Fuji Japán Étterem - Budapest

Small eff39f6e c517 498c 89e6 c5c1acff1923

Képek az étteremről

Fuji Japán Étterem

Fuji Japán Étterem
Csatárka utca 54. , 1025 Budapest

Budapest II. kerületében a tradicionális japán konyha remekeivel, mindig friss és minőségi alapanyagokból készült ételekkel várja Vendégeit a Fuji étterem.

A Fuji japán étterem elnyerte a 2011-es évben a Népszabadság által létrehozott "Magyarország legjobb ázsiai étterme" címet, valamint a DiningCity.com étterem ajánlótól a 2011. tavaszi és 2012. őszi "Étterem Hét legjobb étterme" díjat is.

A Megújult FUJI!

A Fuji Tradicionális Japán Étterem 1991 óta üzemel, mely nemrég nagymértékű átalakuláson és felújításon esett át. Sok építészeti elem és belső bútorzat is teljesen új, igényes és korszerű lett, ezzel is mutatva, hogy ahogyan a hegy is, a Fuji is a legmagasabbra törekszik minőségben és színvonalban egyaránt. Teljesen új sushi és tepanyaki látványkonyha várja a régen megszokott tatami szobák mellett a vendégeket. A nyár elején megújult menüvel, több mint 200 féle ételkülönlegességgel, minden nap friss halakkal, sok bio alapanyagból készült étellel (Sushi, Sashimi, Tempura, Nabe, Bentok, Sukiyaki, Sabu-Sabu, WAGYU-KOBE marha), japán chef irányításával éttermünk egyre erősebben képviseli és népszerűsíti a japán gasztronómiát Magyarországon! Rengeteg elismerést gyűjtöttünk be a hosszú idők során, de a legfontosabb mindig is a vendégek véleménye és elégedettsége volt számunkra. Újdonság továbbá, hogy saját applikációnk is indult magyar és angol nyelven, amely megkönnyíti az információkhoz való jutást és az asztalfoglalást, vagy akár a házhozszállítás rendelésének leadását is.
Idén a Fuji hegy a világörökség részévé vált. Ennek örömére próbálunk minden nemzetséghez szólni és bemutatni a japán konyha világhírű, nagyon tiszta és egészséges világát. Mindez elérhető már Magyarországon is, a Fuji jóvoltából.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fuji Japán Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1110 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kissé savanyú ábrázatú pincérnőtől eltekintve elégedettek voltunk a hellyel. A foglalási rendszer zökkenőmentes volt, a kabátokat lesegítették rólunk, jó asztalt is kaptunk, ha esetleg még kicsivel több japános zenét is játszanak a háttérben, a hangulat is tökéletes lett volna. Az étel elsőrangú volt, a japán sógornőmet is sikerült teljesen lenyűgözni, pedig ő nagyon kritikus étel tekintetében.
Farkas Kálmán - 2018. december 27., csütörtök 10:16

"B"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon jó volt.
Sós Barbara - 2018. október 22., hétfő 09:29

"Fuji"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes hangulat, az ételek mennyisége bőséges.
Ditke06 - 2018. október 16., kedd 16:24

"Fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először vacsoráztunk japán étteremben, de mivel külön élmény volt az itt eltöltött idő, biztosan visszatérünk.
Boglárka - 2018. október 16., kedd 11:37

"Japán vacsi"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás rendben volt, nagyon kedvesek voltak! Az ételek már kevésbé voltak tökéletesek, nem volt bennük sok újdonság. Ettől függetlenül egy finom, átlagos vacsorában votl részünk. Egyszer érdemes elmenni :)
Sápi Bálint - 2018. október 16., kedd 08:30

"Elegáns és tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak a kiszolgálók, majdnem minden asztalra jutott 1 pincér :) A hangulat nyugodt és csendes volt. Tökéletes ízharmóniákkal láttak el minket. A csoki mussz fenséges volt a végén!
BB - 2018. október 16., kedd 07:29