Restaurant Ramenka in Budapest

Restaurant Ramenka - asian food

Make an Online Reservation

Restaurant Ramenka

1065 Budapest, Nagymező utca 21.

Ramenka
Nagymező utca 21. , 1065 Budapest

Authentic oriental cuisine in a simplistic and friendly environment, where traditional flavors and community meet. Our recipes and spices come exclusively from an Asian Granny’s kitchen. As inspiration, we took a pinch of Budapest’ vibrant life and added some delectable broth to it. All we needed now was a generous portion of noodles, delicious meats and vegan ingredients, fresh vegetables and some exciting side dishes, so the slurping can be heard in the whole neighborhood.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Ramenka – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.3

(22 értékelés)


food

4.2

service

4.5

ambience

4.3

"Elégedett vendég. "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Finomak voltak az ételek. A hangulat is megfelelő volt.
Kőmives Adrián - Tuesday 26/03/2024

"Minőségi Ramen"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hangulata kellemes, letisztult, barátságos. A felszolgáló kedves és segítőkész volt. Kíváncsiak voltunk az ételek allergén összetevőire, ezt készségesen kiderítette nekünk a felszolgáló hölgy, illetve felajánlotta, hogy bizonyos összetevőket ki is tudnak hagyni az ételből. Nagyon finom volt az előétel (gyoza) és a főétel (Ramen) is. Különösen tetszett, hogy kifejezetten ízgazdag (és nem sós) volt az étel. A desszert sem volt rossz, de nem is kiemelkedő, viszont az nem is szerepel az étterem eredeti étlapján, ami azonban az étterem profiljába tartozik, az minden nagyon finom volt.
Komáromi Gábor - Tuesday 26/03/2024

"Remek hangulatú hely"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Különös a hangulata a helynek a falak dekorációja okán. Már csak ezért is érdemes valamire beülni. Az étteremhét alkalmából voltunk itt a nemzeti ünnepünkön. A Gyozálk mid húsod, mind pedig zöldséges verziója nekünk bejött, talán csak a hozzá adott igen sós mártogatós (szójaszósz) lehetett volna sűrűbb. A levesek (Ramenka - császárhúsos és waggie) jók voltak, nekem talán kissé sótlanok. Kértem pluszban csili pehelyt hozzá, nem gondoltam, hogy ennyire csípős lesz. A két desszert is kellemes volt. Köszönjük.
Román Gábor - Monday 25/03/2024

"Ramenezés"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Autentikus Japán étterem, nagyon finom ételekkel és kedves kiszolgálással.
Koronczy Dávid - Monday 25/03/2024

"Semmi különös"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Jobban megéri csak egy kevesre beülni.Az előetel és a desszert felejthető A pohárdesszert egy chia pudding mangóval a tetején goji bigyoval az alján.Kissé ízetlen.A kiszolgálás rendven van, de nincsenek lenyűgözve tőle, higy vendég érkezett.A saket hidegen szolgálják fel.A leves finom, a benne levő tojas tökéletesen krémes.
Rupert Anikó - Monday 25/03/2024

"Kedves kiszolgálás. Jó ételek"

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Gyors és hatékony kiszolgálás. Az ételek rendben voltak és a desszert finom volt.
B Bea - Monday 25/03/2024