Náncsi Néni Restaurant in Budapest

Náncsi Néni Restaurant - hungarian food

Make a Online Reservation

Náncsi Néni Restaurant

1029 Budapest, Ördögárok utca 80.

Náncsi Néni Restaurant
Ördögárok utca 80. , 1029 Budapest

In district 2 of Budapest, in Ördögárok street, with its real traditional Hungarian cuisine and atmosphere, find Restaurant Náncsi Néni (Aunt Nanchie’s).

Only mothers and grandmothers know everything about life. There is nothing more endearing to them than looking at their children eating a hearty meal. To them it means: the food you gave us tastes good, the life you gave us tastes even better! A man who has never been looked at lovingly while eating is a poor man. In any case, giving someone food means telling them: live! And if the food is delightful, it says: live happily!

Reserve your table online now for free through DiningCity: Náncsi Néni Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.1

(87 értékelés)


food

4.1

service

4.2

ambience

4.0

"Házias ízek"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon jó értelemben vett házias ízek Náncsi Néninél. Készülünk az étterembe, mert már rég voltunk, csak lenne már jobb idő, mert nekünk a kerthelyiség az, ami nagy kedvenc.
Lovas Betti - Thursday 16/05/2019

"Csalodas"

2.7
food: 2 service: 2 ambience: 4
Anyak napjara vittuk el Anyukam es Nagymamam, csalodas volt a konyha es a kiszolgalas is. Gyakotlatilag elvittek a tanyerokat az asztalrol ugy, hogy meg Edesanyam evett, vadas kifejezetten rossz volt, a tobbi sem volt nagyon izletes. Nem tudom mi tortent az etteremmel, regen szerettunk ide jarni
Zsofi - Sunday 12/05/2019

"Ebéd "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyik nagy kedvenc!
Szalontai-Tóth adrienn - Monday 05/11/2018

""

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 3
Finom volt a választott ételsor. A pincérek udvariasak és gyorsak votak. A mennyiség bőséges volt. Az árak kissé húzósak.
Péter - Saturday 11/11/2017

"Gyomorrontás"

1.5
food: 0 service: 3 ambience: 1
Apukám születésnapját ünnepeltük meg, de sajnos gyomorrontása lett a kapros szószos lazactól amit rendelt. A szőlőszószos kacsamáj borzasztó édes volt. a többi étel,amit rendeltünk átlagos, de ahhoz képest minden nagyon drága. A hely túlzsúfolt és a parkolás sincs megoldva.
Móni - Monday 28/08/2017

"Náncsi néni 31 éve!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sziasztok! Először 1986 tavaszán látogattam el a Náncsi néni vendéglőjébe,a házam fűtéstervezőjétől kaptam egy 10%-os kedvezményt,amit ott felhasználhattam,ez 31 éve volt!!! Már akkor is úgy éreztem magam,mintha a nagyimnál kosztoltam volna.Otthon éreztem magam,nagyon finom volt a kaja,udvarias a kiszolgálás,és a hangulat,na az fantasztikus. Nem tudom,hogy csinálják,hogy ennyi időn át hozzák ezt a formát,de én imádom őket.
Gidófalvi Lajos - Sunday 30/07/2017