Echo Restaurant & Cafe (Tihany) - Tihany

Echo Restaurant & Cafe (Tihany) - olasz, magyar konyha

Képek az étteremről

Echo Restaurant & Cafe (Tihany)

8237 Tihany, Visszhang utca 23.

Echo Restaurant & Cafe (Tihany)
Visszhang utca 23. , 8237 Tihany

A gasztronómia és a lenyűgöző panoráma találkozása.

Egy pohár finom bor, válogatott fogások és a végtelen Balaton látványa… kell ennél több? A tihanyi Echo Restaurant & Caféban egyszerre élvezheti a modern magyar és nemzetközi konyha remekeit és a lenyűgöző panorámát.
Felér egy nyugalomterápiával!
Hiszünk abban, hogy a vendéglátás az élményekről szól, ezért szezonálisan megújuló gasztronómiai kínálattal, professzionális szervizzel és alkalmanként élő zenével tesszük különlegessé a nagy baráti, családi beszélgetéseket, ünnepi alkalmakat.

Látogasson el hozzánk, élvezze a nyugalmat, a páratlan kilátást és vendégszeretetünket!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Echo Restaurant & Cafe – Tihany

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(35 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Az Étteremhét még mindig jó lehetőség mindkét félnek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tihany, Echo: A hely már magában elad bármit, szerencsére ez a konyhát nem érdekli és kitettek magukért. Szeretem az ilyen irányított lehetőségeket, mert így ki "kell" próbálom olyan ételt is, amit normál esetben nem. Eddig még mindig pozitívan csalódtam. Külön köszönjük a pincérhölgy Martini koktél ajánlatát. Nagyon jó íze volt!
F. András - 2023. március 21., kedd 20:08

"Köszönet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ország lenyűgöző helyén lévő étteremben, elegáns és kedves kiszolgálással, extra ételeket fogyasztottam. Gratulálok a tulajdonosnak és az egész személyzetnek! Köszönöm a felejthetetlen kora délutánt. Biztos vissza megyek még!
Ghira Kinga - 2023. március 20., hétfő 14:04

"Remek ételek, kiszolgálás és festői környezet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal látogattuk meg az éttermet március 19-én. Nagyon kedves volt a személyzet és rettentően finomak voltak az ételek. Nem mellesleg a kilátás is festői volt. Előételnek a mangalica rilette-et választottuk mindketten. Isteni ízélményben volt részünk. Személy szerint nem vagyok nagy hagyma fan, de a hagymalekvár valami csodás volt. A főételnél már két irányba indultunk el: párom az óriásbécsi mellett döntött, amely valóban óriási volt, és hihetetlenül puha és omlós. én a kacsát választottam, amely rendkívül jól készült és ízletes volt. Desszertnek a somlóit választottuk, ami számomra egy picit tömény volt, de természetesen ezek is elfogytak az utolsó morzsáig. :) Köszönjük a vendéglátást! Valószínűleg visszatérünk az étteremhét keretein kívül is! :)
Jakab Tekla - 2023. március 20., hétfő 13:07

":) "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, ami meglepő volt, hogy az adagok kb kétszer akkorák voltak, mint amire számítottunk. Itt biztos, hogy senki nem marad éhes. A kiszolgálás 5*, a helyszín lenyűgöző. Biztosan visszamegyünk még
Nora - 2023. március 20., hétfő 09:33

"Echo Tihany"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lelkes, udvarias, profi csapat kiváló ételekkel,gyors, pontos kiszolgálással,különleges menüsorral.Először, de biztos nem utoljára jártunk náluk,mindenkinek csak ajánlani tudom.Csak ráadás a gyönyörű balatoni panoráma! Köszönjük!
DR.TÓTH IMRE - 2023. március 19., vasárnap 21:33

"Pozitív értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon tetszett a hely! Finom ételek, kedves kiszolgálás. Biztosan visszatérünk nyáron is!
Horváth Réka - 2023. március 19., vasárnap 14:35