Moszkvatér Bisztró - Budapest

Moszkvatér Bisztró - orosz konyha

Képek az étteremről

Moszkvatér Bisztró

1011 Budapest, Fő utca 30.

Moszkvatér Bisztró
Fő utca 30. , 1011 Budapest

Lépjen be a Moszkvatér Bisztróba, és élvezze a hagyományos kelet-európai éttermek meleg báját egy modern csavarral. Az Arany Kaviár Étterem kedvelt fogásai által inspirálva a bisztró különleges kulináris élményt kínál, mely Kelet-Európa ízeit ünnepli. Budapest szívében található Moszkvatér Bisztró arra invitálja Önt, hogy élvezze a klasszikus kelet-európai fogásokat modern megközelítéssel. Az ízletes egytálételektől a finom desszertekig minden fogás szeretettel készül a legfinomabb helyi alapanyagok felhasználásával, hogy otthonosan érezhesse magát. Arra törekszünk, hogy meleg és barátságos légkört teremtsünk, ahol minden vendég családtagként érzi magát. Legyen szó ebédről vagy romantikus vacsoráról, barátságos személyzetünk itt van, hogy otthonosan éreztesse magát. Szóval miért várj tovább? Gyere, csatlakozz hozzánk a Moszkvatér Bisztróban, ahol a hagyományos kelet-európai étkezés melegségét és báját élvezheted barátaiddal. Alig várjuk, hogy üdvözölhessünk, és egy felejthetetlen étkezést kínáljunk neked!

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Moszkvatér Bisztró – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(12 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Finom ételek, jó hangulat"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
.
Péter Szabolcs - 2024. március 30., szombat 19:00

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek.
Herczeg Anikó - 2024. március 25., hétfő 08:55

"Autentikus orosz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló felszolgálás és autentikus orosz ízélmények. Mindig örömmel jövünk ide enni. Még az étteremhét keretében is kiemelkedő ételeket és élményt nyújtott az étterem. Jó szívvel ajánlom!
B.N. Á. - 2024. március 24., vasárnap 20:50

"Régen minden jobb volt... "

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Jelentős elvárásokkal ültünk be, felidézve a régi Hold utcai piacon sokszor látogatott elődöt. Pozitív, hogy maga a hely nagyon kellemes hangulatot áraszt, igaz nem voltunk sokan, ez nyilván segített. Sajnos a nagyon várt Borscs és Szoljanka nem hozta a régi ízeket (füstölt hús hiánya), bár így is finom volt. Aki még sosem kóstolta, nem fog csalódni. A Malac zsarkoje hozta a szintet, nagyon jó ízekkel operált. A Sztroganoff ízre nagyon kellemes volt, a hús viszont simán csak rágós, ez nagyon kellemetlen tapasztalat volt, ezen a szinten ez nem történhetne meg. A kétféle desszert finom volt, főleg a Medavik. Nagyon kellemes lezárása volt, az amúgy igen felemás ébrednek. Kár érte...
Lovász Gergő - 2024. március 24., vasárnap 17:07

"Kellemes hely"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel megvoltunk elégedve.
Marti György - 2024. március 24., vasárnap 09:18

"Autentikus orosz konyha a budai Vigadó mellett"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet , jó kiszolgálás finom levesek . Sajnos a bélszín Sztroganoff nem az én ízlésemnem való volt ( sok gomba, tárkony )
Skordai István - 2024. március 18., hétfő 07:17