Ramenka - Ázsiai konyha

Képek az étteremről

Ramenka

1065 Budapest, Nagymező utca 21.

Ramenka
Nagymező utca 21. , 1065 Budapest

Autentikus keleti konyha, letisztult környezetben, ahol az ízek és a közösség kap főszerepet. Kizárólag az ázsiai Nagyi konyhájából ültettük át a recepteket és válogattuk a fűszereket. Majd vettünk a budapesti élet pörgéséből egy adagot és jól nyakonöntöttük egy isteni alaplével. Már nem is kell hozzá más, mint egy nagy adag házi tészta, ízletes húsok vagy vegán kiegészítők, friss zöldség és néhány izgalmas kísérő, hogy szürcsöléstől legyen hangos a kerület!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Ramenka – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,3

(22 értékelés)


Konyha

4.2

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.3

"Elégedett vendég. "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Finomak voltak az ételek. A hangulat is megfelelő volt.
Kőmives Adrián - 2024. március 26., kedd 19:10

"Minőségi Ramen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulata kellemes, letisztult, barátságos. A felszolgáló kedves és segítőkész volt. Kíváncsiak voltunk az ételek allergén összetevőire, ezt készségesen kiderítette nekünk a felszolgáló hölgy, illetve felajánlotta, hogy bizonyos összetevőket ki is tudnak hagyni az ételből. Nagyon finom volt az előétel (gyoza) és a főétel (Ramen) is. Különösen tetszett, hogy kifejezetten ízgazdag (és nem sós) volt az étel. A desszert sem volt rossz, de nem is kiemelkedő, viszont az nem is szerepel az étterem eredeti étlapján, ami azonban az étterem profiljába tartozik, az minden nagyon finom volt.
Komáromi Gábor - 2024. március 26., kedd 15:06

"Remek hangulatú hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különös a hangulata a helynek a falak dekorációja okán. Már csak ezért is érdemes valamire beülni. Az étteremhét alkalmából voltunk itt a nemzeti ünnepünkön. A Gyozálk mid húsod, mind pedig zöldséges verziója nekünk bejött, talán csak a hozzá adott igen sós mártogatós (szójaszósz) lehetett volna sűrűbb. A levesek (Ramenka - császárhúsos és waggie) jók voltak, nekem talán kissé sótlanok. Kértem pluszban csili pehelyt hozzá, nem gondoltam, hogy ennyire csípős lesz. A két desszert is kellemes volt. Köszönjük.
Román Gábor - 2024. március 25., hétfő 16:00

"Ramenezés"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Autentikus Japán étterem, nagyon finom ételekkel és kedves kiszolgálással.
Koronczy Dávid - 2024. március 25., hétfő 08:48

"Semmi különös"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Jobban megéri csak egy kevesre beülni.Az előetel és a desszert felejthető A pohárdesszert egy chia pudding mangóval a tetején goji bigyoval az alján.Kissé ízetlen.A kiszolgálás rendven van, de nincsenek lenyűgözve tőle, higy vendég érkezett.A saket hidegen szolgálják fel.A leves finom, a benne levő tojas tökéletesen krémes.
Rupert Anikó - 2024. március 25., hétfő 07:28

"Kedves kiszolgálás. Jó ételek"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Gyors és hatékony kiszolgálás. Az ételek rendben voltak és a desszert finom volt.
B Bea - 2024. március 25., hétfő 06:14