Localino étterem - Budapest

Localino étterem - olasz konyha

Képek az étteremről

Localino étterem

1123 Budapest, Alkotás út 53. (MOM Park)

Localino étterem
Alkotás út 53. (MOM Park) , 1123 Budapest

A Localino, egy igazán különleges olasz étterem Budapesten, ahol az olasz ízek és a vendégszeretet találkoznak. A konyha büszkesége a pizza, melyet Chef Giuseppe keze formál mesterművé. A kínálat széles és a közkedvelt fogások mellett számos különlegesebb étellel is találkozhatnak itt a vendégek. A valódi olasz házi tészták ízélménye távol áll a bolti változatok ízétől és textúrájától, az autentikus pizzákat pedig akár egy frissítő prosecco-val is lekísérhetjük, miközben kiélvezzük Itália kincseit a Localinoban.
 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Localino étterem (MOM Park) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(33 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Bp"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, szuper kiszolgálás!
Hajek Nikolett - 2024. április 10., szerda 09:18

"Átlagos konyha."

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Átlagos, nem kiemelkedő konyha.
B L - 2024. április 03., szerda 22:26

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először voltunk itt de biztosan visszamegyünk még többször is. Maga a hely nagyon hangulatos , a pincérek kedvesek és figyelmesek. Jobbnál jobb ételek vannak a menün és a séfek is tudják a dolgukat, nagyon finom ételeket kaptunk. A pizza és minden étel remek volt.
Vivien Kovacs - 2024. március 28., csütörtök 06:29

"Igazi olasz ételsor"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A nagyhírű Le Roy étterem mellett "elbújva" található a LOCALINO étterem. A menüsor választékos és nagyon finom. Előételekből lehetett kagylót is választani, ami a megszokottól eltérően, bőséges volt, így lehetett valóban "eltelni" az ízeitől. Főétel fokhagymás, chilis, rákos spagetti volt. Az utolsó fillérig "megszolgálta" a plusz költségét. A desszert pedig citromos pite, tökéletes savanykás ízével zárta le az étkezési. Az adagok normális méretűek voltak, nem csak "csipegetni" tudtam. Jól laktam, de nem ettem magad degeszre. Nagyon jól eltalált ételsor, udvarias felszolgálás, finom ízek. Mindenkinek bátran ajánlom. Amikor legközelebb erre járok, biztosan nem a felkapottabb szomszédba fogok menni.
Török Zsolt - 2024. március 24., vasárnap 11:10

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt. Fantasztikus.
Balogh Máté - 2024. március 24., vasárnap 09:06

"Kiváló ételek! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, jó hangulatú hely, a kiszolgálás udvarias kedves és figyelmes. Az ételek finomak voltak és a mennyisége is megfelelő volt. Kiemelném a fehérboros kagylót és a paradicsomos tésztát rákkal👌Mindenkinek ajánlom, aki szereti a részlet gazdag finom ételeket és ezt egy kellemes környezetben szeretné elfogyasztani.
István - 2024. március 24., vasárnap 07:22