IKON Piano Bar & Bistro - Budapest

IKON Piano Bar & Bistro - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

IKON Piano Bar & Bistro

1075 Budapest, Kazinczy utca 5.

IKON Piano Bar & Bistro
Kazinczy utca 5. , 1075 Budapest

A teljesen felújított, modern és hangulatos bár az élőzenés éjjeli bárokat kedvelők pesti zarándokhelye. Ám, az IKON Piano Bar & Bistro több, mint egy éjjeli bár, ahol a kezedben egy itallal hallgatod a zongoristát, dúdolod az ismert és kedvelt melódiákat és ahol vörös rózsával szerelmet vallhatsz kedvesednek. Az IKON vacsorázó hely is, ahol a betérő vendégek megtalálhatják a kedvükre való finom falatokat a hozzá illő italokkal. Vacsorával, vagy anélkül, egyedül, vagy párban, társasággal, az IKON Piano Bar & Bistro szerdától-szombatig élményt kínál.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: IKON Piano Bar & Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(20 értékelés)


Konyha

4.2

Kiszolgálás

4.4

Hangulat

4.7

"Vacsora 2fő"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
A zongora nagyon kellemes volt, a zenész nagyon lehetséges. Igazából ez az egy volt pozitív az estében. Az ételek nem voltak rosszak, annyira jók sem. A számla végösszegéhez lett ütve plusz egy üveg bor. Közölték, hogy visszakapom a pénzt KPban vagy elvihetem a bort. A rajta levő plusz szervizdíj visszafizetése és az "elnézést kérünk" elmaradt.
Anna - 2024. március 18., hétfő 14:36

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden. Gyors kiszolgálás. Szuper zongorista!!!
Barján Kitti - 2024. március 17., vasárnap 13:25

"Kellemes hely"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom , pikáns bisztro ételek . Szép belső kialakítás és dekoráció. Az élő zene sokat hozzád a hely hangulatához . Romantikus estékhez, baráti beszélgetésekhez ideális .
Szendrei Szabolcs - 2024. március 17., vasárnap 12:00

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kellemes estét töltöttünk az éttermében, az ételek nagyon ízletesek voltak.
Poreleczki Ildikó - 2024. március 16., szombat 15:33

"Exkluzív kiszolgálás "

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak. Mindenből a vega verziót választottuk. Picit csalódás volt, hogy a szejtán bolti volt. A kiszolgálás nagyon kedves gyors és figyelmes volt. Plusz pont, hogy a szakács kijött az étkezés végén és megkérdezte, hogy hogy ízlett . Ezt a figyelmességet nagyon ritkán tapasztaljuk
Varga Dorottya - 2024. március 16., szombat 07:59

"Valentinapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodaszép hely! Valentinnapot tartottunk a párommal és teljesen lenyűgözött bennünket ez kis bár. Talán Budapest egyik leghangulatosabb vendéglátóhelye. Kellemes volt az élő zene, egy nagyon tehetséges fiatalember játszott. A felszólgáló szemelyzet nagyon aranyos volt, segítőkész, és hihetetlenül türelmesek és kedvesek voltak! Az étel / ital szintén nagyon finom volt, és a tálalás is nagyon kreatív! Semmi negatívumot nem lehet felhozni, ez az est egyszerűen tökéletes volt! Köszönjük szépen a vendéglátást és nagyon finom vacsorát!
Kártik László - 2024. február 16., péntek 06:42