Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér) - kávézó-étterem, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

World Burger Tour - Június 14-től szeptember 2-ig. 7 200 Ft/fő Érvényes: 2024. június 14. - 2024. szeptember 2.

WORLD BURGER TOUR - Vendégeink öt új, kulturálisan inspirált, globális ihletésű hamburger közül választhatnak!

A Hard Rock Cafe bemutatja a World Burger Tour versenyt, amelyen a vendégek öt új, kulturálisan inspirált, globális ihletésű hamburger közül választhatnak!
A bengalurui, bukaresti, gramadoi, katmandui és pittsburghi Hard Rock Cafek csapatai által kifejlesztett ízletes új burgerek a Hard Rock Cafe Budapest étlapján limitált ideig elérhetők:

- Bengaluru Burger: 190 grammos steak burger, amerikai sajt, édes-fűszeres pácolt majonéz, fekete babos kukoricás salsa, pirított jalapeño, guacamole, salátakeverék – az indiai Hard Rock Cafe Bengaluru alkotása.
- Bucharest Burger: 190 grammos steak burger, fokhagymás-tormás aioli szószban pácolt Camembert sajt, paprikás füstölt hagyma, Frisée saláta, vörösboros áfonya lekvárral – a romániai Hard Rock Cafe Bucharest alkotása.
- Gramado Burger: 190 grammos steak burger, fokhagymás aioli, ropogós, bundás mozzarella, whiskey bacon jam – a brazíliai Hard Rock Cafe Gramado kreálmánya.
- Kathmandu Burger: két smashed hamburgerpogácsa, édes-chilis majonéz, provolone sajt, karamellizált hagyma, avokádó, paradicsomos cukkinisaláta – a nepáli Hard Rock Cafe Kathmandu által megálmodva.
- Pittsburgh Burger: két smashed hamburgerpogácsa, Legendary szósz, füstölt bacon, uborka, sörös sajtmártás, whiskey bacon jam, amerikai sajt, sült krumpli – az Amerikai Egyesült Államokban található Hard Rock Cafe Pittsburgh alkotása.

Hamburgerek ára egységesen: 7.200 Ft/burger
Minden hamburgert sült krumplival kínálunk.

Az idei World Burger Tour verseny egy több mint 150 új hamburgerből álló első fordulóval kezdődött, amelyet a Hard Rock Cafek séfjei a világ minden tájáról fejlesztettek ki, hogy megmutassák, hogyan képzelik el a legjobb hamburgert a helyi kultúra és a személyes ízlés által inspirált hozzávalók felhasználásával. Tavasszal az értékesítési teljesítmény, a vendégek preferenciája és a hamburgerek kulináris ízlelési tesztelése alapján az öt legjobb döntős bekerült a végső fordulóba, ahol korlátozott ideig, 2024. június 14-től szeptember 2-ig minden Cafe étlapjára felkerülnek.

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)

1051 Budapest, Deák Ferenc utca 3-5.

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)
Deák Ferenc utca 3-5. , 1051 Budapest

A Hard Rock Cafe a főváros egyetlen helyszíne, mely étteremként, rendezvényhelyszínként és zenerajongók kulturális találkozóhelyeként, illetve zenei múzeumként is működik.
A Hard Rock Cafe a remek ételeiről híres, és nem véletlenül. Minden egyes fogásunk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használunk. A zamatos Legendary® Burgereinktől kezdve a saját receptjeink alapján készülő koktéljainkon át, híresek vagyunk arról, hogy csak a legízletesebb autentikus fogásokat szolgáljuk fel.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hard Rock Cafe Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(58 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Hard Rock"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon jó volt a burger, hatalmas volt és finom :) a kiszolgálás is kifogástalan.
Nagy Virág - 2024. május 08., szerda 06:22

"László"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors, figyelmes, udvarias, vidám kiszolgálás, az ételek finomak, ízletesek, nagy adagok voltak.
László Horváth - 2024. március 25., hétfő 10:08

"Kiváló "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás és nagyon gyorsan megkaptuk az ételeket amik isteniek voltak.
Joan - 2024. március 25., hétfő 09:58

"Imádtuk."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étterem hét alkalmával látogattunk el a Hard Rock Café-ba. Minden fogás isteni finom volt és laktató. A pincérünk, Geri nagyon jó fej volt, mindenképpen a kiszolgálás tette fel a pontot az i-re.
Sebők Fanni - 2024. március 25., hétfő 07:34

"Turistacsapda"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Ezer éve el akartam jutni a Hard Rockba, már a Vörösmarty minden zugában voltam, de itt még nem, és nagyon sok helyről hallottam, hogy a Signature Burgerjuk mennyire jó. Hogy mennyire jó, azt most se sikerült megtudni, mert az nem volt rajta az étlapon. Végül az idei étteremhét legnagyobb csalódása lett. Maga a hely sötét, amolyan tipikus 90-es évek hangulattal rendelkezik, mármint, hogy a zakós maffiózók, újgazdagok ilyen helyeken bonyolították kétes üzleteiket. Szük, kényelmetlen boxok, üvölt a zene, a srácok a bárban dobálják a mixert, és ötpercenként megkérdi három különböző pincér, hogy "minden rendben volt az ételekkel?" Miközben látszik, hogy nem is érdekli valójában, az egészenk borzalmasan mű hangulata van, én nem hiszem, hogy ez lenne a valódi amerikai életrézés. Na akkor nézzük minden rendben volt-e az ételekkel. Az előételek közül a Wings a jobb, bár a barbecue szósz, ami mindent ápol és eltakar (értéket és hibát egyaránt) sokat dob rajta ez kétségtelen. Jó nagy adag, máshol ennyit raknak egy kosárba. A másik két előétel vegetáriánus, a Bruschetta ízetlen, és hideg, állítólag kézműves a kenyér, hiszem ha látom, mert ízre, állagra és kinézetre sokkal inkább közértes. Ráadásul egyenlőtlenül kevés a Wingshez képest, négy ujjnyi falat, látatlanban a Cézár jobbnak tűnik. A főétel teljes kudarc, a sertésborda száraz, és agyonsütött, úszik a barbecueban, a speciális fűszerkeveréket sajnos agyonnyomja annyit öntöttek rá, de teljesen szét van száradva, pedig ebben az évben vagy négy helyen is ezt ettem. A sajtburger (ez is barbecues) egy átlag sajtburger, azért Budapest az elmúlt tíz évben garmadával termelt ki jobbnál jobb kézműves burgerezőket, burger láncokat, ahol ennek a feléért jobbat kapok, ezért minek jönnék ide? A sajttorta tizenkettő egy tucat, és MINI!!!! Az almás sütemény viszont valóban nagyon finom. Azért kapták az egyik csillagot, a másik meg Dórinak jár, amiért mentette a menthetőt. Mindehhez hozzájár, hogy a 04-es Dréher 2000, amiért kézműves sört kapni egy sarokkal arrébb, elképesztő turistacsapda ez a hely, és abból is a középszer. A brand miatt él még, meg azért, hogy egyértelműen a külföldieket célozta meg nem a Michelin kritikusait. Viszont adjuk meg ami a királyé, ezen a helyen valóban bele van építve az árba a szervízdíj, mert a 9900-as menün felül csak a két sört és az üdítőt fizettük.
Magyar Tibor - 2024. március 24., vasárnap 22:31

"Szuper ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló ételek (wings, cheeseburger, ribs, brownie), óriási adagok, Rockos hangulat, figyelmes kiszolgálás, mi kell még?
Szántó Tibor - 2024. március 23., szombat 08:50