Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér) - kávézó-étterem, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

World Burger Tour - Április 22-től május 22-ig. 6 000 Ft/fő Érvényes: 2024. április 22. - 2024. május 22.

WORLD BURGER TOUR - Egy teljes hónapon át kóstolhatja meg helyben megalkotott egyedi burgerünket!

Hard Rock Cafe® Budapest bemutatja helyi csapata által megalkotott Gourmet Burgerét a nemzetközi World Burger Tour versenyen!
Egy helyi csapattag által összeállított új burger csak korlátozott ideig érhető el Budapesten, állandó helyért versengve a Hard Rock Cafe globális étlapján.

Április 22-től kezdve a Hard Rock Cafe® Budapest beveti helyben megalkotott Gourmet Burgerét a visszatérő Hard Rock World Burger Tour versenyen, ahol a világ különböző kávézói versengenek, hogy különleges új burgereik felkerüljenek az állandó étlapra minden lokációban.

Az ízletes Gourmet Burger, amely édes és sós ízekkel büszkélkedik, csak korlátozott ideig érhető el a budapesti helyszínen, és a vendégek népszerűségének alapján lesz esélye a világhírnévre, állandó helyet kapva globálisan a Hard Rock Cafe burger menüjében.

A közkívánatra visszatért Hard Rock Cafe World Burger Tour arra ösztönzi a helyi kávézó csapat tagjait, hogy mutassák meg kreativitásukat és kulináris képességeiket, egyedi burger recepteket kreálva, amelyek felülmúlják a klasszikus, rajongók által kedvelt ételeket.

A Gourmet Burger a budapesti Hard Rock Cafe Assistant Kitchen Manager, Balogh Richárd által lett megálmodva. Az édes és sós ízek keveredéséből ihletet merítve olyan burgert alkotott, ahol tökéletesen harmonizálnak az ízek: Brioche zsemlébe foglalt szaftos hamburgerpogácsa, trópusi csavarként megkenve mangó-menta majonézzel, grillezett körteszeletek, krémes kecskesajttal párosítva, rukkolával körítve, a mangalica sonka ropogóssága mellett, egy dekadens vörösborlekvárral megspékelve. Minden egyes falat kulináris élmény!

"Mint globális márka, az általunk kiszolgált közösségek, zenei és szórakoztató rajongók és utazók inspirálnak minket, annak érdekében, hogy valóban emlékezetes élményeket teremtsünk minden egyes helyszínünkön, kezdve a gondosan összeállított emléktárgy-gyűjteményünkkel egészen a kávézó étlapjáig" - mondja Elena Alvarez, a Seminole Gaming and Hard Rock International marketing és partnerségi alelnöke. "A fantasztikus helyi csapattagoknak lehetőséget biztosítva arra, hogy megoszthassák kreativitásukat a konyhában, ezzel a versennyel ízletes és egyedi burgereket tudunk bemutatni világszerte, és szeretnénk, ha a burger rajongók is részt vennének és segítenének nekünk kiválasztani a World Burger Tour győztesét."

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy felkínálhatjuk a Gourmet Burger Burgert budapesti vendégeinknek, és igyekszünk hazahozni a győzelmet a World Burger Tour versenyről" - mondja Belányi Károly, a Hard Rock Cafe® Budapest General Managere.

“Minden helyi lakost és látogatót egyaránt arra buzdítunk, hogy jöjjenek be, és élvezzék ezt az új hamburger kreációt, és támogassák csapatunkat, hogy az élmezőnyben végezzünk a Hard Rock Cafe étlapján.”

Ár: 6.000 Ft

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)

1051 Budapest, Deák Ferenc utca 3-5.

Hard Rock Cafe Budapest (Vörösmarty tér)
Deák Ferenc utca 3-5. , 1051 Budapest

A Hard Rock Cafe a főváros egyetlen helyszíne, mely étteremként, rendezvényhelyszínként és zenerajongók kulturális találkozóhelyeként, illetve zenei múzeumként is működik.
A Hard Rock Cafe a remek ételeiről híres, és nem véletlenül. Minden egyes fogásunk házilag készül, amelyekhez friss hozzávalókat és helyi alapanyagokat használunk. A zamatos Legendary® Burgereinktől kezdve a saját receptjeink alapján készülő koktéljainkon át, híresek vagyunk arról, hogy csak a legízletesebb autentikus fogásokat szolgáljuk fel.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hard Rock Cafe Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(57 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"László"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors, figyelmes, udvarias, vidám kiszolgálás, az ételek finomak, ízletesek, nagy adagok voltak.
László Horváth - 2024. március 25., hétfő 10:08

"Kiváló "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás és nagyon gyorsan megkaptuk az ételeket amik isteniek voltak.
Joan - 2024. március 25., hétfő 09:58

"Imádtuk."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étterem hét alkalmával látogattunk el a Hard Rock Café-ba. Minden fogás isteni finom volt és laktató. A pincérünk, Geri nagyon jó fej volt, mindenképpen a kiszolgálás tette fel a pontot az i-re.
Sebők Fanni - 2024. március 25., hétfő 07:34

"Turistacsapda"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Ezer éve el akartam jutni a Hard Rockba, már a Vörösmarty minden zugában voltam, de itt még nem, és nagyon sok helyről hallottam, hogy a Signature Burgerjuk mennyire jó. Hogy mennyire jó, azt most se sikerült megtudni, mert az nem volt rajta az étlapon. Végül az idei étteremhét legnagyobb csalódása lett. Maga a hely sötét, amolyan tipikus 90-es évek hangulattal rendelkezik, mármint, hogy a zakós maffiózók, újgazdagok ilyen helyeken bonyolították kétes üzleteiket. Szük, kényelmetlen boxok, üvölt a zene, a srácok a bárban dobálják a mixert, és ötpercenként megkérdi három különböző pincér, hogy "minden rendben volt az ételekkel?" Miközben látszik, hogy nem is érdekli valójában, az egészenk borzalmasan mű hangulata van, én nem hiszem, hogy ez lenne a valódi amerikai életrézés. Na akkor nézzük minden rendben volt-e az ételekkel. Az előételek közül a Wings a jobb, bár a barbecue szósz, ami mindent ápol és eltakar (értéket és hibát egyaránt) sokat dob rajta ez kétségtelen. Jó nagy adag, máshol ennyit raknak egy kosárba. A másik két előétel vegetáriánus, a Bruschetta ízetlen, és hideg, állítólag kézműves a kenyér, hiszem ha látom, mert ízre, állagra és kinézetre sokkal inkább közértes. Ráadásul egyenlőtlenül kevés a Wingshez képest, négy ujjnyi falat, látatlanban a Cézár jobbnak tűnik. A főétel teljes kudarc, a sertésborda száraz, és agyonsütött, úszik a barbecueban, a speciális fűszerkeveréket sajnos agyonnyomja annyit öntöttek rá, de teljesen szét van száradva, pedig ebben az évben vagy négy helyen is ezt ettem. A sajtburger (ez is barbecues) egy átlag sajtburger, azért Budapest az elmúlt tíz évben garmadával termelt ki jobbnál jobb kézműves burgerezőket, burger láncokat, ahol ennek a feléért jobbat kapok, ezért minek jönnék ide? A sajttorta tizenkettő egy tucat, és MINI!!!! Az almás sütemény viszont valóban nagyon finom. Azért kapták az egyik csillagot, a másik meg Dórinak jár, amiért mentette a menthetőt. Mindehhez hozzájár, hogy a 04-es Dréher 2000, amiért kézműves sört kapni egy sarokkal arrébb, elképesztő turistacsapda ez a hely, és abból is a középszer. A brand miatt él még, meg azért, hogy egyértelműen a külföldieket célozta meg nem a Michelin kritikusait. Viszont adjuk meg ami a királyé, ezen a helyen valóban bele van építve az árba a szervízdíj, mert a 9900-as menün felül csak a két sört és az üdítőt fizettük.
Magyar Tibor - 2024. március 24., vasárnap 22:31

"Szuper ebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló ételek (wings, cheeseburger, ribs, brownie), óriási adagok, Rockos hangulat, figyelmes kiszolgálás, mi kell még?
Szántó Tibor - 2024. március 23., szombat 08:50

"értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elit hely, az eredeti étlapjukon szereplő fogások drágák, de egy jó hangulatú összejövetelre tökéletes hely.
Orosz Judit - 2024. március 22., péntek 17:57