Fuji Japán Étterem - Budapest

Fuji Japán Étterem - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Fuji Japán Étterem

1025 Budapest, Csatárka utca 54.

Fuji Japán Étterem
Csatárka utca 54. , 1025 Budapest

Budapest II. kerületében a tradicionális japán konyha remekeivel, mindig friss és minőségi alapanyagokból készült ételekkel várja Vendégeit a Fuji étterem.

A Fuji japán étterem elnyerte a 2011-es évben a Népszabadság által létrehozott "Magyarország legjobb ázsiai étterme" címet, valamint a DiningCity.com étterem ajánlótól a 2011. tavaszi és 2012. őszi "Étterem Hét legjobb étterme" díjat is.

A Megújult FUJI!

A Fuji Tradicionális Japán Étterem 1991 óta üzemel, mely nemrég nagymértékű átalakuláson és felújításon esett át. Sok építészeti elem és belső bútorzat is teljesen új, igényes és korszerű lett, ezzel is mutatva, hogy ahogyan a hegy is, a Fuji is a legmagasabbra törekszik minőségben és színvonalban egyaránt. Teljesen új sushi és tepanyaki látványkonyha várja a régen megszokott tatami szobák mellett a vendégeket. A nyár elején megújult menüvel, több mint 200 féle ételkülönlegességgel, minden nap friss halakkal, sok bio alapanyagból készült étellel (Sushi, Sashimi, Tempura, Nabe, Bentok, Sukiyaki, Sabu-Sabu, WAGYU-KOBE marha), japán chef irányításával éttermünk egyre erősebben képviseli és népszerűsíti a japán gasztronómiát Magyarországon! Rengeteg elismerést gyűjtöttünk be a hosszú idők során, de a legfontosabb mindig is a vendégek véleménye és elégedettsége volt számunkra. Újdonság továbbá, hogy saját applikációnk is indult magyar és angol nyelven, amely megkönnyíti az információkhoz való jutást és az asztalfoglalást, vagy akár a házhozszállítás rendelésének leadását is.
Idén a Fuji hegy a világörökség részévé vált. Ennek örömére próbálunk minden nemzetséghez szólni és bemutatni a japán konyha világhírű, nagyon tiszta és egészséges világát. Mindez elérhető már Magyarországon is, a Fuji jóvoltából.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fuji Japán Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1147 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Távol, kelet"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A belső környezet alig jelzi, hogy japán étteremben vagyunk. A kellemes jazz sem ezt erősíti. Amit kaptunk korrekt volt, de nem érződött az a plusz, ami a Fuji kiváló hírét alátámasztaná.
szepygab - 2019. március 28., csütörtök 04:56

"Egy falat Japàn"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt. A hely nagyon kellemes. Az ételek nagyon finomak voltak. Jó hangulatú este volt.
Engel Zsófia - 2019. március 26., kedd 09:06

"Kellemes tapasztalat"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először jártunk japán étteremben, így az Étterem hétre összeállított fix ajánlat számunkra segítség volt. Mindkét menüt megkóstoltuk, a halas volt egzotikusabb ízélmény, de a húsos is ízlett. Az adagok bőségesek voltak. A kiszolgálás udvarias, készséges de visszafogott, pont kellemes volt. Az étterem belső tere kényelmes, tágas, bár a japános hangulatot lehetne erősíteni keletiesebb bútorzattal és zenével. Összességében jó választás volt a Fuji, köszönjük.
Haris Márta - 2019. március 26., kedd 07:59

"Étteremhét"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az ételek hozták a kívánt színvonalat, a kiszolgálás viszont igen gépies volt. Amikor "meg kellett kérdezni", hogy ízlettek az ételek, az olyan kötelező körnek tűnt. Emellett igen inkorrektnek gondolom, hogy sehol sem volt feltüntetve, hogy a szerzvízdíj automatikusan a számlára kerül és természetesen a pincér úr sem közölte velünk (bár az tény, hogy nem is kérdeztük). Így ő jól járt - 20 százalék jatt - mi pedig kevésbé.
Mihály Hajnal - 2019. március 25., hétfő 19:45

"Remek japán étterem "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étel nagyon finom volt és különleges. A hely hangulata magával ragadó. Egy dolgozó kivételével nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással.
Eörsi Daniel - 2019. március 25., hétfő 18:14

"Fuji"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem hétre kínált menü ízletes volt, jó alapanyagokból készült, de az adagokat kicsinek találtam illetve a főételben a mennyiséget az egyszerű uborkás rizses tölcsér tette ki. A desszert leginkább egy tejszínhab gömbre emlékeztetett, nem éreztem benne a leírt fehér csokoládét.
Borda Beáta - 2019. március 25., hétfő 15:56