Aranylakat Bisztró (Szolnok) - Szolnok

Aranylakat Bisztró (Szolnok) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Aranylakat Bisztró (Szolnok)

5000 Szolnok, Olajbányász sétány 1.

Aranylakat Bisztró (Szolnok)
Olajbányász sétány 1. , 5000 Szolnok

Bisztrónk Szolnok zöldövezetében található a Tiszaligetben, közvetlen a Tisza part mellett. Mind az esküvők mind egyéb családi és baráti rendezvények közkedvelt helyszíne vagyunk a Tisza parti panoráma, változatos étel és ital kínálatunk miatt.  Havonta tartunk tematikus esteket.  Nagy Attila séf vezetésével a csapatunk több éve azon munkálkodik, hogy Szolnokon is közkedvelté tegyük a modern gasztronómiát.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Aranylakat Bisztró - Szolnok

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(33 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Vasárnapi ebéd az Aranylakatban"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különleges ételek, figyelmes kiszolgálás, mindez kellemes környezetben. Reméljük, hamarosan lesz alkalmunk részt enni a következő Éttermi Héten!
Vajó János - 2023. október 17., kedd 18:01

"Gyöngyszem Szolnokon"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagy örömünkre szolgált, hogy végre Szolnokon is van "DiningCity"-s étterem. Kíváncsisággal tértünk be egy vasárnapi ebédre. Kellemes, nyugodt hely, fiatal személyzettel. Nem túl fűszeresek az ételek, ami számomra előny, így érezhető az ízharmónia. A marhahúsleves különleges volt, mind ízben, mind színben. A gulyásleves a párom szerint kissé sűrű, már szinte nem is leves, de finom volt. A steak szendviccsel kissé mellényúltam a főfogásnál. Ugyanis a bagett annyira rágós, szikkadt, gúzsos volt, hogy a kés nem vitte, harapni sem lehetett rendesen, ami társaságban, étteremben kissé kellemetlen. Kár volt érte, mert ilyen helyen mégis mást vár az ember. A mangalicatarja rendben volt, nagy adag hús, talán a hozzátálalt burgonyakarikából lehetett volna több, borsó ízletes. A csokoládédesszert remek volt, a sárgabarack-homoktövis variációnál a homoktövis ízének jobban kellett volna érvényesülnie, mert így nagyon édes volt. A tálalásnál nagyon tetszett, hogy a tányérok előmelegítve, vagy hűtve voltak, fogásnak megfelelően. Amit hiányoltam, hogy a felszolgáló hölgy nem érdeklődött, hogy ízlettek-e a fogások, vagy tálalásnál az ételről egy rövid ismertető. De igazán ez nem kritika, inkább tanács más étteremmel összehasonlítva. Összességében gratulálok, hogy ezt Szolnokon megvalósították, biztosan visszatérünk még:).
Szabóné Oláh Éva - 2023. október 16., hétfő 19:35

"Kellemes este, finom ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, szép kilátás a városra a teraszról. A kiszolgálás tökéletes volt. Több étteremben rájtunk már, de ilyen kedves hölgyekkel még nem találkoztunk. Az ételek finomak voltak, megfelelő adaggal. Az ízek harmoniában álltak, a tálalás ízléses. Nem kellett sokat várni a fogások között. Köszönet a dolgozóknak, további munkájukhoz kitartást és nagyon sok vendéget kívánunk. Mi biztosan fogunk térni. Mindenkinek ajánlani tudom.
Laczi Imréné - 2023. október 16., hétfő 11:42

"Étteremheti ajánlat az Aranylakat Bisztróban."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szolnoki Aranylakat Bisztróban foglaltunk asztalt az étteremhét alkalmából. A menü változatos, újszerű, fantázia-dús volt. A kitálalt ételek látványra és ízre is kitűnőek voltak. Elégedetten távoztunk. A kiszolgálás, a milliő első osztályú, csak ajánlani tudom.
B. Mónika - 2023. október 16., hétfő 11:30

"Kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először voltunk már, de nem is utoljára. Az étel remek volt a kiszolgálás kedves, nem tolakodó. Összességében mindennel elégedettek voltunk, biztosan visszatérünk még.
Juhász-Tóth Gábor - 2023. október 16., hétfő 08:04

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legjobb hely, amit az étteremhét alatt kipróbáltunk, pedig voltunk már pár helyen. Az bisztró csodaszép, a kiszolgálás tökéletes, az ételek pedig fantasztikusak voltak egytől egyig! Biztosan visszatérő vendégek leszünk! :)
Kaldenecker-Tarr Tamara - 2023. október 16., hétfő 05:24