Fuji Japán Étterem - Budapest

Fuji Japán Étterem - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Fuji Japán Étterem

1025 Budapest, Csatárka utca 54.

Fuji Japán Étterem
Csatárka utca 54. , 1025 Budapest

Budapest II. kerületében a tradicionális japán konyha remekeivel, mindig friss és minőségi alapanyagokból készült ételekkel várja Vendégeit a Fuji étterem.

A Fuji japán étterem elnyerte a 2011-es évben a Népszabadság által létrehozott "Magyarország legjobb ázsiai étterme" címet, valamint a DiningCity.com étterem ajánlótól a 2011. tavaszi és 2012. őszi "Étterem Hét legjobb étterme" díjat is.

A Megújult FUJI!

A Fuji Tradicionális Japán Étterem 1991 óta üzemel, mely nemrég nagymértékű átalakuláson és felújításon esett át. Sok építészeti elem és belső bútorzat is teljesen új, igényes és korszerű lett, ezzel is mutatva, hogy ahogyan a hegy is, a Fuji is a legmagasabbra törekszik minőségben és színvonalban egyaránt. Teljesen új sushi és tepanyaki látványkonyha várja a régen megszokott tatami szobák mellett a vendégeket. A nyár elején megújult menüvel, több mint 200 féle ételkülönlegességgel, minden nap friss halakkal, sok bio alapanyagból készült étellel (Sushi, Sashimi, Tempura, Nabe, Bentok, Sukiyaki, Sabu-Sabu, WAGYU-KOBE marha), japán chef irányításával éttermünk egyre erősebben képviseli és népszerűsíti a japán gasztronómiát Magyarországon! Rengeteg elismerést gyűjtöttünk be a hosszú idők során, de a legfontosabb mindig is a vendégek véleménye és elégedettsége volt számunkra. Újdonság továbbá, hogy saját applikációnk is indult magyar és angol nyelven, amely megkönnyíti az információkhoz való jutást és az asztalfoglalást, vagy akár a házhozszállítás rendelésének leadását is.
Idén a Fuji hegy a világörökség részévé vált. Ennek örömére próbálunk minden nemzetséghez szólni és bemutatni a japán konyha világhírű, nagyon tiszta és egészséges világát. Mindez elérhető már Magyarországon is, a Fuji jóvoltából.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fuji Japán Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1207 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden.
Kazsuk Tamás - 2020. október 04., vasárnap 06:33

"kiváló ismertetője a japán konyhának"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A 3+1 fogás nagyon jó ötlet volt, hiszen így még jobban belekóstolhattak a japán konyhába azok, akiket érdekel. Sokféle ételt tálaltak elénk kifogástalanul és én az ízekkel is elégedett voltam.
Juhász Ákos - 2020. március 19., csütörtök 13:27

"Tökéletes Vasárnapi ebéd"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem hét kapcsán jártunk eme helyszínen. Az ételek ízletesek voltak, a hozzá kapott italok is tökéletesek voltak. Az felszolgált ételekről mindig kaptunk autentikus információt, amit kevés helyen tapasztaltunk eddig. Jövünk még!
Csaba - 2020. március 16., hétfő 20:13

"Fuji vélemény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon hangulatos volt. A felszolgálók nagyon kedvesek és figyelmesek voltak, volt egy aranyos néni is aki minden ételnél elmodta, hogy mi található benne. 😀
Petra - 2020. március 15., vasárnap 12:26

"étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás profi, udvarias és kedves volt. Az értünk felelős pincér hölgy kedvesen és udvariasan elmagyarázott mindent és javaslatokat tett a fogyasztási sorrendre is. A konyhára is csak jót tudok mondani. Az általunk választott menü ízletes és könnyed volt, ugyan akkor kellően el is telített. A hangulat nagyszerű volt. Kellemes háttér zene ami pont a megfelelő hangerőn szólt. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és rendkívül meg voltunk elégedve.
P. Nóra - 2020. március 15., vasárnap 08:40

"Különleges, kellemes"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes hangulatú étterem, különleges és nagyon finom ételekkel.
Kenedi Péter - 2020. március 14., szombat 18:12