N28 Wine & Kitchen - Budapest

N28 Wine & Kitchen - mediterrán, magyar konyha

Képek az étteremről

N28 Wine & Kitchen

1065 Budapest, Nagymező utca 28.

N28 Wine & Kitchen
Nagymező utca 28. , 1065 Budapest

El tudod képzelni a megszállott borász karakterét, aki rég elfeledett szőlőfajtákból készít bort és pezsgőt, amit Michelin csillagos éttermek is tartanak? Vagy a barátját Mádról? A vendéglátás nála egy másik dimenzió. A bora is az. És akkor ott van még a borász cimborája a feleségével. Ők azok, akikhez, ha váratlanul betoppansz, ott ragadsz. Akiknél mindig akad egy jó falat. A borász lánya mióta az eszét tudja a papájával dolgozik. Vérében van, hogy értékelje és felkutassa a hazai borkülönlegességeket. Az N28 WINE & KITCHEN ennek a családi kötelékekkel átszőtt baráti társaságnak az ötlete volt. A mi ötletünk volt.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: N28 Wine & Kitchen – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(15 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Pont amire vágytunk..."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tisztelt N28 Csapata! A tegnapi napon egy anya-lánya estét töltöttünk Önöknél, amit az elsőosztályú vendégkezelés tett igazán felejthetetlenné. Pont akkor és annyit tartózkodtam a pincérek az asztalnál amennyit kellett, megfelelően mérték fel az alkoholmentes bor kapcsán az ízlésünket és igényünket. Kérjük Önöket ezt a jó szokásukat tartsák meg, hogy visszatérve ugyanezt tapasztalhassuk legközelebb is. Az ételek tekintetében kiegyensúlyozott volt a három fogás mint minőség, mint mennyiség és ízek tekintetében. Két hozzáfűzést tennék: a polip nagyon finoman volt elkészítve, ugyanakkor egy steakkés melléklését javasolnám, mert az apró mélytányérban nem volt elég hely szépen felvágni és a vendég kellemetlenül tudta magát érezni a "bénázása" miatt. Emellett a kacsamájas előétel esetében én egy kicsit több kreativitást vinnék a tálalásba, ahogyan az szépen látszott például a körteparfé vagy a ganache esetében is. Köszönjük a vacsorát!
Haiszky Edina Julianna - 2023. október 13., péntek 08:27

"Csodálatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy csodálatos élménnyel gazdagodtunk, megvan az új kedvenc éttermünk! A kivételesen figyelmes és udvarias személyzet nagyon kellemes hangulatot varázsol, az ételek isteni finomak és gyönyörűek. Mindehhez exkluzív enteriőr társul. Minden várakozásunkat felülmúlta, megyünk még!
Bálint Esztella - 2023. október 13., péntek 07:47

"Krajnc Zoltán "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden, pozitívan csalódtam!
Krajnc Zoltán - 2023. október 12., csütörtök 15:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
nagyon barátságos kiszolgálás, pompás borok és étel menü, csak ajánlani tudom
Vargha Andras - 2023. október 12., csütörtök 09:54

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, tökéletes kiszolgálás.
Várkonyi Zoltán - 2023. október 12., csütörtök 09:51

"Elegáns étterem, drága, de finom borok"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Régóta szerettük volna kipróbálni ezt a helyet, de a vélt árfekvése miatt inkább így étteremhetes kereteken belül teszteltük. Kedves fogadtatásban volt részünk, az előételek kimagaslóak voltak, a főételek kevésbé emlékezetesek. A lecsós rizottóra azért szívesen emlékezünk majd, nem úgy a rajta pihenő igen rágós poliplábra. A borfelhozatal, bár nagyon minőségi válogatás, igazán remek borok gyűjteménye, jó szájízzel nem megfizethető. Tovább rontott a dolgon, hogy először nem is kaptunk itallapot, majd amikor kaptunk, akkor is csak valamilyen átmeneti lapokat. Ahol 3500 forintnál kezdődnek a borok 1,5dl árai, ott szerintem kifejezetten fontos az itallap léte. Még profibb gesztus lett volna, ha az ételekhez egyébként szakszerűen ajánlott finom borokat egy külön étteremhetes italmenün megkapjuk, pláne, ha összeállítanak részünkre egy kedvezményes borsort az Étteremhét alkalmából. A (fizetős) vizet folyamatosan hozták az asztalra, személy szerint ezt nem kedvelem, jobb, ha mindenki magának rendel. Mindenesetre nem kizárt, hogy visszatérünk, jól éreztük magunkat!
Sz. B. - 2023. október 11., szerda 10:59