Solier Fúziós Desszert Étterem (Gödöllő) - Gödöllő

Solier Fúziós Desszert Étterem (Gödöllő) - cukrászda konyha

Képek az étteremről

Solier Fúziós Desszert Étterem (Gödöllő)

2100 Gödöllő, Dózsa György út 13.

Solier Fúziós Desszert Étterem (Gödöllő)
Dózsa György út 13. , 2100 Gödöllő

A Solier Fúziós Desszert Étterem íz-élményekkel várja kedves Vendégeit, Gödöllő belvárosában!
Új koncepciónk, jelenleg Magyarországon, a maga nemében egyedülálló kezdeményezés!
Különleges menüsort kínálunk, ahol az édes íz nem korlátoz be minket, mert valamennyi alapíz, ízkombináció és a szezonális alapanyagok, megjelennek a hatfogásos desszert menüsorban!
A Fúzió, itt nem egy-egy nemzet konyhájának az integrációját jelenti, hanem a Cukrászat, az elérhető szezonális alapanyagok, a modern cukrászati technológia-, konyhatechnológia-, és tálalástechnika ötvözetét, "tányér desszertként" reprezentálva!

Desszertjeink mellé különleges bor- és italválasztékot kínálunk!
Foglaljon asztalt és látogasson el Ön is Gödöllőre, a Solier Fúziós Desszert Étterembe és győződjön meg minderről személyesen! Kérem, tekintse meg étlapunkat, fotó galériánkat is, hogy megkönnyíthessük a választást!

Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel:
Szoljár Csaba Pastry Chef és a Solier csapata

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Solier Fúziós Desszert Étterem – Gödöllő

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(32 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom és szépen tálalt ételek. Remek kiszolgálás A+++++
Sz L - 2024. január 16., kedd 12:47

"Különleges ízkavalkád"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Harmonikus egymáshoz illő ízeket élvezhettünk a Solier Fúziós Desszert étteremben. Mind az ételek, mind az italok kóstolása izgalmas élmény.
P-H Ágnes - 2024. január 15., hétfő 15:09

"Páratlan íz- és esztétikai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Páratlan íz- és esztétikai élmény volt a Solierben kóstolt menüsor. Szemet gyönyörködtető tányérok érkeztek sorban; először nem volt szívünk megbontani a kompozíciókat, azután pedig az ízekkel nem lehetett betelni. A gyakorlatilag már mindent "látott" ízlelőbimbóink és mi magunk is csak pislogtunk a néha váratlan ízharmóniák, textúrák miatt. Aki egy kicsit is nyitott az új ízekre, vagy akár már ismert ízekre, de más köntösben, bátran próbálja ki. Mi egész biztosan visszatérünk még.
Szabó Krisztián - 2024. január 15., hétfő 12:21

"Fergeteges élmény! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Világviszonylatban egyedülálló kínálatot nyújt az a desszert menü,amit kóstolhattunk. A bécsi Steirereck,amely a világ kilencedik legjobb étterme ,megirigyelheti ezt a fantáziadús ,kreatív ètelsort. Jó lenne,ha nagyobb nyilvánosságot kapna,hogy az igazi kalandvágyók megismerhessèk. Az ètelsort csodálatosan kísérik a kiválasztott borok. Gratulálunk,lenyűgözött minket Szoljár Csaba ,aki maga készíti a csodás fogádsokat művészi kivitelben. Köszönjük!
Burda Melinda - 2024. január 14., vasárnap 17:00

"Biztatás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Feltétlenül biztatjuk a fantasztikus dessert tasting menu műfaj magyarországi előörsét!
Merkl Márta - 2024. január 14., vasárnap 08:51

"Solier meglepetés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Elképesztően nagy pozitív meglepetés volt a nevezett "fúzió". Először az ember nem is érti itt miről van szó. De aztán megérti, hogy egy új műfaj született. Összeér a profi cukrászat és a szakács tudomány. Nem tudod megmondani, hogy amit eszel az már a süti vagy még a főétel. És igen meg lehet csinálni. Aki új élményt keres menjen és próbálja ki az új csodát. Nem fog csalódni. Köszönjük Csabi.
Kostyál Endre - 2024. január 12., péntek 08:11