Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs) in Pécs

Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs) - italian food

Make an Online Reservation

Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs)

7621 Pécs, Jókai tér 6.

Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs)
Jókai tér 6. , 7621 Pécs

Dear Guests!
Our restaurant Ristorante Pizzeria All’Elefante has been up and running since 1996, right in the centre of Pécs. We’re proud to service pasta and our thin crust pizza, which we bake in our signature Milanese wood burning oven! We also offer outstanding, Argentinean steak and variety of seafood specialities. Have a great time and Boun apetit!

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Elefántos Restaurant & Pizzeria – Pécs

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(5 értékelés)


food

4.7

service

5.0

ambience

4.7

"Köszönjük a lehetőséget!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az Étterem Hét menüjének köszönhetően számunkra új ételeket próbálhattunk ki, melyek nagyon ízletesek voltak. A pincérek kedvesek és segítőkészek. Biztosan újra el fogunk látogatni ebbe az étterembe!
Edina - Sunday 27/03/2022

"Perfetto"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ismételten "nem kellett csalódni" az étteremben. Kicsit elfogult vagyok az olasz konyha, életérzés stb. irányába, de azt kaptuk amit vártunk. Finom igényes ételek, jó kiszolgálás, kellemes környezet. Elégedetten távoztunk4 Forza Italia !
Kardos Péter - Sunday 27/03/2022

"Lehet ez még jobb."

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 3
Kezdetektől részt veszek a családommal az Országos Étterem Hét rendezvényein. Szeretek finomakat enni, de nem vagyok extra gourmet. A minestrone leves finom volt, ízlettek a roppanós zöldségek. A csirkemell olasz sonkával, mozzarellával, grillezett zöldségekkel és házi sült krumplival nem hagyott mély nyomokat bennem, ahogyan a nem túl díszesen felszolgált tiramisu sem. Megítélésem szerint a 2 db Dinning City Csillag túlzás, ahhoz ennél magasabb minőség kell.
Szatmári László - Thursday 24/03/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Két fő részére foglaltunk asztalt. Különböző ételekből állítottuk össze a 3 fogásos menüket. Minden fogás látványban és ízvilágban is kifogástalan volt.
Gondos Szilvia - Monday 21/03/2022

"Tökéletes vacsora est"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már többször voltunk az elefántos étteremben, de még nem az étterem héten. Isteni finom volt minden egyes fogás. Előételnek az ízletes Minestrone levest , főételnek az argentin bélszint, desszertnek a még-sosem-okozott-csalodást-tiramisut választottuk. A kiszolgálás is tökéletes volt, szuper kis este volt!
Salomons Monique - Sunday 20/03/2022