Fuji Japán Étterem - Budapest

Fuji Japán Étterem - Ázsiai, japán / sushi konyha

Képek az étteremről

Fuji Japán Étterem

1025 Budapest, Csatárka utca 54.

Fuji Japán Étterem
Csatárka utca 54. , 1025 Budapest

Budapest II. kerületében a tradicionális japán konyha remekeivel, mindig friss és minőségi alapanyagokból készült ételekkel várja Vendégeit a Fuji étterem.

A Fuji japán étterem elnyerte a 2011-es évben a Népszabadság által létrehozott "Magyarország legjobb ázsiai étterme" címet, valamint a DiningCity.com étterem ajánlótól a 2011. tavaszi és 2012. őszi "Étterem Hét legjobb étterme" díjat is.

A Megújult FUJI!

A Fuji Tradicionális Japán Étterem 1991 óta üzemel, mely nemrég nagymértékű átalakuláson és felújításon esett át. Sok építészeti elem és belső bútorzat is teljesen új, igényes és korszerű lett, ezzel is mutatva, hogy ahogyan a hegy is, a Fuji is a legmagasabbra törekszik minőségben és színvonalban egyaránt. Teljesen új sushi és tepanyaki látványkonyha várja a régen megszokott tatami szobák mellett a vendégeket. A nyár elején megújult menüvel, több mint 200 féle ételkülönlegességgel, minden nap friss halakkal, sok bio alapanyagból készült étellel (Sushi, Sashimi, Tempura, Nabe, Bentok, Sukiyaki, Sabu-Sabu, WAGYU-KOBE marha), japán chef irányításával éttermünk egyre erősebben képviseli és népszerűsíti a japán gasztronómiát Magyarországon! Rengeteg elismerést gyűjtöttünk be a hosszú idők során, de a legfontosabb mindig is a vendégek véleménye és elégedettsége volt számunkra. Újdonság továbbá, hogy saját applikációnk is indult magyar és angol nyelven, amely megkönnyíti az információkhoz való jutást és az asztalfoglalást, vagy akár a házhozszállítás rendelésének leadását is.
Idén a Fuji hegy a világörökség részévé vált. Ennek örömére próbálunk minden nemzetséghez szólni és bemutatni a japán konyha világhírű, nagyon tiszta és egészséges világát. Mindez elérhető már Magyarországon is, a Fuji jóvoltából.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Fuji Japán Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(1312 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finomak voltak az ételek, friss, ízletes, nagy adagok, kedves kiszolgálás.
Debreceni Zoltán - 2024. március 25., hétfő 16:29

"Közepes"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Meglehetősen közepes volt az ételsor minden szempontból, amúgy az "extrát" választottuk. Nem tudnánk kiemelni egyik fogást sem. Talán a szilvabort, de azt külön kértük, nem volt része az ajánlatnak... A hangulatról annyit, hogy legalább a háttérzene lehetne itt-ott "japánosabb".
Kiss Sándor - 2024. március 25., hétfő 11:09

"Autentikus japán hangulat"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem atmoszférája tökéletesen visszahozza a japán autentikus hangulatot. Az étterem dolgozói nagyon kedvesek, figyelmesek, precízek. ELképzelhető, hogy ha az a la carte étlapról rendelünk, akkor igazi különleges gasztro élménnyel távozunk, de sajnos az étterem hétre összeállított menüsort nem éreztük elég erősnek. Minden finom volt természetesen, de a főételnél már nagyon lehetett érezni, hogy ez a menüsor megúszós lett, a desszert pedig meg is erősítette ezt az érzetet. A sushi viszont világbajnok. Összességében minden szuper volt, pozitív élményekkel távoztunk, legközelebb az eredeti étlapot is kipróbáljuk a teljes élmény érdekében.
Polgári Fanni - 2024. március 25., hétfő 08:25

"Éttermek hete"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes kiszolgálás, nagyon finom minőségi ételek, rendkívül kedves és tájékozott felszolgálók
B Dóra - 2024. március 25., hétfő 06:37

"Bőséges, finom ebéd"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Most először jártunk a Fuji étteremben. A kiszolgálás jó volt, az ételek finomak voltak és nagyon bőséges is volt nekem. Az "A" és a "B" menűt is ettük, mindegyik ugyanolyan jó volt. Az egyetlen ami nekem nem ízlett az a desszert volt. Ez egy töltött rizsgombóc volt, aminek számomra furcsa volt az állaga, kicsit gumi hatású volt és hiányzott egy kis savanykás szósz is róla. De összességében elégedettek voltunk az étteremmel.
Csányi Rita - 2024. március 24., vasárnap 12:02

"Ebédmenü jellegű étel"

3,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Sajnos eleg nagy csalodas volt az etel, pedig reg ota ki akartam probalni ezt a helyet. A foetel teljesen ertelmezhetetlen volt, egy hatalmas adag rizs tetejen volt egyket dolog, se a halas se a husos variacio nem volt tul izletes. Desszertnek ezt a tobb mint valoszinu hogy bolti mochit vegleg nem ertettem.
K K - 2024. március 24., vasárnap 09:58