Tiltott Csíki Brasserie & Restaurant (Mechwart liget) in Budapest

Tiltott Csíki Brasserie & Restaurant (Mechwart liget) - hungarian, transylvanian - szekler food

Make an Online Reservation

Tiltott Csíki Brasserie & Restaurant (Mechwart liget)

1024 Budapest, Keleti Károly utca 9.

Tiltott Csíki Brasserie & Restaurant (Mechwart liget)
Keleti Károly utca 9. , 1024 Budapest

You will feel like being in Szeklerland if you are a fan of Transylvanian flavours and craft beers. The concept of restaurant faithfully reflects the philosophy of our brand: we use only natural ingredients (in case of beer or food); there is a little Szekler love in everything; it “refreshes, nourishes and cheers”. In addition to the usual and popular beers and potato crisps which can be found in the menu of the Tiltott Csíki Söröző & Étterem of Mechwart liget, there are also unique dishes with special flavours. Soon our guests will get to know the tricks of brewing... 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Tiltott Csíki Brasserie & Restaurant (Mechwart liget) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(52 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.7

"Nem ajanlom senkinek"

1.3
food: 2 service: 1 ambience: 1
Minden etel hideg volt, vissza kellett kuldeni melegitesre. A leves utani masodikra rengeteget vartunk, vegul szolas utan kihoztak hidegen A fizetesre nekunk kellett a gephez menni, nem hoztak ki a szamlat Minden ismerost le fogok beszelni, hogy ide menjen A kiszolgalas is szinvonaltalan. A l
D. Aniko - Sunday 02/06/2024

"Erdélyi élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem felkészült volt, hamar felvették a rendelésünk. A kiválasztott ételek íze, minősége és mennyisége is kiváló volt. A teltház ellenére gördülékeny volt minden. A finom ételekhez remekül illett a Csíki sör. A hangulatról a háttérzene, valamint a néptáncosok műsora gondoskodott. Mindenképp visszamegyünk máskor is!
B Réka - Monday 25/03/2024

""

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Férjemmel érkeztünk az étteremhét alkalmából.. Ő választotta a helyet mert vicces nevük volt az ételeknek. Kedves és udvarias kiszolgálásban volt részünk. Ami nem tetszett, hogy az ajtóba ültettek, de ez a hely zsúfoltsága miatt volt. Welcome sört és chipset kaptunk. Kellemes kis meglepetés volt. Mindketten hortobágyit ettünk, ami nem a klasszikus volt, hanem amerikai palacsinta jellegű. A főételek ízletesek voltak. Én túrógombócot ettem, ami finom volt a férjem pedig kakós csigát, ami kicsit száraz volt de annál csokisabb. Amikor indulni készültünk a pincér szólt hogy maradjunk, mert mindját érkeznek a táncosok.
Kóbor Vivien - Sunday 24/03/2024

"Anna"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulatos volt és meglepetéssel is készültek számunkra. Vacsora ízletes és közben műsor is volt az étteremben. Kiszolgálás gyors, a pincérek pedig roppant kedvesek voltak. Nem tudok semmi negatívumot felhozni, mindennel meg voltunk elégedve.
Banó Anna - Saturday 23/03/2024

"Jó kis hely"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Étterem hét keretein belül látogattunk el az étterembe. Az ételek finomak voltak, bár a 4 fős társaságból, volt ami igen csak fine dining méretű volt (harcsa paprikás, hortobágyi), ami meglepett. Sajnos voltak olyan italok, ami nem volt elérhető, illetve az egyik rendelt üveges sör a felszolgálásnál kifutott és szinte végig csak habot lehetett önteni, még a pincér is meglepődött és többször próbálkozott, a felszolgálásával, de nem sikerült. Összességében az ételek finomak voltak, főleg a gombakrém, a miccs, a csülök, illetve a túrógombóc és a csokitorta. A felszolgálás kedves és figyelmes volt.
Csikesz Péter - Thursday 21/03/2024

"Hangulatos hely"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
A fogadtatás kedves volt, meglepődtünk az ajándék sörön és csipszen, kedves gesztus, reklám. Az ételeket könnyen kiválasztottuk, jól szórakoztunk az étlapon. Finomak voltak az ételek, de szerintünk nagyon kicsik az adagok, inkább csak kóstolók, pedig nem vagyunk nagy étkűek. Szerintem a székely-magyar vendéglátásra jellemző a bőség, amit itt azért nem tapasztaltunk meg, így egy kis hiányérzetünk lett. A táncbemutató jó ötlet, hangulatot teremtett. A személyzet ruházata autentikus. A számla csalódás volt, szervizdíjat számoltak az ételekre is, amit a honlapon külön jeleztek, hogy benne van az árban, s csak a plusz fogyasztásra számolnak.
Szabó Ferenc - Wednesday 20/03/2024