Elefántos Étterem és Pizzéria (Pécs) - Pécs

Elefántos Étterem és Pizzéria (Pécs) - olasz konyha

Képek az étteremről

Elefántos Étterem és Pizzéria (Pécs)

7621 Pécs, Jókai tér 6.

Elefántos Étterem és Pizzéria (Pécs)
Jókai tér 6. , 7621 Pécs

Kedves Vendégünk!
Éttermünk, az Elefántos Étterem és Pizzéria 1996 óta működik Pécs belvárosában! Büszkék vagyunk tésztáinkra, valamint ropogós vékony tésztájú pizzánkra, melyet a belvárosban egyedüliként, eredeti milánói fatüzelésű kemencénkben sütjük. Kínálatunkból nem hiányozhatnak a kiváló minőségű Argentin marhahúsok, illetve a friss tengeri finomságok! Kellemes időtöltést és Jó étvágyat kívánunk!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Elefántos Étterem és Pizzéria – Pécs

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(22 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kicsit előbb érkeztünk, de mivel nem ültek már az asztalunknál, elfoglalhattuk. A pincérek többször is odajöttek a vacsora folyamán, figyeltek ránk. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak.Abszolút elégedettek voltunk.
Fischer Kata - 2024. április 02., kedd 05:09

"Értékelés"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Mielőtt asztalhoz ültünk...eltelt kis idő. Mielőtt ételt kaptunk eltelt kis idő...az ételek minősége 5ből 3-as. Volt már jobb passzban is az étterem kiszolgálása és minősége szerintünk. Ez most nem jött be nekünk.
Héher Kriszta - 2024. március 24., vasárnap 20:25

"Laktató finomságok"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Szep nagy adagokat kaptunk, minden finom is volt, egyedul a carbonara nem volt tokeletes, kicsit lehetett volna még kremesebb.
Vörös Sara Kata - 2024. március 21., csütörtök 07:56

""

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem és a hangulat pompás volt. A kiszolgálás cseppet akadozott, teltház volt. Az ételeket tekintve, előételek és desszertek rendben voltak. A főételt tekintve, a kagylós olasztészta kissé fűszertelen volt. A sertés szűz középen véres, rágós és ízetlen volt. Feltüntetve sehol, és említve/kérdezve sem volt, hogy medium sütés várható. A szűzhöz tálalt szicíliai lecsó finom volt, házi sült burgonya félig nyers, sótlan fűszertelen volt. Mindent összevete sem a szűzet sem pedig tagliolini tészát nem ajánljunk senkinek. Ezzel szemben az olasz válogatást előtelként és a sajttortát desszertként erősen ajánljuk ebben az étteremben.
Király Brigitta - 2024. március 16., szombat 18:14

"Zsani"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Imádjuk
Fekete Zsanett - 2024. március 12., kedd 06:17

"Elefántos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kis csapatunk finomat evett megfelelő mennyiségben, kellemes kiszolgálással. Az ételallergia is jól lett kezelve. Az étkezés hossza megfelelő volt, a fogások között jól hagyták az időt,hogy keszulhessunk a következőre. Köszönjük
Juhos Ildiko - 2024. március 08., péntek 06:10