Tiltott Csíki Söröző és Étterem (Mechwart liget) - Budapest

Tiltott Csíki Söröző és Étterem (Mechwart liget) - magyar, erdélyi - székely konyha

Képek az étteremről

Tiltott Csíki Söröző és Étterem (Mechwart liget)

1024 Budapest, Keleti Károly utca 9.

Tiltott Csíki Söröző és Étterem (Mechwart liget)
Keleti Károly utca 9. , 1024 Budapest

2020 májusában megnyitottuk a legújabb és legnagyobb magyarországi Tiltott Csíki Sörözőnket. Nagyon várták már a fogyasztóink, hogy Budapesten legyen a budai oldalon is egy vendéglátóhely, ahol egy csipetnyi Székelyföldre talál az, aki rajong az erdélyi ízekért és kézműves sörökért.

Az étterem-söröző koncepciója hűen tükrözi márkánk filozófiáját: csak természetes összetevőket használunk (legyen szó sörről vagy étekről); mindenben legyen egy kis székely szeretet; 'üdít, táplál és felvidít'.

A Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget étel- és itallapján a már megszokott és közkedvelt minőségi sörök mellett egyedi, különleges ízekkel rendelkező ételkompozíciók kaptak helyet. A fogások minőségéről a ház saját mesterszakácsa gondoskodik, és minden egyes étel az ő vigyázó szemei előtt kerül terítékre.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tiltott Csíki Söröző és Étterem (Mechwart liget) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(51 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Erdélyi élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem felkészült volt, hamar felvették a rendelésünk. A kiválasztott ételek íze, minősége és mennyisége is kiváló volt. A teltház ellenére gördülékeny volt minden. A finom ételekhez remekül illett a Csíki sör. A hangulatról a háttérzene, valamint a néptáncosok műsora gondoskodott. Mindenképp visszamegyünk máskor is!
B Réka - 2024. március 25., hétfő 07:00

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Férjemmel érkeztünk az étteremhét alkalmából.. Ő választotta a helyet mert vicces nevük volt az ételeknek. Kedves és udvarias kiszolgálásban volt részünk. Ami nem tetszett, hogy az ajtóba ültettek, de ez a hely zsúfoltsága miatt volt. Welcome sört és chipset kaptunk. Kellemes kis meglepetés volt. Mindketten hortobágyit ettünk, ami nem a klasszikus volt, hanem amerikai palacsinta jellegű. A főételek ízletesek voltak. Én túrógombócot ettem, ami finom volt a férjem pedig kakós csigát, ami kicsit száraz volt de annál csokisabb. Amikor indulni készültünk a pincér szólt hogy maradjunk, mert mindját érkeznek a táncosok.
Kóbor Vivien - 2024. március 24., vasárnap 13:23

"Anna"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulatos volt és meglepetéssel is készültek számunkra. Vacsora ízletes és közben műsor is volt az étteremben. Kiszolgálás gyors, a pincérek pedig roppant kedvesek voltak. Nem tudok semmi negatívumot felhozni, mindennel meg voltunk elégedve.
Banó Anna - 2024. március 23., szombat 07:28

"Jó kis hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Étterem hét keretein belül látogattunk el az étterembe. Az ételek finomak voltak, bár a 4 fős társaságból, volt ami igen csak fine dining méretű volt (harcsa paprikás, hortobágyi), ami meglepett. Sajnos voltak olyan italok, ami nem volt elérhető, illetve az egyik rendelt üveges sör a felszolgálásnál kifutott és szinte végig csak habot lehetett önteni, még a pincér is meglepődött és többször próbálkozott, a felszolgálásával, de nem sikerült. Összességében az ételek finomak voltak, főleg a gombakrém, a miccs, a csülök, illetve a túrógombóc és a csokitorta. A felszolgálás kedves és figyelmes volt.
Csikesz Péter - 2024. március 21., csütörtök 07:24

"Hangulatos hely"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A fogadtatás kedves volt, meglepődtünk az ajándék sörön és csipszen, kedves gesztus, reklám. Az ételeket könnyen kiválasztottuk, jól szórakoztunk az étlapon. Finomak voltak az ételek, de szerintünk nagyon kicsik az adagok, inkább csak kóstolók, pedig nem vagyunk nagy étkűek. Szerintem a székely-magyar vendéglátásra jellemző a bőség, amit itt azért nem tapasztaltunk meg, így egy kis hiányérzetünk lett. A táncbemutató jó ötlet, hangulatot teremtett. A személyzet ruházata autentikus. A számla csalódás volt, szervizdíjat számoltak az ételekre is, amit a honlapon külön jeleztek, hogy benne van az árban, s csak a plusz fogyasztásra számolnak.
Szabó Ferenc - 2024. március 20., szerda 21:13

"Magyaros lakoma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hihetetlenül finoman elkészített, gusztusosan tálalt ételeket ettünk, jó hangulatban telt az este, meglepetésünkre néptáncosok kis műsorokkal szórakoztattak bennünket. A kiszolgálás pedig kifogástalan volt.
Kis Barbara - 2024. március 20., szerda 06:28