Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér) - Budapest

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér) - kávézó-étterem, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)

1051 Budapest, Deák Ferenc utca 3-5.

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)
Deák Ferenc utca 3-5. , 1051 Budapest

A Hard Rock Cafe a főváros egyetlen helyszíne, mely étteremként, rendezvényhelyszínként és zenerajongók kulturális találkozóhelyeként, illetve zenei múzeumként is működik.
A Hard Rock Cafe a remek ételeiről híres, és nem véletlenül. Minden egyes fogásunk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használunk. A zamatos Legendary® Burgereinktől kezdve a saját receptjeink alapján készülő koktéljainkon át, híresek vagyunk arról, hogy csak a legízletesebb autentikus fogásokat szolgáljuk fel.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hard Rock Cafe Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(58 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Hard Rock"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon jó volt a burger, hatalmas volt és finom :) a kiszolgálás is kifogástalan.
Nagy Virág - 2024. május 08., szerda 06:22

"László"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors, figyelmes, udvarias, vidám kiszolgálás, az ételek finomak, ízletesek, nagy adagok voltak.
László Horváth - 2024. március 25., hétfő 10:08

"Kiváló "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás és nagyon gyorsan megkaptuk az ételeket amik isteniek voltak.
Joan - 2024. március 25., hétfő 09:58

"Imádtuk."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étterem hét alkalmával látogattunk el a Hard Rock Café-ba. Minden fogás isteni finom volt és laktató. A pincérünk, Geri nagyon jó fej volt, mindenképpen a kiszolgálás tette fel a pontot az i-re.
Sebők Fanni - 2024. március 25., hétfő 07:34

"Turistacsapda"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Ezer éve el akartam jutni a Hard Rockba, már a Vörösmarty minden zugában voltam, de itt még nem, és nagyon sok helyről hallottam, hogy a Signature Burgerjuk mennyire jó. Hogy mennyire jó, azt most se sikerült megtudni, mert az nem volt rajta az étlapon. Végül az idei étteremhét legnagyobb csalódása lett. Maga a hely sötét, amolyan tipikus 90-es évek hangulattal rendelkezik, mármint, hogy a zakós maffiózók, újgazdagok ilyen helyeken bonyolították kétes üzleteiket. Szük, kényelmetlen boxok, üvölt a zene, a srácok a bárban dobálják a mixert, és ötpercenként megkérdi három különböző pincér, hogy "minden rendben volt az ételekkel?" Miközben látszik, hogy nem is érdekli valójában, az egészenk borzalmasan mű hangulata van, én nem hiszem, hogy ez lenne a valódi amerikai életrézés. Na akkor nézzük minden rendben volt-e az ételekkel. Az előételek közül a Wings a jobb, bár a barbecue szósz, ami mindent ápol és eltakar (értéket és hibát egyaránt) sokat dob rajta ez kétségtelen. Jó nagy adag, máshol ennyit raknak egy kosárba. A másik két előétel vegetáriánus, a Bruschetta ízetlen, és hideg, állítólag kézműves a kenyér, hiszem ha látom, mert ízre, állagra és kinézetre sokkal inkább közértes. Ráadásul egyenlőtlenül kevés a Wingshez képest, négy ujjnyi falat, látatlanban a Cézár jobbnak tűnik. A főétel teljes kudarc, a sertésborda száraz, és agyonsütött, úszik a barbecueban, a speciális fűszerkeveréket sajnos agyonnyomja annyit öntöttek rá, de teljesen szét van száradva, pedig ebben az évben vagy négy helyen is ezt ettem. A sajtburger (ez is barbecues) egy átlag sajtburger, azért Budapest az elmúlt tíz évben garmadával termelt ki jobbnál jobb kézműves burgerezőket, burger láncokat, ahol ennek a feléért jobbat kapok, ezért minek jönnék ide? A sajttorta tizenkettő egy tucat, és MINI!!!! Az almás sütemény viszont valóban nagyon finom. Azért kapták az egyik csillagot, a másik meg Dórinak jár, amiért mentette a menthetőt. Mindehhez hozzájár, hogy a 04-es Dréher 2000, amiért kézműves sört kapni egy sarokkal arrébb, elképesztő turistacsapda ez a hely, és abból is a középszer. A brand miatt él még, meg azért, hogy egyértelműen a külföldieket célozta meg nem a Michelin kritikusait. Viszont adjuk meg ami a királyé, ezen a helyen valóban bele van építve az árba a szervízdíj, mert a 9900-as menün felül csak a két sört és az üdítőt fizettük.
Magyar Tibor - 2024. március 24., vasárnap 22:31

"Szuper ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló ételek (wings, cheeseburger, ribs, brownie), óriási adagok, Rockos hangulat, figyelmes kiszolgálás, mi kell még?
Szántó Tibor - 2024. március 23., szombat 08:50