Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs) in Pécs

Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs) - italian food

Make an Online Reservation

Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs)

7621 Pécs, Jókai tér 6.

Elefántos Restaurant & Pizzeria (Pécs)
Jókai tér 6. , 7621 Pécs

Dear Guests!
Our restaurant Ristorante Pizzeria All’Elefante has been up and running since 1996, right in the centre of Pécs. We’re proud to service pasta and our thin crust pizza, which we bake in our signature Milanese wood burning oven! We also offer outstanding, Argentinean steak and variety of seafood specialities. Have a great time and Boun apetit!

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Elefántos Restaurant & Pizzeria – Pécs

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(22 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.7

"Szuper este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kicsit előbb érkeztünk, de mivel nem ültek már az asztalunknál, elfoglalhattuk. A pincérek többször is odajöttek a vacsora folyamán, figyeltek ránk. Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak.Abszolút elégedettek voltunk.
Fischer Kata - Tuesday 02/04/2024

"Értékelés"

3.7
food: 3 service: 3 ambience: 5
Mielőtt asztalhoz ültünk...eltelt kis idő. Mielőtt ételt kaptunk eltelt kis idő...az ételek minősége 5ből 3-as. Volt már jobb passzban is az étterem kiszolgálása és minősége szerintünk. Ez most nem jött be nekünk.
Héher Kriszta - Sunday 24/03/2024

"Laktató finomságok"

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 4
Szep nagy adagokat kaptunk, minden finom is volt, egyedul a carbonara nem volt tokeletes, kicsit lehetett volna még kremesebb.
Vörös Sara Kata - Thursday 21/03/2024

""

3.7
food: 2 service: 4 ambience: 4
Az étterem és a hangulat pompás volt. A kiszolgálás cseppet akadozott, teltház volt. Az ételeket tekintve, előételek és desszertek rendben voltak. A főételt tekintve, a kagylós olasztészta kissé fűszertelen volt. A sertés szűz középen véres, rágós és ízetlen volt. Feltüntetve sehol, és említve/kérdezve sem volt, hogy medium sütés várható. A szűzhöz tálalt szicíliai lecsó finom volt, házi sült burgonya félig nyers, sótlan fűszertelen volt. Mindent összevete sem a szűzet sem pedig tagliolini tészát nem ajánljunk senkinek. Ezzel szemben az olasz válogatást előtelként és a sajttortát desszertként erősen ajánljuk ebben az étteremben.
Király Brigitta - Saturday 16/03/2024

"Zsani"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Imádjuk
Fekete Zsanett - Tuesday 12/03/2024

"Elefántos"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kis csapatunk finomat evett megfelelő mennyiségben, kellemes kiszolgálással. Az ételallergia is jól lett kezelve. Az étkezés hossza megfelelő volt, a fogások között jól hagyták az időt,hogy keszulhessunk a következőre. Köszönjük
Juhos Ildiko - Friday 08/03/2024