Small 329e24a3 a72f 4d09 b096 6198b2195e80

Képek az étteremről

Márton napok - November 1-től 30-ig. Érvényes: 2018. november 1. - 2018. november 30.

MÁRTON NAPOK - Libanapok november 1-től kifulladásig...

FIGYELEM: november 11. vasárnapra az összes hely elkelt!

Libamáj ízelítők egy tálon
Libamáj créme brulée:
A tetején „zsebsárkánnyal” karamellizált roppanós nádcukor réteg várja az „áttörést”.
Mellé pirított, mézes, mandulás kalács szeletkét adunk.
Libamáj terrine:
A belsejében meglepetéssel. Egy falatka gyümölcskenyeret kínálunk hozzá.
Libamáj pástétom:
Pisztácia köntösben, mely vörösborban párolt, mandulával töltött aszalt szilvával társul.
3950 Ft
Friss, ropogós libatöpörtyű
Fiatal hagymával, paradicsommal, paprikával és friss kenyérrel
1560 Ft
Falusi sült libamáj zsírjában, hidegen
Zsenge újhagymával, paradicsommal és friss kenyérrel
3850 Ft
„Tunkedli”
Saját zsírjában pirított kacsamáj falatkák, kislábosban tálalva, friss kenyérrel.
3450 Ft

Libamájleves
Madeira borral ízesített, zsírtalan libahúsleves;
egy szeletke pácolt, sült libamájjal és szarvasgombás daragaluskával.
1980 Ft
Libaleves maceszgombóccal
Valamint puha libahússal, zöldségekkel és lúdgége tésztával.
1850 Ft
Sütőtök krémleves
Pirított tökmaggal és pár csepp házi készítésű zalai tökmagolajjal
950 Ft

Libalakodalmas
Ropogósra sült libacomb, egy szeletke roston sült libamájjal, párolt lilakáposztával,
vörösboros aszalt szilvával, birsalmakompóttal és hagymás tört krumplival.
4350 Ft
Töltött libanyak
Puha libahússal, füstölt marhanyelvvel, illatos fűszerekkel, azaz egy jó zsemlés töltelékkel
megtöltjük a liba bőrét, majd zöldségekkel együtt a kemencében pirosra megsütjük
és a saját pecsenye levével tálaljuk. Mellé krumplipürét és birsalma kompótot adunk.
3650 Ft
Friss kacsamáj párolt szőlővel
Egy éjszakán át Sherry-ben pácoljuk a kacsamájat, majd a rostlapon megsütjük.
A pácból mártást készítünk, amelyben a kimagozott szőlőszemeket megpároljuk.
Ezt adjuk a bundázott kalácsra tálalt illatos, ínycsiklandozó kacsamájhoz.
(Előételként akár két személynek is)
4250 Ft
Roston sült kacsamáj
Sült almával, ropogósra sült hagymával és krumplipürével.
4250 Ft
Ropogósra sült libacomb
Burgonyapürével és vörösborban párolt aszalt szilvával.
3850 Ft
Vaslábosban sült sólet
Füstölt kacsamellel, töltött libanyakkal, gerslivel és benne főtt kemény tojással
3850 Ft
Kemencében ropogósra sült fiatal pecsenye liba
Bacon szalonna takaró alatt, almával, majorannával és rozmaringgal
szép lassan ropogósra sütjük. Mellé hagymás tört krumplit, párolt lilakáposztát,
vörösborban párolt aszalt szilvát és birsalma kompótot kínálunk.
3-4 tagú társaságnak (étvágytól és gyomor mérettől függően), igazi ünnepi lakoma.
16000 Ft/Egészben 8000 Ft/Félben
Libamelle vadasan
A zöldséges, pikáns páclében puhára pároljuk a liba mellét, majd a zöldségekből vadas mártást készítünk. Meglocsoljuk tejföllel és vaslapon megsütött szalvétagombóccal tálaljuk.
3850 Ft
Kemencében ropogósra sült pecsenye kacsa
Párolt káposztával, hagymás tört burgonyával, birsalmakompóttal és vörösboros aszalt szilvával.
2 fő részére: Egészben: 8500 Ft
1 fő részére: Félben: 4250 Ft
Ludaskása
A libalevesben főtt zöldségeket és a libamájat hagymán lepirítom, majd a gombás rizzsel összekeverem. Magukra hagyom őket a tűzhelyen, hogy összemelegedjenek.
3650 Ft
Narancsos kacsamell friss salátával
A kacsamelleket két napig zöldfűszeres olívaolajban pácoljuk, majd a kemencében megsütjük.
Felszeleteljük és gyömbéres, mézes narancsmártással, sült rozmaringgal, gombás rizzsel
és friss salátával tálaljuk ezt az ínyencséget.
3650 Ft
Panko morzsában ropogósra sült királygarnéla (10 db)
Sáfrányos rizzsel, friss narancsos salátával és édes chili szósszal
tálalom ezt a könnyű finomságot.
3850 Ft
Roston sült bélszín tournedos (16 dkg)
roston sült libamájjal
pirított vargányával, csiperkével és krumplipürével
5350 Ft
Mézes pulyka
Ropogós, mézes bundában sült pulykamellszelet, karamellizált friss eperrel
és házi burgonyafánkkal. Igazi különlegesség, érdemes kipróbálni.
3450 Ft
Pirosra sült báránylapocka illatos fűszerekkel
A fűszeres olívaolajban néhány napig pácolom a bárányt, majd lassan omlósra párolom,
végül pedig méz és sör keverékével arany barnára sütöm, karamellizálom,
így kap ínycsiklandóan vonzó külsőt és illatot. Sáfrányos krumplipürével,
sült fokhagymával és fűszeres mártással kínáljuk. Nagyon finom.
3450 Ft/1 fő vagy 6900 Ft/2 fő

Szalagos fánk saját főzésű sárgabaracklekvárral
550 Ft/db
Gesztenyepüré tejszínhabbal
1650 Ft
Madártej sok vaníliával és habbal
1580 Ft

FIGYELEM: november 11. vasárnapra az összes hely elkelt!

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (november 1-től 30-ig) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

Náncsi Néni Vendéglője

Náncsi Néni Vendéglője
Ördögárok u. 80. , 1029 Budapest

Budapest II. kerületében (Ördögárok utca), az igazi házias magyar konyha remekeivel várja Vendégeit a töretlenül népszerű étterem, a Náncsi Néni Vendéglője.

Csak az anyák és a nagymamák tudnak mindent az életről. Nem is teszi őket más boldogabbá, mint a látvány, amikor gyermekeik jó étvággyal esznek. Mert azzal azt mondják: ízlik az étel, amit adtál, tetszik az élet, amit adtál. Szegény az az ember, akivel soha nem ült szemközt asszony, hogy szerelemmel figyelje, amint eszik.
Akárhogy is: aki valakinek enni ad, azzal azt mondja: élj! És ha az az étel gyönyörködtet, azzal azt mondja: boldogan élj!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Náncsi Néni Vendéglője – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,1

(85 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.0

"Ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyik nagy kedvenc!
Szalontai-Tóth adrienn - 2018. november 05., hétfő 10:36

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Finom volt a választott ételsor. A pincérek udvariasak és gyorsak votak. A mennyiség bőséges volt. Az árak kissé húzósak.
Péter - 2017. november 11., szombat 10:57

"Gyomorrontás"

1,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
Apukám születésnapját ünnepeltük meg, de sajnos gyomorrontása lett a kapros szószos lazactól amit rendelt. A szőlőszószos kacsamáj borzasztó édes volt. a többi étel,amit rendeltünk átlagos, de ahhoz képest minden nagyon drága. A hely túlzsúfolt és a parkolás sincs megoldva.
Móni - 2017. augusztus 28., hétfő 10:14

"Náncsi néni 31 éve!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sziasztok! Először 1986 tavaszán látogattam el a Náncsi néni vendéglőjébe,a házam fűtéstervezőjétől kaptam egy 10%-os kedvezményt,amit ott felhasználhattam,ez 31 éve volt!!! Már akkor is úgy éreztem magam,mintha a nagyimnál kosztoltam volna.Otthon éreztem magam,nagyon finom volt a kaja,udvarias a kiszolgálás,és a hangulat,na az fantasztikus. Nem tudom,hogy csinálják,hogy ennyi időn át hozzák ezt a formát,de én imádom őket.
Gidófalvi Lajos - 2017. július 30., vasárnap 19:51

"Náncsi néni vendéglője"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek kíválóak, bőségesek voltak. Külön öröm volt számomra, hogy csaknem negyven év után a túrós gombócot ugyanolyannak találtam, mint annak idején. A kiszolgálás udarias, gyors, a kerthelység hangulata varázslatos.
Dr. Földvári Péter - 2017. július 06., csütörtök 15:42

"Náncsi Neni vendegloja"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
M
Vasarhelyi Istvan - 2016. december 14., szerda 05:35