Tuning Burger & Bar - Budapest

Tuning Burger & Bar - nemzetközi, amerikai konyha

Képek az étteremről

Tuning Burger & Bar

1072 Budapest, Akácfa utca 45.

Tuning Burger & Bar
Akácfa utca 45. , 1072 Budapest

Célunk egy olyan vendéglátás, ahol minden kedves vendég otthon érzi magát az első perctől. Elégedetten és boldogan távozik, segíti munkánkat őszinte véleményével. Szeretnénk, ha a nálunk töltött idő élmény lenne számotokra ízben, érzetre.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tuning Burger & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(21 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.3

"köszönet"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A hamburgerek finomak voltak, jó ötlet volt a degusztációs hamburger sor, egyik jobb volt mint a másik. Nagy forgalmat bonyolítottak ebédidőben és mi is késtünk, így nem rónám fel a 3/4 óra várakozást, de sajnálatos módon rendkívül hideg volt bent.
Darabos Katalin - 2023. október 18., szerda 19:23

"Sajnos csalódás volt ?"

2,3
Konyha: 0 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Régen jártunk a Tuningba, nagyon szerettük, kB évek óta vágytunk vissza, hogy végre újra ehessünk egy szuper ízvilágú, minőségi burgert, így boldogan küldtem el a foglalást az étteremhét egyik péntekének déli időpontjára. A felszolgáló személyzet nagyon rugalmas, kedves és lelkes volt. Megoldották, hogy mindhárom miniburger tk buciba kerülhessen, valamint, várandós lévén, nekem javasolták is, hogy well-done kérjem a húst. A konyha sajnos viszont nem volt a helyzet magaslatán - a hús a burgereimben a legnagyobb jóindulattal is medium volt, asztaltársaimét viszont túlsütötték. Mikor szóltunk, én kaptam új húsokat (külön, magában), amiket sajna szintén nem tudtam megenni hasonló okok miatt, illetve mert későn is kaptam meg őket. A desszert (creme brulee) megégett, és túró szerű állaga volt - ehetetlen lett a végeredmény :( Nagyon sajnálom ezt a negatív élményt, mert ezen a helyen régebben ilyen malőrök nem történhettek meg.
Bátori-Koczka Éva - 2023. október 18., szerda 07:48

"Wagyu burger"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek minősége megfelelő volt, ám nem tudták kezelni a vendégek számát kellően, így rengeteget kellett várni.
Kivagyok Holvagyok - 2023. október 16., hétfő 08:22

"Burgerben profik :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak velünk, részletesen minden elmagyaráztak hogyan készül, nem beszélve arról hogy élőben a tv-n és projektoron is lehetett látni ezt :) Az előétel és a burgerek nagyon jók voltak. A deszertek nekünk annyira nem ízlettek.
Szabó Patrick - 2023. október 16., hétfő 06:55

"Bőséges vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak, úgy éreztük, hogy már az előételtől jól laktunk. Különösen tetszett a 3 mini burgerből álló válogatás. A desszertek nem voltak különlegesek, de egy burgerezőbe nem azért megyünk. Élveztük a fali vetítést az ételek elkészítéséről és próbáltuk kitalálni, hogy melyik lesz a miénk. A fizetésnél egy kis problémát okozott, hogy a bankkártya terminál nem működött. A felszolgálók nagyon kedvesek és készségesek voltak. Megyünk még.
Krisztina Budapestről - 2023. október 16., hétfő 06:18

"értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az A menüt rendeltem, ami nagyon finom volt, ízlésesen lett tálalva, elkészítve. A kiszolgálás nagyon udvarias volt, kedves, a hangulat remek volt, a felszolgálók segítőkészek voltak.
Orosz Judit - 2023. október 15., vasárnap 07:32