Echo Restaurant & Cafe (Tihany) in Tihany

Echo Restaurant & Cafe (Tihany) - italian, hungarian food

Make an Online Reservation

Echo Restaurant & Cafe (Tihany)

8237 Tihany, Visszhang utca 23.

Echo Restaurant & Cafe (Tihany)
Visszhang utca 23. , 8237 Tihany

Where gastronomy and magnificent panorama meet.

A glass of good wine, selected food and the view of the infinite Balaton, what else could you need? In the Echo Restaurant & Café you can enjoy the best of modern Hungarian and international cuisine and a wonderful panorama at the same time. This is like peace therapy!
We believe that gastronomy is all about experiences, so with our professional service and occasional live-music we want to make your conversations with friends or family or other festive occasions something really special.

Visit us and enjoy the tranquility, the incomparable views and our hospitality!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Echo Restaurant & Cafe - Tihany

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(36 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.9

"Szuper"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ízletes, tündéri kiszolgálással!
Szabó Zsuzsa - Thursday 23/03/2023

"Az Étteremhét még mindig jó lehetőség mindkét félnek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Tihany, Echo: A hely már magában elad bármit, szerencsére ez a konyhát nem érdekli és kitettek magukért. Szeretem az ilyen irányított lehetőségeket, mert így ki "kell" próbálom olyan ételt is, amit normál esetben nem. Eddig még mindig pozitívan csalódtam. Külön köszönjük a pincérhölgy Martini koktél ajánlatát. Nagyon jó íze volt!
F. András - Tuesday 21/03/2023

"Köszönet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ország lenyűgöző helyén lévő étteremben, elegáns és kedves kiszolgálással, extra ételeket fogyasztottam. Gratulálok a tulajdonosnak és az egész személyzetnek! Köszönöm a felejthetetlen kora délutánt. Biztos vissza megyek még!
Ghira Kinga - Monday 20/03/2023

"Remek ételek, kiszolgálás és festői környezet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Párommal látogattuk meg az éttermet március 19-én. Nagyon kedves volt a személyzet és rettentően finomak voltak az ételek. Nem mellesleg a kilátás is festői volt. Előételnek a mangalica rilette-et választottuk mindketten. Isteni ízélményben volt részünk. Személy szerint nem vagyok nagy hagyma fan, de a hagymalekvár valami csodás volt. A főételnél már két irányba indultunk el: párom az óriásbécsi mellett döntött, amely valóban óriási volt, és hihetetlenül puha és omlós. én a kacsát választottam, amely rendkívül jól készült és ízletes volt. Desszertnek a somlóit választottuk, ami számomra egy picit tömény volt, de természetesen ezek is elfogytak az utolsó morzsáig. :) Köszönjük a vendéglátást! Valószínűleg visszatérünk az étteremhét keretein kívül is! :)
Jakab Tekla - Monday 20/03/2023

":) "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, ami meglepő volt, hogy az adagok kb kétszer akkorák voltak, mint amire számítottunk. Itt biztos, hogy senki nem marad éhes. A kiszolgálás 5*, a helyszín lenyűgöző. Biztosan visszamegyünk még
Nora - Monday 20/03/2023

"Echo Tihany"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Lelkes, udvarias, profi csapat kiváló ételekkel,gyors, pontos kiszolgálással,különleges menüsorral.Először, de biztos nem utoljára jártunk náluk,mindenkinek csak ajánlani tudom.Csak ráadás a gyönyörű balatoni panoráma! Köszönjük!
DR.TÓTH IMRE - Sunday 19/03/2023