UMO Restaurant - Ázsiai, dél-amerikai konyha

Képek az étteremről

UMO Restaurant

1011 Budapest, Ponty utca 1.

UMO Restaurant
Ponty utca 1. , 1011 Budapest

Ízeink alapjait Latin-Amerika és Ázsia ízvilága inspirálta, az ételekbe, amit az asztalra teszünk becsempésszük édesanyáink és nagyanyáink konyhájának gasztronómiai örökségét.
A "Lélek Ízei" szezon a kulináris örökségünkről, az ízek harmóniájáról, a különleges konyhatechnikákról és a gyökereinkről szól. Az ételek megalkotásában szorosan együttműködünk egy helyi magyar kistermelői hálózattal, amelyet Horváth Boldizsár partnerünk és az ő Farm2Fork projektje működtet. A projekt fő küldetése, hogy fenntartható módon hatást gyakoroljon a helyi magyar kistermelők gazdálkodására, mindezt egy holisztikus szemléletű, a magyar mezőgazdasági termékeket kutató projekt alapján. Az étlapon minden étel mellett megtalálja annak a magyar területnek megjelölését, ahonnan az alapanyagok származnak.
Bízunk benne, hogy az UMO-ban tapasztalt gasztronómiai élmény magával ragadja, amellyel egyben igyekszünk pozitív hatást gyakorolni a helyi kisgazdaságok termelésére és csökkenteni az ételek ökológiai szennyeződését.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: UMO Restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


3,5

(4 értékelés)


Konyha

3.1

Kiszolgálás

3.8

Hangulat

3.6

"Nyáron isteni hely! "

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nyáron a kerthelyiség fantasztikus. Bent borzasztóan zavaró az erős ételszag. A hely egyébként bent is hangulatos. Az étteremhét keretében az előétel ceviche +3500 ft felárért “vegetáriánus” verzióban készült, azaz halat nem, csak zöldségeket tartalmazott, melyre utalás viszont nem volt az étlapon. +3500 felárral jogosan gondoltuk, hogy az eredeti halas verzió kerül a tányérra. A többi étel finom volt és érdekes. Az ajánlott borok is jól harmonizáltak az ételekkel. Nyáron, amikor ki lehet ülni és előttünk sülnek a húsok, az kétségkívül egy meghatározóbb élményt nyújt. Összességében ajánlom, mert egyedi a koncepció és az ételek.
B. Boglarka - 2024. március 24., vasárnap 20:39

"Not even a Resturant!"

0,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
A complete disappointment a dirty terrace with very bellow average food
John Mion - 2024. március 24., vasárnap 08:02

"Szuper hely, kis bakival"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindegyik fogás nagyon finom volt, külön sommelier jött a borajánláshoz. Sajnos a főétel körete (krumplipüré) hidegen érkezett ki.
Provits Rita - 2024. március 19., kedd 12:53

"UMO restaurant"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, udvarias és kedves volt a kiszolgálás. Egyedüli érdekesség, hogy csak angol nyelven tudott a pincérünk, ami szerencsére számomra nem okozott problémát, ugyanakkor édesanyám nem beszél angolul.
Dr. Juhász Donát Huba - 2024. március 09., szombat 16:03