UMO Restaurant - asian, south-american food

Make an Online Reservation

UMO Restaurant

1011 Budapest, Ponty utca 1.

UMO Restaurant
Ponty utca 1. , 1011 Budapest

Our roots are based in Latin America and Asia. What we put on the table, is our grandmother’s and mother’s cuisine and cultural heritage. Soul flavours season is about our roots, flavours, techniques and heritage meeting of the territory and working directly with a Hungarian organic producers, powered by our partner Boldizsar Horvath. His project called Farm2Fork, to create and impact on the small Hungarian agriculture sustainably. This is founded on a holistic research project in a Hungarian agriculture products.
On the menu, near each dish, you gonna find the location, where the ingredient is coming from the Hungarian territory. We really hope, that you enjoy the gastronomic experience at UMO, where we try to create a positive impact on the local producers and reduce our food print.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: UMO Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


3.5

(4 értékelés)


food

3.1

service

3.8

ambience

3.6

"Nyáron isteni hely! "

4.2
food: 4 service: 5 ambience: 3
Nyáron a kerthelyiség fantasztikus. Bent borzasztóan zavaró az erős ételszag. A hely egyébként bent is hangulatos. Az étteremhét keretében az előétel ceviche +3500 ft felárért “vegetáriánus” verzióban készült, azaz halat nem, csak zöldségeket tartalmazott, melyre utalás viszont nem volt az étlapon. +3500 felárral jogosan gondoltuk, hogy az eredeti halas verzió kerül a tányérra. A többi étel finom volt és érdekes. Az ajánlott borok is jól harmonizáltak az ételekkel. Nyáron, amikor ki lehet ülni és előttünk sülnek a húsok, az kétségkívül egy meghatározóbb élményt nyújt. Összességében ajánlom, mert egyedi a koncepció és az ételek.
B. Boglarka - Sunday 24/03/2024

"Not even a Resturant!"

0.8
food: 0 service: 1 ambience: 1
A complete disappointment a dirty terrace with very bellow average food
John Mion - Sunday 24/03/2024

"Szuper hely, kis bakival"

4.3
food: 3 service: 5 ambience: 5
Mindegyik fogás nagyon finom volt, külön sommelier jött a borajánláshoz. Sajnos a főétel körete (krumplipüré) hidegen érkezett ki.
Provits Rita - Tuesday 19/03/2024

"UMO restaurant"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, udvarias és kedves volt a kiszolgálás. Egyedüli érdekesség, hogy csak angol nyelven tudott a pincérünk, ami szerencsére számomra nem okozott problémát, ugyanakkor édesanyám nem beszél angolul.
Dr. Juhász Donát Huba - Saturday 09/03/2024