Fuji Japán Étterem - Budapest

Fuji Japán Étterem - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Fuji Japán Étterem

1025 Budapest, Csatárka utca 54.

Fuji Japán Étterem
Csatárka utca 54. , 1025 Budapest

Budapest II. kerületében a tradicionális japán konyha remekeivel, mindig friss és minőségi alapanyagokból készült ételekkel várja Vendégeit a Fuji étterem.

A Fuji japán étterem elnyerte a 2011-es évben a Népszabadság által létrehozott "Magyarország legjobb ázsiai étterme" címet, valamint a DiningCity.com étterem ajánlótól a 2011. tavaszi és 2012. őszi "Étterem Hét legjobb étterme" díjat is.

A Megújult FUJI!

A Fuji Tradicionális Japán Étterem 1991 óta üzemel, mely nemrég nagymértékű átalakuláson és felújításon esett át. Sok építészeti elem és belső bútorzat is teljesen új, igényes és korszerű lett, ezzel is mutatva, hogy ahogyan a hegy is, a Fuji is a legmagasabbra törekszik minőségben és színvonalban egyaránt. Teljesen új sushi és tepanyaki látványkonyha várja a régen megszokott tatami szobák mellett a vendégeket. A nyár elején megújult menüvel, több mint 200 féle ételkülönlegességgel, minden nap friss halakkal, sok bio alapanyagból készült étellel (Sushi, Sashimi, Tempura, Nabe, Bentok, Sukiyaki, Sabu-Sabu, WAGYU-KOBE marha), japán chef irányításával éttermünk egyre erősebben képviseli és népszerűsíti a japán gasztronómiát Magyarországon! Rengeteg elismerést gyűjtöttünk be a hosszú idők során, de a legfontosabb mindig is a vendégek véleménye és elégedettsége volt számunkra. Újdonság továbbá, hogy saját applikációnk is indult magyar és angol nyelven, amely megkönnyíti az információkhoz való jutást és az asztalfoglalást, vagy akár a házhozszállítás rendelésének leadását is.
Idén a Fuji hegy a világörökség részévé vált. Ennek örömére próbálunk minden nemzetséghez szólni és bemutatni a japán konyha világhírű, nagyon tiszta és egészséges világát. Mindez elérhető már Magyarországon is, a Fuji jóvoltából.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fuji Japán Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1183 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Minőség, ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szeretjük ezt az éttermet, mert mindig a nyugalom szigete, és mindegy hogy a húsos, vagy a halas menüt választjuk, sosem csalódunk az alapanyagok frissességében, az ételek ízletességében és a minden kérdésünkre választ adó kedves kiszolgálásban.
Jászai Enikő - 2019. november 02., szombat 18:49

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű, autentikus japán étterem. A kiszolgálás gyors, az ételek kiválóak.
Rigó Renáta - 2019. október 30., szerda 16:38

"Finomat, friss alapanyagokbol"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Etterem heti, husos menut ettem. Finomat voltak a fogasok, mint mindig. Kiszolgalas is ngyn jo volt, minden etelt bemutattak.
Adam - 2019. október 19., szombat 16:37

"Egyik legjobb japán étterem Budapesten:)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ételek, kedves kiszolgálás, mindennel elégedettek voltunk. Az italsor is nagyon tetszett. Biztosan megyünk még!
Reka - 2019. október 15., kedd 07:40

"Nem megfelelő az ár-érték arány"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Voltunk már itt,de alig láttunk vendégeket. Az ételek langyosak voltak (leves és húsok,rizs ) és nem hagytak mély nyomot bennünk. Ilyen magasra tartott kategoriában sokkal jobb,minőségibb és kiadósabb kinálattal találkoztunk máshol.
Gigi - 2019. október 14., hétfő 20:38

"Hangulatos hely, finom japán fogások"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulatos, az ételek minősége kifogástalan volt. A pincér elmondta mindenről, hogy micsoda pontosan, ami nagyon jól jött. Ajánlom mindenkinek, aki kiváncsi a hagyományos japán ételekre.
Nikolett - 2019. október 14., hétfő 18:00