Az ételeket sem mondanám kimondottan finomnak.
Frischer Györgyi - Tuesday 14/06/2022